Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Modern Warfare 2 Prestige Edition va veni cu o pereche de ochelari Night-Vision !

1. #1 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

Modern Warfare 2 Prestige Edition va veni cu o pereche de ochelari Night-Vision !

Se pare ca cei de la Infinity Award ne-au pregatit o surpriza.Tocmai a aparut un filmulet pe internet,in care angajatul Infinity Award Rob Bowling desface editia limitata a jocului Modern Warfare 2 numita 'Prestige Edition'. Call of Duty Modern Warfare 2 Prestige Edition este ultima varianta de collectors pe care o puteti achizitiona daca sunteti un fan al seriei.Ea va include pe langa jocul propriu-zis,cealalta varianta de collectors edition din cutia metalica (este o editie speciala), un artbook , artwork-ul final , un cod cu care vei putea downloada de pe PSN jocul Call of Duty Classics si in final o pereche de ochelari complet functionali cu vedere nocturna ! Singurul lucru care nu este chiar pe placul fanilor , este faptul ca Call of Duty Prestige Edition va costa 80$ !
    Attached Images Attached Images mw2_prestige_edition.jpg

2. #2 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Parca am vazut 180$ pe un site. Daca il mai gasesc voi posta exact sursa.

3. #3 SP
    Member richardm27's Avatar
    80$.......miram-as ! Daca e asa, desi nu cred acum bag preorder ! Anyway, thanks Andrei !

4. #4 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    pana si la un pret de 200$ ar merita , tinand cont ca o pereche de night vision goggles costa mai mult de 300$

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Hardened Edition va costa 80$. Despre pretul Prestige Edition inca nu se stie nimic

http://www.joystiq.com/2009/07/14/mo...ll-run-you-80/

6. #6 SP
    Member bartonn's Avatar
    arata destulde bine.Se merica pt 80$ for Eu va fii ceva?

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    De unde se poate face pre-order la pachet?

8. #8 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    De unde se poate face pre-order la pachet?
    parca ziceai ca te multumesti cu standard edition

9. #9 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Citat de pe un forum de afara, de la cineva care a sunat la Acti:

The Modern Warfare 2 Prestige Edition will be aprox. $150 and Activision is working hard to make the prestige edition available for preorder in the next 24 hours from multiple retailers. The night vision goggles are fully functional and can change from green to clear. While using the night vision goggles, you will be able to see aprox. 50 ft. in front of you.

10. #10 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

A fost dezvaluit pretul pentru Modern Warfare 2 Prestige Edition

Dupa ce a fost anuntat ca editia limitata Modern Warfare 2 va contine o pereche de ochelari night-vision, astazi producatorul Infinity Ward a anuntat pretul acestui pachet. El va fi de 149$. In caz ca aceasta editie speciala nu va surade, puteti opta pentru "Hardened Edition", care va costa doar 80$ si va contine o carcasa speciala de metal, cu un art-work diferit fata de editia normala.

Dar acest anunt nu aduce numai vesti bune, deoarece o simpla privire la preturi pentru ochelari speciali de noapte ne demonstreaza ca un astfel de gadget costa in jur de 10.000$, ceea ce pune sub semnul intrebarii calitatea celor care vin cu acest "Prestige Edition".

Call of Duty, care va fi primit gratuit sub forma de voucher cu un cod pentru download impreuna cu Modern Warfare 2 Prestige Edition, va avea si multiplayer, o functie deloc de neglijat.

11. #11 SP
    Member verde's Avatar
    super misto! si e chiar ieftin....
    P.S. corectati titlul

12. #12 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Se pare ca cei de la Infinity Award ne-au pregatit o surpriza.
    Cei de la Infinity Award sunt un fel de Reobek al producatorilor de jocuri?

Ori asta, ori se numesc Infinity Ward .

Tare bundle-ul cu NVGs, magnet .

13. #13 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Dar acest anunt nu aduce numai vesti bune, deoarece o simpla privire la preturi pentru ochelari speciali de noapte ne demonstreaza ca un astfel de gadget costa in jur de 10.000$, ceea ce pune sub semnul intrebarii calitatea celor care vin cu acest "Prestige Edition".
    Se gasesc goggles cu infrarosu chiar si in jur de 200$, deci este o treaba buna, dar ramane de vazut raza la care bate: eu unu am sa astept vreo doua review-uri la produs inainte sa cumpar desi ma tenteaza foarte mult.

Preturi Goggles

14. #14 SP
    Member Atrium's Avatar
    Dupa ce a fost anuntat ca editia limitata Modern Warfare 2 va contine o pereche de ochelari night-vision, astazi producatorul Infinity Ward a anuntat pretul acestui pachet. El va fi de 149$. In caz ca aceasta editie speciala nu va surade, puteti opta pentru "Hardened Edition", care va costa doar 80$ si va contine o carcasa speciala de metal, cu un art-work diferit fata de editia normala.

Call of Duty, care va fi primit gratuit sub forma de voucher cu un cod pentru download impreuna cu Modern Warfare 2 Prestige Edition, va avea si multiplayer, o functie deloc de neglijat.
    Scuze, 10.000 $ ??? Unde ai gasit informatia asta ? La 400 $ iti gasesti unul mai mult decat ok. Daca e sa vrei unul ultra performant, desigur, se gasesc si la suma spusa de tine.

Uite, dupa un search pe google : ATN - Viper 1 - Night Vision Mono Goggle - 1st Generation

Acesta duce pana la 100m din cate am citit pe acolo si e la 270$. Nu cred ca cel din pachet-ul MW2 va fi asa de performant. Parca ziceau ca recunoaste pana la 30m. Ma rog, are o oarecare functionalitate, desigur nu te poti astepta la cine stie ce din partea lui. Pentru ei conteaza marketing-ul, nu neaaparat sa mergi tu la vanatoare de bufnite cu ochelarii aia lol.

15. #15 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

Uziwood acelasi lucru l-am postat si eu.Sincer nu stiu ce varianta de collectors edition ai vazut la 149$,dar ultima varianta din film va costa 80$.Aceea este ultima varianta pe care o vor scoate si in ea are un hardened edition.
    Ochelarii aia sunt functionali , dar sunt mai mult de colectie.Cum a spus si Atrium nu sa te duci tu la vanatoare de bufnite cu ei.Poate ca la 149$ pachetul include si o pusca sau un pistol !

16. #16 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar

Hai nene, de unde 10.000 dolari? Nici aia de-i folosea Rambo nu costa atata.

Si o "simpla privire la preturi demonstreaza ca":
    night vision goggles, great deals on Sporting Goods, Toys Hobbies on eBay!

17. #17 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    parca ziceai ca te multumesti cu standard edition
    ...fac o excepție de data asta

18. #18 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Uziwood acelasi lucru l-am postat si eu.Sincer nu stiu ce varianta de collectors edition ai vazut la 149$,dar ultima varianta din film va costa 80$.Aceea este ultima varianta pe care o vor scoate si in ea are un hardened edition.
    Ochelarii aia sunt functionali , dar sunt mai mult de colectie.Cum a spus si Atrium nu sa te duci tu la vanatoare de bufnite cu ei.Poate ca la 149$ pachetul include si o pusca sau un pistol !
    Cauta pe GameStop.com Varianta hardened e la 80 USD. Doar n-o sa ne dea ochelarii moca.

Am postat si eu mai devreme de la cineva care a sunat la Acti: pretul e corect 149 USD.

19. #19 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    sunt mai multe generatii de goggles. in functie de generatie/specs ei pot ajunge lejer la 10.000USD. ce ofera Activision aici este un dispozitiv cu tehnologie din primele generatii pentru ca altfel nu ar fi avut cum sa-l includa iar preturile pleaca intr-adevar de la citeva sute usd.

20. #20 SP
    Member colossus's Avatar
    totodata ma asteptam sa apara cu o pusca traditionala

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast