Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 100 of 100

Thread: Project Scorpio va fi prezentat pe 11 Iunie

  1. #81 SP
    Member eneea's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Asta e gluma sau? RTS-uri nu ai nici o sansa sa joci iar FPS cu gamepade-ul de consola sunt o gluma proasta, nu ai precizia si rapiditatea unui mouse. Din contra pe PC libraria de jocuri e imensa si iti alegi tu cel mai bun controller: mouse, gamepad, joystick, volan .
    Consolele le-am luat pentru RPG-uri si filme. De exemplu seria Bioshock care imi place foarte mult e varza ca si control fata de PC.
    Papillon tu esti pe bune, sau trollezi la greu? Pote tu ai bani pt un PC care sa ruleze jocurile pe care le ruleaza o consola care costa mai putin ca o placa video bunicica (ca sa nu zic medie), plus facut o gramada de update-uri la drivere, plus nervi ca jocul X nu e 100% compatibil cu placa Y si-ti pot da exemple pana ma satur de scris Daca tu nu te descurci cu controllerul nu inseamna ca altii nu se descurca. Intr-adevar strategii si jocuri gen moba nu le gasesti pe consola, dar la FPS nu e absolut nicio problema controllerul, si-ti paote demonstra asta colegul Ronnan care si pe PC joaca titanfall 2 cu controllerul si distruge adversarii.
    Pana la urma e o chestie de preferinte, eu dupa 8,50 ore la job si alta ora juamte in trafic prefer sa bag un disc in unitate si sa pornesc jocul, nu sa fac tweek-uri in optiuni...

  2. #82 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Papillon_: hai totusi sa discutam on-topic despre Project Scorpio, si mai putin despre ce poate PC-ul... Thanks!

  3. #83 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Come on, guys... Y U NO BAN?!

  4. #84 SP
    Member rolleer's Avatar
    Si iata un marketing bun: Cumperi jocul Shadow of Warrior pentru Xbox One si vei primi gratis pentru Xbox Scorpio

  5. #85 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai nu cred ca vor fi titluri diferite. Eu din cate am inteles se va merge ca si la PS4 Pro, pe ideea de patch-uri care sa le duca in 4K (sau sa adauge features). Jocurile de fapt vor fi tot de Xbox One. Cine stie, poate chiar se va merge pe ideea de Xbox One 4K - pentru ca aici e vorba si de marketing. De exp. in vanzari acum nu apar separate PS4 si PS4 Pro, ele fiind vazute ca acelasi ecosistem. La fel si la Scorpio, de ce sa plece de la zero, cand da mai frumos in cifre sa spui ca deja ai 25 milioane de Xbox One-uri vandute, indiferent cate Scorpio si cate nu

    Daca insa vor merge pe titluri separate pentru Scorpio, si va fi... nu stiu, ceva gen Xbox Two, atunci se vor schimba complet lucrurile. Ramane de vazut...

  6. #86 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by rolleer View Post
    Si iata un marketing bun: Cumperi jocul Shadow of Warrior pentru Xbox One si vei primi gratis pentru Xbox Scorpio
    Lol, care marketing, asa e și cu PS4 PRO, patch

  7. #87 SP
    Member rolleer's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Lol, care marketing, asa e și cu PS4 PRO, patch
    Pai si ala nu e marketing?

  8. #88 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca nu ai TV 4K, ba da, e doar marketing

  9. #89 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Citesc pe aici comentarii despre PC vs console, insa multi uita un aspect important: indiferent de platforma pe care o preferi, jucatori suntem cu totii!

    De mai bine de 6 ani joc pe PC cu controller de Xbox si nu cred ca as putea sa mai joc jocuri adventure/action/rpg cu mouse si tastatura (fps-urile oricum nu ma prea atrag). Am o librarie consistenta de jocuri pe Steam, uPlay, Origin insa asta nu m-a impedicat sa-mi cumpar o consola Xbox One pentru Forza, FIFA, NHL si totodata alte jocuri pe care le aveam deja pe PC pentru a le juca din nou. Desi PC-ul este unul dfestul de potent, chiar daca are mai bine de 3 ani vechime, prioritatile s-au schimbat; PC-ul a devenit mai mult pentru munca si nu mai am timp sa ma joc pe el.

    Cat despre Xbox Propject Scorpio as vrea sa aiba jocuri exclusive, doar ale lui, unele care sa-i faca pe fanii PS4 sa le admire. Este momentul ca Microsoft sa redevina lider pe piata consolelor. Nu ma intereseaza tehnologii precum 4k, HDR atata timp cat mi se ofera jocuri precum Unravel, Life is Strange etc.

  10. #90 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Omule, joaca-te tu pe PC ce vrei. Lasa-ne pe noi cu consolele noastre si gata. De ce iti bati capul? Nu ii pasa oricum nimanui ca te joci tu nu stiu cum pe PC. Sa fii sanatos.

  11. #91 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @eneea
    Aparent cam asta vor sa faca, o buna "masinarie multiplatform".. (mi-a placut referinta "sughit Halo-Gears-Froza" btw).
    Din pacate, asta e cam nasol pentru noi, raportat la competitie ($ony). O "masinarie" construita in primul rand pentru gaming, vinde. Un concept stapanit de $ony destul de bine. Jocurile exclusive vand.

    Daca nu ma insel, am mentionat si anul trecut, cred insa ca M$ s-a repozitionat pe piata (fara sa o zica pe sleau), incearca sa transforme probabil o batalie XBOX vs PS, intr-una M$ vs $ony si se folosesc de ce asseturi au (Windows cu market share imens). Bataia lunga fiind cumva/probabil un "gaming as a service" si ce pica in acest "subscription".
    Intamplarea face sa fi gasit acest anunt chiar azi, lucru care intareste (cam) tocmai ce expun aici.
    Sa nu uitam ca "XBOX Live" se bucura de foarte multi fani/clienti. A prins foarte bine.
    Si pana la urma, poate apreciaza ca si sa misti volum (si cu backwards compatibe, si prin propriul sistem de distributie) tot e ceva decat sa te chinui cu exclusive/attach-rate-uri, etc.
    Cumva intra si pe nisa (cu potential) lasata? de "Steam Machines". De aceasta data ne-depinzand de "Steam OS", ci (inca o data) folosindu-se de propriul sistem de operare (momentan Win10).

    In sfarsit, indiferent de scenariu, au nevoie de "Scorpio" ca fiind o consola puternica (cu sau fara sughit). Probabil se vor adapta pe parcurs, speculez si eu, ramane de vazut. Deocamdata este destula ceata.

  12. #92 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Acum un an doi toata lumea sarea in capul celor de la Microsoft ca a lor consola nu e destul de puternica si toți fanii Sony isi băteau organul genital de Microsoft.Acum anunta o consola puternica ,care va compensa handicapul fata de ps4 si care btw va fi mai puternica decat ps pro(Phil Spencer a spus-o )si iar nu va convine si spuneti ca e marketing.Da ca aia de la Sony au prezentat ceva si defapt era cu totul altceva nu mai spune nimeni.Personal nu dețin încă un Xbox ,din păcate am *****ul ăla de ps4 cu cele mai smekere exclusivități ,atât de smekere încât am reusit in 2 ani sa le evit complet.Personal cred ca sunt nasoale si da xbox ul are exclusivități mult mai bune.Ce nu va convine?

  13. #93 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Abtine-te de la un astfel de limbaj pe viitor. Nu esti pe maidan.

  14. #94 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^ Exclusivele Sony sunt mature si inteligente, de multe ori cu o poveste filosofica ce are implicări psihologice adânci. (TLoU anyone). Normal ca ti-ai greșit platforma, la halul in care scrii, tu ești bun de un mindless shooter gen COD.

    Oricum, daca Scorpio va avea un preț bun, ar trebui sa echilibreze puțin situația actuala a consolelor, deja MS are cele mai bune servicii online.

  15. #95 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    De ce-l băgați in seama? Lăsați-l sa-si vadă de exclusivitățile multe si smekere de pe One.

  16. #96 SP
    Member Smara's Avatar
    Inevitabil se ajunge la un versus...care daca este constructiv nu-i o problema. Pana la urma conteaza ce joaca fiecare. Eu prefer platforma celor de la Ms. de ex. pentru urmatoarele :

    1. Exista Gears. Pentru mine este jocul nr. 1 pt. online.
    2. Controllerul de One mi se pare mult mai confortabil decat cel de la PS. Au mai fost discutii de genul asta, este o chestie de preferinta si am senzatia ca trebuie sa imi contorsionez degetele mari cand ma joc la PS. ( este parerea mea, pur subiectiva )
    3. Toate celelalte jocuri care ma intereseaza sunt multiplatform ( fifa, wot, bf1 etc )
    4. Singurul joc pe care imi doresc sa il joc de la Sony este God of War. Insa acolo imprumut consola de la fratele meu pentru a ma bucura de el.
    5. M-am obisnuit cu sistemul live al celor de la MS si sunt decente jocurile de la games with gold ( le vad ca un bonus, consider ca am gold ca sa joc online )
    6. Controllerul elite imi place foarte mult

    In concluzie, daca Scorpio imi ofera posibilitatea sa joc ce am cumparat pentru One si ma pot folosi de controllerul Elite, eu il voi lua.

  17. #97 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Pe acest site daca nu esti pupincurist sony esti handicapat.se vad inca influentele comuniste pe aici.DA frt am aptiunea in viata sa scriu smekere in loc de smechere,asta nu inseamna ca sunt agramat sau cv.
    sunt unii useri care at cand vad ca nu e ca ei fac uratel si numai ei au dreptate si nu inteleg ce inseamna parere.

  18. #98 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Tu esti ala agresiv. La modul in care ti-ai expus parerea imi rezerv dreptul sa nu ti-o iau in considerare.

  19. #99 SP
    Banned Titi Berlogea's Avatar
    Andreirobert are f mare dreptate, sunt foarte multe persoane pe acest forum care au ridicat playstationul la nivel de religie si eu condamnat scorpio!!! Poate ps4 este Arsenie Boca al consolelor
    Nu sunt de acord cu exclusivitatile de la Microsoft. Foarte slabe in comparatie cu Sony.

  20. #100 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    "Bulangii" recunosc ca X1 si X1 S au WiFi AC....
    Finalising the construction are the WiFi and Xbox wireless radios, again derived from Xbox One S and moved on into Project Scorpio with improved iterations. Customisation was required to integrate with the new chassis, but the core specification remains unchanged - meaning that the 2x2 WiFi accommodates the 802.11ac dual-band standard at both 2.4GHz and 5GHz.
    We watched a Scorpio console get put together • Eurogamer.net

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  2. Corvette a prezentat noul C6.R GT2 By ffocus in forum Auto & Moto
    Replies: 3 Last Post: 07-08-2009, 18:57

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts