Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 481

Thread: Bash.consolegames.ro

1. #261 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Eu nu inteleg ce nu-ti convine E CHI-LI-PIR !!!

2. #262 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by roby_selesan View Post
    Deci ma ajuta si pe mine cineva...sami spuna cerintele de sistem ale God Of War 1...pe google gasesc doar tampeni

3. #263 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Erm..chiar exista alea =)

4. #264 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Nu o sa dau numele userului insa mi s-a parut al naibii de funny PM-ul
    Jocuri
    Salut. Ai jocuri piratate pentru ps3? Daca da. faci si pt vanzare?

5. #265 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Lazarica despre Heavy Rain:

Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    L-am inchis ca pe pokere ...i-am dat platina aseara....m-au zapacit ending-urile alea....multe rau...in rest jocul bestial
    Bine ca nu i-a dat si "perversa da pa Targu' Ocna", sa-l zapaceasca si el ashea, umpic .

6. #266 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj-RainY View Post
    Frumos serial , dar nu prea il urmaresc...
    ) )
    L-am citit de 3 ori si m-o bufnit rasu' de tot atatea ...

7. #267 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    ) )
    L-am citit de 3 ori si m-o bufnit rasu' de tot atatea ...
    De ce ? ..adica , inteleg ca s-a bagat in seama cu japca ca musca-n .. lapte , dar ce e asa de hilar ?

8. #268 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Tocmai felul in care s-a bagat in seama. Pe principiul "Imi place melodia. Da'l mai tare.. si acum inchide'l !". Nu este chiar cel mai epic post dar e destul de amuzant daca il citesti complet, in contextul topicului.

9. #269 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    buna asta caline lol

Quote Originally Posted by lazarini View Post
    am si eu o nelamurire! am luat race driver grid de pe the Pirate bay varianta Race Driver Grid [PS3][PAL][Multi5][Spanish][www.consolasatope.com] si nu mi merge ,adica am facut exact cum trebuie imi arata discul ,dau play imi zice ca a gasit versiunea 1.30 ii dau cancel pt ca altfel ii da o eroare cand instaleaza pach ul la versiunea mentionata si imi zice cannot read disc ,sa fie ca nu prea am spatiu pe hdd ps 3ului?? adica am doar 4 gb liberi si sa nu poata rula ??pls help daca l a mai luat cineva sa mi zica daca merge si daca se poate un site de unde a fost downloadat....merci

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Fa update de firmware la 3.50 si se rezolva totul.

10. #270 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by THE_ONE View Post
    Am si eu o intrebare ce varsta maxima trebuie sa ai sa joci LBP fara sa te faci de ras.(Eu am 22 de ani credeti ca ar rade prietenii mei daca i-as invita la mine sa jucam LPB)

---------- Post added 23-09-2010 at 05:01 PM ----------

Am si eu o intrebare ce varsta maxima trebuie sa ai sa joci LBP fara sa te faci de ras.(Eu am 22 de ani credeti ca ar rade prietenii mei daca i-as invita la mine sa jucam LPB)

lol

11. #271 SP
    Senior Member Csander's Avatar

I was like then I was like .

12. #272 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Hardcore is as hardcore does:

Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Jocurile nu sunt facute pentru relaxare (nu toate) .....

vrei relaxare ? dormi !

13. #273 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by daniel_ardx View Post
    ce ie ala PM
    Quote Originally Posted by daniel_ardx View Post
    lam avut dar daca ai uncharted 2 iti dau dirt 2
    What the *** prima intrebare nu am mai vazut-o in viata mea lol

14. #274 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

15. #275 SP
    Pai da prima era asa mai de bash,iar a doua am zis sa o postez tot aici sa nu mai fac inca un post....(pe care l-am facut acum)

16. #276 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Poate omul nu are timp să umble pe internet/pc. Ia zi, tactu ştie ce e ălă PM ?

17. #277 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mi s-a parut foarte ciudat postul lui @FormableTube pe bash , pentru ca nici eu nu stiam la inceput ce e ala PM, consolegames.ro fiind primul forum unde "activam" chiar daca navigam pe internet de multi ani. am intrebat pur si simplu ce e ala PM si mi s-a raspuns foarte frumos, nu a ras nimeni de mine, pana la urma asta inseamna un forum...

18. #278 SP
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Poate omul nu are timp să umble pe internet/pc. Ia zi, tactu ştie ce e ălă PM ?
    Tata nu foloseste forumuri.....

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    mi s-a parut foarte ciudat postul lui @FormableTube pe bash , pentru ca nici eu nu stiam la inceput ce e ala PM, consolegames.ro fiind primul forum unde "activam" chiar daca navigam pe internet de multi ani. am intrebat pur si simplu ce e ala PM si mi s-a raspuns foarte frumos, nu a ras nimeni de mine, pana la urma asta inseamna un forum...
    Pai e in dreapta sus cam greu sa nu-l observi(nu o lua ca pe o jignire)

19. #279 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Nimeni nu prea stia ce inseamna PM inainte de a folosi un forum . Nici eu nu stiam ce inseamna , dar stiam ca este o prescutare , dar nestiind de la ce vine aceasta am intrebat , la fel ca Andrew . Postul lui ..tube mi se pare irelevant .

@Deathstrike : Asa ma! ..fi bad , badule !

20. #280 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Christien fii rau Daca nu , te plesnesc cand treci prin fata blocului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast