Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 43

Thread: PS3 Hacker GeoHot Dares Sony to Exhibit Rapper Parody

1. #21 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Cand o sa fac si eu un robot la 16 ani si iau premiul 2 la concurs Intel
    Cand o sa fac primul unlock la iphone din lume
    Cand o sa hackuiesc ps3
    Cand Forbes o sa ma includa in top 10 tineri sub 21 de ani
    Atunci o sa imi dau cu parerea negativ despre el, pana atunci numai respect

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tray: nimeni nu-i pune la indoiala inteligenta sau realizarile. La comportament insa, e inca un copil...

3. #23 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Cred si eu 21 de ani si atata "putere"

4. #24 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Da, da nici Microsoft, nici Nintendo, si chiar nici Apple nu s-au batut cu caramida-n piept ca nu e vulnerabil sistemul lor. Sony mai aveau un pic si ofereau ostentativ un premiu celui care le sparge consola. Cum ai zis mai sus: "Semeni vant, culegi furtuna" . Revin cu ideea ca Sony ar fi trebuit chiar sa ofere oarece suport acestui firmware modificat pentru ca odata ce a aparut nu prea mai poate fi oprit tavalugul. Sa incurajeze chiar dezvoltarea de programe alternative, lucru ce ar fi oferit libertatea utilizatorilor de a dezvolta si instala programe care nu beneficiaza de suportul Sony, fapt ce ar fi dus la popularizarea consolei in randul comunitatii de gameri. Avand in vedere ca e o consola ce a trecut deja de jumatatea perioadei de productie, ar fi fost un mod bun de a-si promova consola. Sa nu uitam ca sunt multi care-si mai tin consola XBOX doar pentru XBMC.
    Oricum situatia a luat o intorsatura usor amuzanta, e normal la varsta lui ca pustiul sa fie ironic vazand ca el, un "mucos" a reusit sa irite si sa provoace reactii ce dovedesc frustrarea companiei Sony. Eu imi inchipui un birou imens oval, in jurul caruia fierbe o gloata de asiatici rosii ca racul fiecare infingand nervos pixul in poza lui GeoHot Cam multa atentie i se da pustiului, atentie provocata in mare parte de reactia celor de la Sony.

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by raduhawk View Post
    Sa nu uitam ca sunt multi care-si mai tin consola XBOX doar pentru XBMC.
    Sa nu uitam totusi si cat de repede a murit Xbox-ul datorita pirateriei (printre altele)...

6. #26 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    tray: nimeni nu-i pune la indoiala inteligenta sau realizarile. La comportament insa, e inca un copil...
    Ca face misto de ei asta nu inseamna ca e copil.Uita-te la Mircea Badea cum se maimutareste si multi il idolatrizeaza mai ca l-ar pupa in dos sa scoate emisiuni de doua ori pe zi.

E diferenta de la cer la pamant in a sparge un iphone si un ps3...Iphone-ul a fost creat sa vorbesti,e telefon...pe cand un ps3 e facut SA TE JOCI deci repet sa te joci adica iti cumperi cd-ul si te joci iar omul spargand acel sistem le-a oferit indivizilor posibilitatea de a se juca fara sa platesti ceea ce nu este corect(desi multi vin cu argumentul ala penibil ca eu nu folosesc jailbrake pentru a juca jocuri de pe net doar sa fac backup-ul sa nu-mi uzez lentila sau pentru nu stiu ce custom player pentru mkv).Daca omul spargea iphonul si oferea posibilitatea sa suni moca in orice tara sau aveai posibilitatea sa iti pui orice soft licentiat(cu bani) fara sa platesti iti spun eu ca si cei de la apple il dadeau in judecata a doua zi dupa jailbrake cu acelasi tamtam care-l fac si sony acum.

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    beugen2001: repet, mai da-mi exemplu de un singur hacker care a facut misto de cei pe care i-a "rezolvat". Singurii de care stiu, au ajuns sa faca ani grei de inchisoare... si uite ca n-au reusit sa faca jailbreak de-acolo

Si iarasi, sa nu confundam mere cu pere. Jailbreak-ul este prin lege considerat legal (cel putin in U.S.). Furtul nu este niciaieri...

Pe de alta parte, George Hotz nu a furat nimic. A gasit niste brese de securitate si le-a exploatat. Putea sta linistit in banca lui si avea respectul tuturor. Hell yeah, poate chiar il angajau Apple si Sony. Insa cand ajungi sa faci videoclipuri la misto despre partea adversa, deja e un fel de "i spit in your face". Care nu prea are cum sa se termine bine (pt. niciuna dintre parti).

8. #28 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Pai sa-l dea in judecata pentru asta, nu pentru ca a facut jailbreak. Tocmai asta-i problema, i-a iritat si deja Sony se comporta irational, se leaga de chestii irelevante si cu care nu cred ca o sa aibe sorti de izbanda. Daca pierde procesul Sony, nu se face mai tare de maro? Eu cred ca da.

---------- Post added 18-02-2011 at 03:47 PM ----------

Daca omul spargea iphonul si oferea posibilitatea sa suni moca in orice tara sau aveai posibilitatea sa iti pui orice soft licentiat(cu bani) fara sa platesti iti spun eu ca si cei de la apple il dadeau in judecata a doua zi dupa jailbrake cu acelasi tamtam care-l fac si sony acum.
    Acelasi lucru l-a facut si pt Iphone, a realizat posibilitatea instalarii aplicatiilor neacceptate de Apple, aici incluzand si jocuri fara licenta. Din cate stiu, GeoHot s-a axat mai mult si pe deblocarea iphone-lui pentru folosirea in alte retele. Stiti cred ca pina anul asta mi se pare ca AT&T a avut exclusivitate in ceea ce priveste Iphone, utilizatorii din alte retele neputand folosi Iphone-ul decat daca-l cumparau neverlocked la preturi mult mai mari.Dati-va seama cam cat a castigat AT&T din asta, dupa parerea mea abuziv. Din punctul meu de vedere situatiile sunt perfect identice. Pe CNN a aparut si dupa ce a spart Iphone din cate-mi amintesc. Si nu cred ca pirateria a omorat XBOX. Daca era asa, lucram toti cu sisteme de operare open-source pentru ca rata de piraterie mai mare decat la Windows nu cred ca intalnesti in alta parte

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vezi ca iar confunzi mere cu pere. Daca la iPhone s-a legat de unlock si AT&T (desi sa fim sinceri, majoritatea o fac pt. piraterii), la PlayStation 3 nu exista nici lock, nici contracte din care sa profite nu stiu ce firma sau provider. A facut-o strict pt. warez (si mandria sa personala). Atat. Iar romanul (in mare parte) a sarit in sus de bucurie, fericit ca poate sa pirateze. Nemaicontand deloc faptul ca la multe titluri bune nu vor mai exista sequels... nemaintrebandu-se de ce Dzeu noi inca nu avem PlayStation Store si Xbox Live... Dupa care acelasi romanas o sa apara smerit si sfiit pe aria de "Probleme PlayStation 3", intreband cu lacrimi in ochi "Am primit ban fara sens. Acum ce fac?".

Cat despre AT&T, bravo lor. Au primit ceea ce se numeste contract exclusiv. Asta nu inseamna abuz ci super marketing. Nu-i obliga nimeni pe Apple sa semneze contracte cu toti providerii. Si ca urmare, iata ca avem lege impusa de UE prin care orice telefon trebuie deblocat de catre provider. Deci un lucru "rau" a dus in final la un avantaj pentru cumparator. Ceea ce nu se intampla in cazul PS3-ului. Mai ii dau 6 luni, dupa care propun sa ne uitam la statisticile in vanzari...

Si da, mai documenteaza-te... Xbox a murit in mare parte datorita modchipurilor care au dus la un moment dat la scaderea in vanzari a jocurilor cu mai mult de 60%. Daca nici asta nu e motiv sa se renunte la o consola ne-profitabila, atunci nu mai zic nimic...

10. #30 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    "Iar"? Cand am mai confundat mere cu pere? In cazul Iphone-lui a declarat ca familia lui avea abonament la T-mobile si el isi dorea foarte mult un Iphone. Asta in prima faza, mai grav este ca la un moment dat ulterior s-a dovedit ca o deblocare de baseband a facut-o in urma unei "donatii" de 10.000 $ din partea unuia care debloca telefoane contra-cost in Anglia. In ceea ce priveste PS3, a facut-o pentru a-si gadila orgoliul personal, efectul fiind in mare parte acelasi ca la Iphone, a crescut vertiginos pirateria. In ceea ce priveste lipsa Playstation Store si Xbox Live la noi, as da vina mai mult pe comerciantii de 2 lei . Daca si-ar da interesul si ar avea preturi comparative cu cele din UE s-ar schimba drastic statisticile vanzarilor de jocuri in Romania, ceea ce ar duce si la introducerea celor 2 servicii la noi. Sunt sigur ca daca jocurile, accesoriile si consolele ar avea preturile de la noi, in orice tara din UE ar exploda pirateria cu toate ca la ei puterea de cumparare e mult mai mare.

11. #31 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Si Sony au partea lor de vina, sincer acum.Din moment ce au scos OtherOs au cam bagat mana in foc grav.Chit ca nu-l folosea nimeni, este "false advertising" ceea ce a enervat multa lume.Ma rog, eu cred ca asa ar fi trebuit cei de la Sony sa reactioneze impotriva lui GeoHot: Visualized: the glamorous lifestyles of WP7 jailbreakers (update: Geohot crashes the party) -- Engadget .

P.S: MonkY, observ ca tot zici de acel videoclip, ai citit ce am scris cateva posturi mai sus?Clipul a fost facut dupa ce a fost dat in judecata, dupa ce a primit acel TRO, dupa ce i-a fost confiscat PS3-ul.Ironia e ca, acel clip, nu au cum sa-l aduca drept dovada in proces, fiind o melodie inregistrata intr-un concurs.

LE: Nu am realizat ca sunt 2 pagini, eu citind-o doar pe prima.

Iar romanul (in mare parte) a sarit in sus de bucurie, fericit ca poate sa pirateze. Nemaicontand deloc faptul ca la multe titluri bune nu vor mai exista sequels... nemaintrebandu-se de ce Dzeu noi inca nu avem PlayStation Store si Xbox Live
    Pana in momentul de fata, toti cei care au un PS3, isi cumparau jocurile.Majoritatea, sa spunem 90%, or sa continue sa-si cumpere jocurile, pot sa bag mana in foc.De ce?Pentru ca prefera sa aibe PSN, pentru ca le este mai usor sa cumpere un joc decat sa instaleze nu stiu cate patch-uri si alte balarii.Ceilalti 10% isi pirateaza jocurile, probabil jumatate vor primi ban pentru ca intra pe PSN, iar restul stau offline mode.Bun, dar asta ce inseamna pentru vanzarile PS3?O sa creasca destul de mult in cateva luni, avand in vedere ca Sony, in sfarsit, a admis ca PS3-ul a fost "hack-uit".Vanzarea jocurilor or sa raman la fel, numai sa ne uitam la adversarul Xbox360, nu prea am observat/simtit ca vanzarile pe aceasta consola sunt foarte slabe, iar sequel-uri amanate, nici vorba( decat daca un joc este extrem de prost, criza economica, etc. , in concluzie multi factori).

Eu o chestie pe care nu o inteleg, din moment ce nu a patit absolut nimic cand a facut acel JB Iphone-ului( fiind exact acelasi lucru cu JB PS3-ului), de ce este dat in judecata?Nu se bazeaza pe precedentul judiciar?Sau cum?

12. #32 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Serios? Asta o spui bazandu-te pe cunostintele tale in...?

Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Ironia e ca, acel clip, nu au cum sa-l aduca drept dovada in proces, fiind o melodie inregistrata intr-un concurs.
    Asta depinde de judecator. Daca el considera ca poate constitui o proba relevanta pentru a sustine un punct de vedere, urmarit de acuzare, se accepta difuzarea.

13. #33 SP
    Voi pe ce cunostinte va bazati cand spuneti ca PS3-ul o sa scada in vanzari?Eu am dat argumente, clare si la subiect.Vrei PSN?Nu folosesti hacks.Nu vrei PSN?(fiind un bonus al sistemului)Treaba ta.De ce o sa creasca vanzarea consolelor?Multe persoane care nu-si permit sa achizitioneze jocuri lunar/odata la 2 luni etc. or sa-si cumpere aceasta consola cu gandul la modare, insemnand profit pentru Sony.De ce nu or sa scada vanzarile jocurilor PS3?Luam exemplu consolei Xbox360.

14. #34 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Nici eu nu cred ca le vor scadea vanzarile. Decat sa-si consume timpul cu procese aiurea mai bine si-ar imbunatati serviciul PSN pentru a atrage si pe cei care prefera sa stea offline cu jocuri piratate.

15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Voi pe ce cunostinte va bazati cand spuneti ca PS3-ul o sa scada in vanzari?Eu am dat argumente, clare si la subiect.Vrei PSN?Nu folosesti hacks.Nu vrei PSN?(fiind un bonus al sistemului)Treaba ta.
    Poate nu stiai, dar deja sunt servere pirat pt. cei care au consola modata... Asa ca nu mai tine cu "vrei online nu folosesti hack"...
    De ce o sa creasca vanzarea consolelor?Multe persoane care nu-si permit sa achizitioneze jocuri lunar/odata la 2 luni etc. or sa-si cumpere aceasta consola cu gandul la modare, insemnand profit pentru Sony.De ce nu or sa scada vanzarile jocurilor PS3?Luam exemplu consolei Xbox360.
    Consolele se vand cu profit minim (pentru aproape 2 ani acestea s-au vandut chiar cu pierderi). Banii veneau din software... din jocuri. Cum jocurile se pirateaza, trageti singuri concluzia. Iar exemplul cu Xbox 360 e irelevant. In Romania nu stiu daca sunt 10-15% posesori de Xbox 360 care-si cumpara numai originale (la Wii e si mai grav, cred ca sunt 5% maxim). Restul... se stie! Si acum ca e "liber la PS3", la fel vor ajunge si vanzarile de titluri pe PS3 (repet, in Romania). Asta asa, ca sunt optimist azi

P.S. Cine nu crede, sa arunce un ochi pe aria de Bazar. De cand au aparut hackurile de PS3, din ce in ce mai multi isi vand jocurile originale... Traiasca Hotz...

16. #36 SP
    Atunci mi se pare deja prea mult, iar cei ce intra pe acele servere pirat, ar trebui banati pe consola, nu pe cont.In legatura cu vanzarea consolelor, nu stiam ca banii vin din software, mereu am crezut ca profitul a venit din vanzarea propriu-zisa a consolei, stiam de faptul ca au mers in piedere 2 ani, iar ca de ceva timp au inceput sa faca profit.Eu nu inteleg de ce vorbesti doar de Romania, vorbeste in general.Daca vad argumente plauzibile, cum am vazut la anumite puncte, eu, imi schimb opinia.

P.S: Inca o chestie care nu o inteleg pe deplin.De ce spui ca sa ne luam gandul de la Live si de la PStore pentru Romania odata ce a aparut acest bypass al securitatii?Pana acum nu exista si tot nu aveam si nici nu aveau de gand sa lanseze asa ceva.

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stii cum este, speranta moare ultima. Daca pana acum erau sanse sa crestem in ochii celor de la Sony (datorita vanzarilor care erau in crestere chiar si in Romania), acum iti dai seama ca vom avea sanse din ce in ce mai mici. Bine ca macar PS3-ul exista oficial in Romania (apropos de intrebarea ta, eu ma refer la situatia din Romania pentru ca aici traiesc... de tara asta ma doare... restul se descurca si fara mine ) insa la Xbox 360, nici dupa atata timp nu suntem observati. Pana la urma, cum ne asternem, asa dormim. Oricum, om trai si om vedea... ce va fi si cum va fi. Poate ca si toata chestia asta cu hackul lui GeoHot o sa fie un punct in plus care sa determine pe Sony sa scoata mai repede urmatorul PlayStation... Who knows?

18. #38 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Tu crezi ca el a facut asta pentru ca este ingamfat sau vroia publicitate ? Tipul este un geniu si a vrut sa arate ca PS3-ul se poate sparge fara probleme si nu cum se crease legenda, ca este superprotejat si nimeni de pe planeta Pamant nu il poate hack-ui. Sony de fapt ar trebui sa fie multumit sa vada cum si unde au lasat garda jos in protectia consolei lor. Daaaaaaa sti cata mititica o sa faca ? 0 zile, ore, minute si secunde. Deja baiatul a primit oferta de la MS sa le testeze sistemele de protectie sa vada cum si in ce fel pot fi sparte.

stim ca este idolul tau insa fii mai cumpatat...au totusi de protejat o afacere de miliarde de dolari,nu fi asa sigur ca e invicibil...atat cat ceva nu este in interesul lor orice este posibil...

p.s. esti poate singurul exemplu de ipocrizie al acestui site legat de piraterie and all about it

19. #39 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    p.s. esti poate singurul exemplu de ipocrizie al acestui site legat de piraterie and all about it
    Totusi sa n-o dam in romgleza, sunt constient ca majoritatea o rup in engleza dar cred ca gaseai si echivalentul expresiei in romana fara prea mult efort

20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Saracul... vad ca deja are probleme mari. Probabil motiv pentru care a facut statementul cu "If you want me to stop then you should just kill me".
    Back I don't have a PC at home now guys, so i will post here only when i'm able. I will try to answer all your questions about HV and installing Linux. But expect some delays because as i said i don't have access to the Internet all the time.
    You know guys, you will say i'm totally crazy now, but i never slept better
    than in the last 2 days I don't know how to explain this feeling but
    i don't care about those threats with jail and high money penalties, btw, SONY wants about 750.000 euros from me if i don't cooperate They don't know me at all I don't care about it and they might double it The higher is the sum the higher gets my motivation They don't understand what makes me tick. Money and even my life doesn't mean to me very much without knowledge. I have a scientific mind and the knowledge is food to my brain. Without HV, Linux and FreeBSD kernel hacking my life is meaningless.
    I miss my HV terribly In the last 2 days i got so "hungry"
    for more knowledge that i cannot control it anymore. I need knowledge and research, it has a huge meaning in my life. Jail or even death cannot hold it back anymore.
    The SONY's laywer asked me why i'm doing what i'm doing, because of my hatred for SONY ? He cannot understand why i'm doing it, because he is paid for what he does. I'm not. I don't hold a grudge against SONY even now Hatred clouds your mind, keeps you from more important things. I have a better use for my mind and knowledge
    So, SONY you failed again, you took my equipment but my mind is still free and you canot control it. You failed again. They are just tools, i can get new ones and will continue my HV reversing and bringing back PS3 Linux which you took from us. If you want me to stop then you should just kill me because i cannot live without programming, HV and Linux kernel hacking You know who am i and where i live, so come and get me !!!
    And to prove it, i will reopen right now my HV reverse engineering page And i will post my latest findings about Update Manager and BD drive here. Most of you know already that i was able to update CORE OS from Linux. And on the last weekend i tries to hel some PS3 devs with BD drive authentication and discovered some interesting stuff about it which i will post here.
    And please guys, could someone post here a link to the latest version of my cloned Linux kernel. I need it. The last week i implemnted a updater for Linux and it was finished but the police got first before i could upload it. But do not fear, i have everything in my head I can write it down again and show you how it works.
    Sursa: Gizmodo, the Gadget Guide

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast