In ce context era faza cu unchiu'? M-ati facut curios.
da sunt ungur. and i made it to this topic yeahhh.
P.S. un mic sidenote, am scris de la lucru si acolo nu prea am timp sa fiu atent ce si cum scriu ca nu am timp. Scriu cum imi vine in cap si asta e dumnezo cu milasi am fost 100% sigur ca ce am scris mai sus o sa apara aici
![]()
Când eram mic am fost xenofob și rasist, acum mi se mai umflă o venă când văd țigani, în rest nu am nimic cu nimeni atâta timp cât nu mai urlă după Transilvania![]()
O pletoră de "recenzii", culese de aici.
Vizual desi povestea nu-i originala parca felul in care a fost spusa a facut putin mai fresh.Ca sa nu uit: e o roscata in filmul asta ahhh! Doamne sa o bine cuvanteze si o tipa cu parul scurt.este un film care pot sa zic ca e interesanta seria!un film Jackie Chan care nu prea se simte a fi un film Jackie Chan ceea ce inseamna ca filmul lasa de dorit...acest film a fost o surpiza placuta cu mine este foarte fain filmul si vizual si povestea e distractiv de urmarit.vedeti voi acest film a avut o poveste complicata in facere si ce am primit la final ca fiind Alien 3 nu e defapt filmul final cu care au plecat....nu mai stiu daca l-am vazut prima oara sau nu dar acum cand l-am vazut nu m-a fost ceva genial la el sau cum il denumesc oamenii "cult following"!Un film care nu explica nici o Origine, sau nimic.... pur si simplu e facut pentru ca.... habar nu am de ce a fost facut! sa-mi bag pixul in priza....Este un film despre un tip care e nevoit sa faca pe femeia intr-un revista de femei, raspunzand la intrebarile acestora dandu-se drept una.Comentariile sunt de prisos.dupa mine adevaratul final al filmului este cu o scena inainte de adevaratul final al filmului.
virgula si cine este orb va vedea, aleluia!
sursa
Originally Posted by maxmaxuel
Originally Posted by kaiac
Am facut greseli multe, mi-e chiar rusine.
Nu inteleg de ce Espiritus incearca sa ma badjocoreasca in mod public prin ironii de genul "Un i aici, un i acolo, deprimandune pe toti." si nu ma corecteaza, in cazul in care il preocupa asta, pintr-un mesaj privat. Nu vad in tine decat o pesoana cu cunostinte avansate de gramatica, dar caracter infect. Zic asta pt ca e evident ca doar vrei sa-ti etalezi cunostintele, si nu sa corectezi pe prost.
Nu inteleg aceasta satisfactie de a umili pe altul in public? De unde va vine acest imbold ? Ca nu esti singurul.
PS. Tu ai cu mine o chestie personala??? Mai citat de vreo 4 ori in acelasi post!!! Nu mai eu sa fi gresit in acest forum ? Si cat timp sa-ti fi luat sa-mi cauti toate mesaje si sa extragi greselile, uooou! Eu recunosc sa sunt incult, da cata treaba sa nu ai si tu sa ma vanezi pe mine in asa masura !!!
@cryyo, nu mai lua nici tu lucrurile atat de personal. E un topic pe care sunt trecute greseli ale userilor si atat, au facut si altii greseli si putini au fost cei care s-au suparat. Nu fi si tu unul dintre ei![]()
Bookmarks