Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 25 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 481

Thread: Bash.consolegames.ro

1. #181 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    aud vedenii..

Quote Originally Posted by fulg3r View Post
    din cate vad am auzit un zvon ca va fi in 2011..
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post373412

2. #182 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

3. #183 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by nudal View Post
    Bump AGAIN !

Prețul este de 100 RON și nu este negociabil și nici schimburi nu fac. Mi se pare un preț corect pentru un joc pe care �l găsești �n magazine la 140 RON. Jocul este sigilat și nu a fost desfăcut.
    oferta asta e prea buna ca sa fie adevarat : e si sigilat si nici nu a fost desfacut pana acuma .

4. #184 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by TudorI View Post
    Am aflat intre timp unde am gresit la acele hit-uri, mie ciuda ca pana sa le fac , din 1000 si ceva de hit-uri doar 4 erau rejected, asta e . Am citit toate paginile acestui topic si am vazut ca unele produse comandate vin la vama, cum adica ? Trebuie sa ma duc la granita sa le ridic ?!
    ...
    Attached Images Attached Images facepalm_statue.jpg

5. #185 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    ...
    asta DACA vor sa ti le dea...

6. #186 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    am zona 3 luata de la un japonez nebun care si-a rupt 2 discuri prima data de la nervi si apoi al treilea mi l-a vandut mie)))...cica...oricum....nu ne putem intalni din pacate ca tu esti pe alte servere....si acuma sa revenim...deci...poti o portiune din podul luuuung sa mergi pe sub el dar si acolo in capat de tot sunt vreo 4 caini nebuni...si nu poti sa ii mori usor daca nu ai rabdare sa ii scoti pe rand(ia-ti thief ring pe tine ca sa te poata vedea mai greu si avansezi la centimetru pana vine primu...il scoti...iara avansezi...il scoti pe urmatorul etc)...dupa urci sus de tot...nu baga in seama arcasii(desi nu strica sa ajungi la ei ca este p'acolo o piatra de resurection) ca nu te nimeresc daca faci strafe-uri...si iti ramane ultima portiune de pod...dragonul rosu scuipa foc numa pana la o caravana rupta...o s-o vezi tu...dupa fugi repede pana la urmatoarea caravana din dreapta...si stai acolo pana cand te simti pregatit sa ii scoti pe primii soldati....pe toti deodata ar trebui sa ii omori cam din 2-3 bucati depinde cu ce clasa ai inceput...dar nu te baga adanc in ei ca atuncea incepe primu knight cu ochi albastri sa vina spre tine(cu toate ca ai ringul pe tine si nu o sa le faci fata la toti...ii scoti prima data pe soldatii normali si dupa pe primul spartan si dupa pe urmatorul cu sulita sau ce are in mana)...acuma despre spartanii astia cu ochii albastrii...e foarte simplu sa ii bati daca esti atent la cum ataca si miscarile lor etc...sunt lenti oricum in comparatie cu ce te asteapta in celelalte lumi...ma rog...dupa ce intri in ceata o sa te bati cu un demon urias care iara poti sa il bati foarte usor(prima data cum ai intrat in ceata fugi direct spre arcasii din turnuri...ii elimini si dupa te ocupi de boss)....oricum sunt multe cai prin care sa il omori...cel mai simplu ar fi sa ai un bow de lvl 2-3 si vreo 200-300 sageti si sa te plimbi din turn in turn sau sa stai fix unde a stat ministerul atunci cand l-ai vazut in cutscene...acolo nu iti poate face dmg....acuma cum il omori pe dansul...pai...cand da cu sulita in tine daca te uiti bine isi duce scutul de la piept...acolo faci cel mai mare dmg cu sagetile(is bune si alea normale)...noh incearca sa il nimeresti acolo tot timpul pt ca sa il omori cat mai repede(10-15 minute)...sau daca vrei si mai repede sa il omori....te duci melee...si il lovesti in calcaie pana cand cade jos(numa sa ai grija sa nu cada pe tine ca iti ia oleaca din viata si pana te ridici tu pierzi timp pretios ca se ridica si el dupa cateva secunde si iara trebuie sa ai grija sa nu te loveasca cu scutu....sulita sau sa nu te calce in picioare etc...o sa trebuiasca sa il dobori de vreo 2-3x depinde de "skillul tau"...oricum ideea ii sa ai rabdare mare si tupeu(serios)...si dupa o sa vezi cat de usor poti sa ii omori...no sa zicem ca reusesti sa il bati pe spartul asta...ajungi in ultima zona...si acolo e usor...oricum nu are rost sa iti mai zic ca restul le descoperi singur...un mic sfat...sa nu faci prostia sa iti consumi sufletele bosilor pt a-ti creste lvl-ul(soul level 150 e destul)...ca nu are rost....tot la fel de usor mori...oarecum....pastreza-le pentru magii si upgradeuri la sabii etc...mai castigat iesi...al meu prin al 7-lea playtrough l-am corcit...era de toate...si magician si barbar si knight etc...si iti mai scriu cum sa il bati pe penetrator singur....eu prima data am uitat de boromir si m-am chinuit vreo 3-4 ore pana sa il bat cu magiile...sa nu iti zic ca am murit de cel putin 15 ori(pe el trebuie sa il salvezi dintr-o mini inchisoare...el te va ajuta sa il bati pe penetrator foarte foarte usor...usa unde e grasu asta e fix inainte sa intri in arena cu tower knight-ul...mai exact...cum sta al doilea nebun cu ochi albastri e fix in stanga lui usa...ca sa intri pe ea iti trebe o cheie...care o iei de la un minister...il gasesti tu dupa ce explorezi zona "penetratorului" toata...nu ai cum sa nu dai de el....o iei si repejor te duci la boromir sa il descui din celula...ca sa fii 100% sigur ca apare cu tine atunci cand te bati cu penetrator te duci in nexus sa vorbesti cu el si dupa iara revii in zona penetratoRULUI...ca doamne ce sulita are)))....sau poti sa tot o lalai...iti dezvolti caracterul pana la level 80-100 sa zicem si incepi sa sumonezi alti playeri(majoriatea sunt buni...cel putin astia din zona 3 majoritatea joaca frumos...daca ii asa si in zona ta atuncea ei o sa iti faca toata treaba in mare parte ca sa te impresioneze si sa le dai o "nota" mare dupa ce parasesc lumea ta)....toate astea raman la alegerea ta...oricum ce ti-am zis eu pana acum e doar 5%...sa zicem din joc...cam atat....ca m-am plictisit....pentru restul exista Demon's Souls - Wikipedia, the free encyclopedia si youtube...hai spor la joc....

7. #187 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by mihai84 View Post
    Cumpar consola stricata de xbox cat mai repede ..0720171328 mihai
    Xbox-ul face ravagii.

8. #188 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by verde View Post
    am si eu o intrebare ,care poate nu e legata de extraterestri.dar cum apar D�j� vu-urile?
    mai bine zis ,de ce apar si mai tot timpul se adeveresc?
    Nice one.

9. #189 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by CLAuDyA View Post
    cine nu a jucat primele jocuri sa le joace neaaparat nu trebuie sa lipseasca din colectia nici unui gamer este o experienta unica te poarta in trecut te relaxeaza dar are si foarte multa actiune, nu sti ce sa faci, sa admiri peisajele sau sa iti scoti sabia dintre coaste si sa te apuci de ei
    Initial voiam s-o pun la gramatica din pricina lipsei semnelor de punctuatie si a dezacordurilor. Mi s-a parut insa mai funny sa admir peisajele in timp ce-mi scot sabia dintre coaste si ma apuc de ei

10. #190 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by rappy777 View Post
    Am votat, insa sincer, nu cred ca o sa ne baga PSN pana nu o sa avem euro ca moneda nationala si chiar daca ar baga, preturile vor fi foarte scumpe

11. #191 SP
    Member klausn's Avatar
    Scumpe sau nu,dar sa avem PSN !!!

12. #192 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Welcome then i hope u enjoy our community .The problem is main languges on the website is Romanian . Im glad to see ppl from other countrey here .

LE: Si el face review-uri in engleza lol

13. #193 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    A scris la misto ca nu ma prind? Sper sa fie asa.

14. #194 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Iti dai seama ca nu ... dar ce mai e de zis ...?

15. #195 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post

LE: Si el face review-uri in engleza lol
    Silent Hill.. Cine stie cunoastelol

16. #196 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by flonils View Post
    de ce iti dai up singur????

17. #197 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Oh really?lol

ma, din cate am citit eu pe net concluziile unora, se zice ca ylod-ul asta ar fi datorat prafului in exces si discurilor dvd&blu-ray pirat, daca este adevarat, atunci singura solutie este sa ne ferim de praf si de discuri piratsi sa vedem daca si la astea slim oate aparea ylod-ul asta buclucas....

http://www.consolegames.ro/forum/f15...im/#post393714

18. #198 SP
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    acest mesaj este pentru cei care sunt interesati in animatie... eu cu inca un baiat, incercam sa facem un film si am avea nevoie de ceva oamenii care sa ne faca niste peisaje pentru acest film...
    ce ne-ar interesa... ar fi niste peisaje de padure, orase trecute prin razboi, cimintir!
    cine e interesat de acest proiect... sa-mi trimite un PM
    filmul va fi inscris la un festival din Ungaria care va avea loc in octombrie/noiembrie 2010!

deci cei interesati PM me...sper sa aud de la voi ceva sa nu fiti nashpa

19. #199 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am si eu un anunt de facut, n-am gasit alt topic asa ca postez acuma, cine e din Iasi si vrea sa se duca in Carrefour Era sa se joaca pe ps3 sa isi ia gandu fiindca de 3 zile incoace un tip cu ochelari de vedere si sapca se joaca toata ziua acolo!! Si degeaba incercati sa vb cu el e prea concentrat la joc si nu raspunde.
    PS: joaca Infamous
    lol Pe thread-u de intalniri !

20. #200 SP
    Quote Originally Posted by Razor2you View Post
    Cum scrie şi �n titlu, v�nd un cont de STEAM cu 8 jocuri printre care şi Counter Strike 1.6 şi Counter Strike Source.

Pentru detalii vă rog să mă contactaţi la id ul de messenger listat mai jos

sebi_boy22

PRETUL este de 5 EURO VODAFONE!

---------- Post added 16-07-2010 at 02:04 PM ----------

up
    Oare euroii vodafone or fi mai ieftini decat cei clasici ?

Quote Originally Posted by AllexStarr View Post
    Vand \ Schimb Resident Evil 5 PS3,z1,full english,manual color,trophy support,psn support,etc. pret 90 lei.
    Uauu , manual color . Ce inovatie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 25 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast