Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 19 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #301 SP
    Member blondutzu's Avatar
    sigur te-ai uitat pe postul pe care trebuie?...pe ProTV a fost meciul..... Steaua s-a aparat 70 de minute dupa ce a inscris niste goluri din bulan. Cu totii suntem suparati de cum s-a terminat meciul dar imi place sa cred ca putem fi obiectivi...si in nici un caz nu arbitrul a facut ca meciul sa se termine asa

2. #302 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    si sa fim seriosi nici nu meritam sa castigam....am dat niste goluri ca la circ, in rest ne-am aparat tot meciul.
    Hai sa fim seriosi.... Cum ai fi vrut sa jucam in 10 oameni contra lui Napoli?
    Macar si'au facut si ei niste ocazii acolo....

Nu mai luati apararea la arbitru!

3. #303 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Da...arbitrul e de vina ca Kapetanos e un tzaran barat. Nici macar nu era in aparare sa zici ca a fost ultimul om si ar fi evitat Steaua un gol incat sa "merite" gestul ala, a facut un gest complet gratuit si a primit ce a meritat.

4. #304 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    I. Corect e "contra lui Napoli"
    II. Din minutul 30 Steaua nu a mai jucat nimic, doar s-au aparat. Acele 3 minute in plus au fost pentru ca Tatarusanu a simulat si pentru ca au fost schimbari (lucru care este normal). Dar asta este mentalitatea romanului....da vina pe albitru intotdeauna. Daca Steaua e o echipa atat de buna ar fi trebuit sa castige lejer de la 3-0.

5. #305 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iar voi daca ati fi fani adevarati ai Stelei ati intelege frustarile pe care le avem, drama prin care am trecut, suspansul care ne-a albit parul, nervii pe care i-am avut/avem si supararea din ultimele ultimele 18 ore a UNORA dintre noi.

mai nou trebuie sa fii fotbalist sau sa fii avut o cariera de scurta durata in acest sport ca sa intelegi fenomentul si reguliile acestui "complex" joc, pe care il numim simplu fotbal. daca voi sustineti ca arbitru nu a favorizat echipa italiana Napoli si ca toate, TOATE decizile luate de Marcin Borski, cea mai "populara" persoana printre romani la ora actuala, au fost corecte si regulamentare, atunci chiar ca am vazut un alt meci.

multi suntem stelisti la suprafata, dar din pacate nu toti suntem fani cu adevarati (cred ca in acest moment am primit destule injuraturi pentru toata viata). in opinia mea un fan adevarat: traieste fiecare secunda a meciului la intensitate maxima sise bucura/sufera alaturi de echipa la fiecare meci. Steaua castiga, o saptamana intreaga mergi pe strada cu un zambet de genu acesta si chiar simti cum o bucurie mare in interiorul tau. Steaua pierde, esti suaprat, nervos, mahnit etc si e normal ca incepi sa arunci cu acuze in stanga si in dreapta, e de vina patronul, ba antrenorul, ba jucatorii sau in unele cazuri arbitru, dar la rece, dupa ce te mai linistesti, realizezi ca echipa joaca prost si te resemnezi. insa aseara nu a fost un asemenea caz. ce nu s-a mai intamplat pana acum ca o echipa care timp de 70 de minute a jucat numai in aparare sa castige? noi de ce nu am putut fi un caz fericit ieri? pentru ca suntem romani? de ce?

cineva sustine mai sus ca Tatarusanu a stat jos peste 2 minute lol, fa rost de inregistrarea meciului si uita-te mai bine. mai mult de 1:20 de minute nu a stat + 30 de secunde pentru schimbare (nu am experienta fotbalistica de inalt nivel, dar parca atata se specifica in regulament ca arbitru sa prelungeasca un meci in acest caz. ). in total 1:50 de minute si daca mai adaugam cele 4 minute, ajungem la concluzia ca... ati ghicit meciul nu a fost prelungit special ca Napoli sa aibe cat mai multe sanse sa dea gol. au avut corner am respins, nimic, am avut fault mingea s-a aruncat in afara terenului, nimic, dar ce... trebuia sa facem sa opreasca meciul sa dam gol?

ce conteaza ca toti oficialii din fotbalul romanesc, fie ei conducatori, fosti arbitrii, fosti jucatori etc au sustinut aseara ca polonezul a gresit grav cand a prelungit partida atat de mult si ca nu i-a anuntat pe jucatori cu cat mai prelungeste partida dupa ce s-a accidentat portarul stelei. daca nu stiati, in regulament scrie clar ca arbitrul e obligat sa-i anunte pe capitanii echipelor cu va prelungi jocul, pentru a sti la ce sa se astepte.

concluzia: suntem romani si ne place sa ne plangem chiar daca sutnem noi de vina, right? suntem obisnuitit sa fim furati pe fata incat a intrat in definitea "normalitatii" pentru noi. e adevarat, steaua a avut 30 de minute fantastice, e adevarat ca grecul kapetanos a fost un (completati cu ce credeti de cuviinta), e adevarat ca steaua s-a aparat tot restul meciului si ca nu a mai jucat nimic, e adevarat ca napoli probabil merita un egal, DAR e si adevarat ca am fost furati si ca am pierdul meciul in ultimele 2 minute inventate de arbitru. puteti sa comentati acum... o zi buna.

ps: sorry de eventualele greseli, dar sunt pe fuga si nu am timp sa-l recitesc, sper sa reusesc cand ajung acasa.

6. #306 SP
    @Andrewqp
    Ineleg frustrarea pe care o ai si o au toti suporterii stelisti, dar asta nu inseamna ca poti trece cu vederea cateva lucruri evidente.
    1. Primele 2 goluri ale Stelei au fost complet din intamplare. Autogol si centrarea aia a lui Tanase de la jumatatea terenului care din greseala a picat in poarta.
    2. La ultimul gol stelistii l-au lasat pe Cavani in mijlocul careului sa primeasca mingea, sa o potriveasca si sa suteze. Pai nu e cam ciudat sa comentezi de arbitraj cand in cel mai important moment al meciului tu nu esti in stare sa marchezi un jucator?
    3. Napoli a fost aseara cu 2 clase peste Steaua. Napoli a avut 12 suturi pe poarta iar Steaua doar 3. Dupa ce a marcat Kapetanos al 3-lea gol (singurul "pe bune") Steaua nu a mai contat in meci.

L.E: Tocmai am vazut la sport.ro imaginile cu Tatarusanu. A stat pe jos din minutul 0:00 pana la 2:30 aici se adauga cele 30 de secunde de la schimbarea Stelei si sunt in total 3 minute. Napoli a marcat in minutul 7 de prelungiri, deci varianta cu arbitrajul cade.

@tray: Ce legatura are postul meu cu "sa fiu luat de sclav in toate domeniile ca sunt roman"? Steaua NU a fost furata de arbitru.

7. #307 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    @Andrewqp
    Ineleg frustrarea pe care o ai si o au toti suporterii stelisti, dar asta nu inseamna ca poti trece cu vederea cateva lucruri evidente.
    1. Primele 2 goluri ale Stelei au fost complet din intamplare. Autogol si centrarea aia a lui Tanase de la jumatatea terenului care din greseala a picat in poarta.
    2. La ultimul gol stelistii l-au lasat pe Cavani in mijlocul careului sa primeasca mingea, sa o potriveasca si sa suteze. Pai nu e cam ciudat sa comentezi de arbitraj cand in cel mai important moment al meciului tu nu esti in stare sa marchezi un jucator?
    3. Napoli a fost aseara cu 2 clase peste Steaua. Napoli a avut 12 suturi pe poarta iar Steaua doar 3. Dupa ce a marcat Kapetanos al 3-lea gol (singurul "pe bune") Steaua nu a mai contat in meci.
    Si la Liverpool penaltyul gratuit, daca tu mai suporti e treaba ta.Eu ma-m saturat sa fiu luat de sclav in toate domeniile ca sunt Roman.

8. #308 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Steaua a jucat bine in prima repriza, desi pe finalul reprizei Napoli i-a cam dominat. A doua repriza Steaua a fost dominata, Hamsik a marcat un gol frumos... Poate o fi gresit arbitrul (a prelungit cam mult meciul), dar nu asta este marea problema. Defensiva este praf, in ultimele minute au fost foarte multi jucatori de la Napoli nemarcati in careul nostru, lucru ce nu poate fi iertat la un asemenea nivel. Despre Kapetanos... oricate goluri a dat el, eu nu l-as baga titular niciodata, rezerva da, dar nu mi se pare un jucator extraordinar. Iar lipsa sa de disciplina... a primit rosu intr-un meci foarte important pentru echipa si, cred eu, omul in minus s-a vazut pe parcursul jocului.

9. #309 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    erik , eu cred ca tu ai mari sanse sa ajungi presedinte . Prea te pricepi la toate ...

10. #310 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Bătut �n 2005, acuzat de corupţie �n 2006!
    Pe 25 mai 2005, după meciul Katowice - Odra Wodzislaw (0-3), �n care a luat numeroase decizii contestate, Borski a fost atacat de fani �n timp ce mergea spre vestiare şi bătut. "Centralul" de 37 de ani arătase �n acea partidă 9 cartonaşe galbene şi 4 roşii! Numele lui Borski a fost implicat şi �n imensul scandal din fotbalul polonez din urmă cu patru ani, dar acuzaţiile asupra sa nu au putut fi probate. Din 2007, a intrat �n programul arbitrilor FIFA.

11. #311 SP
    Member blondutzu's Avatar
    poate sa fie criminal in serie ... aseara nu a gresit cu absolut nimic ... vorbim peste cateva zile cand va calmati ... pana atunci nu mai comentez pe acest thread ... ati putea intre timp sa injurati apararea

12. #312 SP
    Junior Member igc95's Avatar
    Nu stiu de ce dar meciul asta mi-a amintit de Urs Meier.
    Si o dovada concreta ca Steaua s-a aparat 70 de minute a fost bara lui Banel.

13. #313 SP

14. #314 SP

15. #315 SP
    Senior Member huber's Avatar
    @Andrewqp

L.E: Tocmai am vazut la sport.ro imaginile cu Tatarusanu. A stat pe jos din minutul 0:00 pana la 2:30 aici se adauga cele 30 de secunde de la schimbarea Stelei si sunt in total 3 minute. Napoli a marcat in minutul 7 de prelungiri, deci varianta cu arbitrajul cade.

@tray: Ce legatura are postul meu cu "sa fiu luat de sclav in toate domeniile ca sunt roman"? Steaua NU a fost furata de arbitru.

1 primul gol a fost dintr-o devierie norocoasa , second din greseala portarului .

2 la golul lui cavani jucatori stelei au avut 98 de minute de joc si da e adevarat au stat ca oile in turma in careu 3 la un jucator si pe cavani l-au lasat liber , cel mai mult ma enervat radut care era intrat de 15 minute si nu putea sa alerge de loc

3 nu pot sa inteleg cum poti sa zici asta la o echipa care timp de 30 de minute nu a existat pe teren daca era sa nu fie eliminat kapetanos sau sa se intre la pauza cu 3-0 napoli nu mai revenea nici in 1000 de ani , problema a fost la mentalitatea jucatorilor care sau retras imediat dupa ce a fost eliminat grecul .
    steaua a avut ,la prima numarare 3 goluri si doua bare deci rezulta automat cel putin 5 suturi pe poarta nu 3 cum aberezi tu .

tatarusanu a cazut in minutul 90 si a primit ingrijiri 2 minute iar la intrarea lui surdu se mai adauga 30 de secunde ar veni un total de 96 de minute si jumatate in niciun caz 98 cate au fost, rusinie arbitrului nu ar mai merita sa arbitreze in viata lui un meci in uefa plus ca e un mafiot in tara lui .

Orsicum asta e sa mai dus dracu o calificare o luam de la capat la anu acum sper sa castige steaua campionatul , orsice ati spune arbitru a tras cu ei .

16. #316 SP
    N-am scos eu numarul ala de suturi, doar l-am luat de pe site-ul uefa deci mai oficial decat asta nu exista.
    Nu a fost destul de clar calculul din video-ul de mai sus? Se pare ca nu intelegi asa ca o sa reiau: 2:35 sta Tatarusanu pe jos, 30 secunde schimbarea deci 3 minute la care se adauga cele 4. Napoli a marcat in minutul 7 fix, jocul se reia de la 7:30 si imediat se fluiera.
    Este incredibil ca avand dovada clara in fata nu poti accepta adevarul....

17. #317 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Am vazut un meci recent in Anglia ( nu mai tin minte exact ) in care au fost aratate tot 4 min de prelungiri. La fel s-a accidentat un jucator care a stat cam 1:30 - 2:00 min. Meciul s-a terminat in minutul 95, fiind prelungit cu un minut. Asa mi se pare normal. Un minut-maxim 2 in plus. NU 4 !!! Sa fiti atenti la antrenorul italienilor cand ii arata arbitrului 4 degete de la o mana si inca 4 de la cealalta mana. Nu e ceva suspect aici ? Si NU sunt stelist, nu sunt deloc frustrat ca a pierdut Steaua sau alte chestii care ati putea crede despre mine . Acest meci mi-a adus aminte de celebrul Urs Meier si cum a prelungit el acel meci pana cand au marcat danezii, si dupa un hands ''neobservat'' de arbitru (parca era Danemarca-Romania, nu mai stiu sigur ). Daca atunci nu s-a luat nicio masura, nici acum nu se ia .

18. #318 SP
    Senior Member huber's Avatar
    N-am scos eu numarul ala de suturi, doar l-am luat de pe site-ul uefa deci mai oficial decat asta nu exista.
    Nu a fost destul de clar calculul din video-ul de mai sus? Se pare ca nu intelegi asa ca o sa reiau: 2:35 sta Tatarusanu pe jos, 30 secunde schimbarea deci 3 minute la care se adauga cele 4. Napoli a marcat in minutul 7 fix, jocul se reia de la 7:30 si imediat se fluiera.
    Este incredibil ca avand dovada clara in fata nu poti accepta adevarul....
    pai poate la uefa bara nu face parte din poarta mai sti ? mi se pare mie sau tu esti tipu acela care cred ca tot ce zboara se manca sau daca maine pe site-ul uefa scrie ca vine sfarsitul lumi ce faci ai crezi ?

orsicum gata sa no mai dam in prosti si sa facem offtopic aiurea chiar daca nu prea e offtopic arbitru a arbitrat corect merita felicitat si poate chiar premiu pt curaj finala uefa .

19. #319 SP
    Quote Originally Posted by huber View Post
    mi se pare mie sau tu esti tipu acela care cred ca tot ce zboara se manca sau daca maine pe site-ul uefa scrie ca vine sfarsitul lumi ce faci ai crezi ?
    Ce legatura are asta cu ce discutam? Cand iti dai seama cat de penibil esti incepi sa aberezi.
    Eu zic ca ar trebui sa incheiem discutia, ca oricum nu duce nicaieri.

20. #320 SP
    Eu zic ca ar trebui sa incheiem discutia, ca oricum nu duce nicaieri.
    de acord. e foarte subiectiva situatia si recunosc ca e ca si cum te-ai lupta morile de vant, in veci nu m-ar putea convinge cineva ca arbitru nu a gresit si ca nu a prelungit meciul intentionat si sunt sigur ca asa gandesc majoritatea suporterilor Stelei. asa ca mai bine o lasam balta.

in alta ordine de idei, sper sa vad astazi o echipa identica cu primele 30 de min din meciul cu Napoli.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 19 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast