Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 48 of 48

Thread: Playstation Now va aduce jocurile de PS4 pe PC

 1. #41 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Ce s-a intamplat cu "orionpaxbb" de ii apare numele taiat? L-ati dat afara?

 2. #42 SP
  Member rolleer's Avatar
  Scrie clar sub nume: BANNED

 3. #43 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  ^A luat o mica pauza ca sa mediteze la ce a făcut.

 4. #44 SP
  Member renatoman's Avatar
  am incercat si eu azi serviciul acesta de pe contul de uk(de pe us sau ro nu merge) si pot sa zic ca se misca decent pe pc. pentru cei care vor sa joace cele mai faine exclusive de ps3 si nu detin consola, cu o minima investitie intr-un controller ps4 pot sa joace si ei The Last of Us sau seria God of War. O sa incerc sa vad daca functioneaza folosind controllerul ps3.

 5. #45 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Cred ca "orionpaxbb" trebuia doar avertizat. Pana la urma a fost provocat fiind jignit in toate felurile. Ca s-a enervat omu si a injurat, poate ca a avut o reactie exagerata, dar nu e ca si cum l-ar fi apucat din senin. Sau politica e: intoarce si celalat obraz daca te jigneste careva?

 6. #46 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Tu esti avocatul lui si nu te-ai prezentat?
  Intotdeauna exista butonul de "report", lasi pe cei in masura sa se ocupe de asta, nu te apuci tu si te spurci ca pe maidan.

  Ajunge off-topic-ul.

 7. #47 SP
  Member Papillon_'s Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Toti uram Microsoft pentru ca nu mai au jocuri si porteaza totul pentru PC, astfel ca nu mai au exclusive deloc. Este aspectul care ne deranjeaza cel mai mult la ei. Cum raspunde Sony? Face exact acelasi lucru.

  Majoritatea jucatorilor se bucura de chestia asta, doar fanboy vad in asta un lucru negativ. Pe logica asta nu te mai duci in statiunea X pentru ca nu e o zona exclusiva sau nu iti mai cumperi masina daca merge pe benzina, tu vrei ceva exclusiv. Revoltativa si numai cumparati nici o consola, fie ca e de generatia 8 sau 10. Voi faceti mult rau decat bine ecosistemului.

  Ce idioti astia de la Blizzard, in loc sa tina jocul Overwatch doar pe PC il vand si pe console... Trebuiau sa semnze un parteneriat exclusiv cu Microsoft pentru Win 10.

  ---------- Post added 07-04-2017 at 11:23 ----------

  Quote Originally Posted by Dant3 View Post
  Pentru streaming nu ai nevoie de lista asta. Un laptop decent si o conexiune buna la internet, atât. Chiar cred că asta e începutul pentru un "Netflix" cu jocuri. Daca prinde sau nu, depinde doar de noi.
  Multiplatform si streamingul sunt viitorul nu exclusiv s**t. Te joci ce vrei pe ce platforma vrei.

 8. #48 SP
  Junior Member Jamal686's Avatar
  Pe de alta parte, eu unu sincer apreciez ideea, pentru ca mereu vad jocuri pe ps3/4 care imi plac, insa nu vad rentabila ideea de a cumpara o consola (1500 lei pt un joc care costa 150 lei, adunate, jocurile care imi plac de pe ps fac valoarea console-i insa raman cu un obiect care e inutil in casa dupa ce am terminat jocurile) timp pe care nu il am si prefer sa am jocul pe pc, il instalez anul acesta si il termin peste 2 ani(lucrand toata ziua pe pc imi este la indemana) si chiar apreciez faptul ca voi putea cumpara/juca jocuri de pe ps pe pc.
  Plus ca asta e viitorul in care se fac bani, subscriptia si vom avea tot mai multe servicii si aplicatii care se vor baza pe aceasta varianta. (daca te joci sau nu, bani tot platesti, si ei castiga indiferent ca vand sau nu jocul si astfel vom avea ocazia la jocuri mai bune sau continuari pt jocuri ce nu au avut in trecut succes incat sa apara si versiunea imbunatatita a jocului sau o continuare)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

 1. PlayStation Now By mentorica in forum Sony PlayStation 5
  Replies: 138 Last Post: 06-12-2021, 19:56
 2. Playstation Now in RO? By Azratul in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 2 Last Post: 05-10-2016, 14:13
 3. Replies: 0 Last Post: 06-12-2015, 13:15
 4. Faceti cunostinta cu PlayStation Now By AndRewqp in forum Console News
  Replies: 22 Last Post: 24-12-2014, 12:31

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts