Esti nebun, n-ai inteles. El isi cumpara doar pentru PS3 originale (ca deh, nu se modeaza, ca altfel ...) pentru ca pe 360 nu merita. Mai bine strica blankuri.
Pai hai sa puricam quote-ul urmator
Deci jocuri de PS3 iti cumperi. Ok, felicitari.
Xbox 360 ai, dar nu ai situatia financiara atat de buna sa cumperi si pentru el. Deci ce faci, te joci demo-uri?
Corecteaza-ma daca gresesc, dar eu asta am concluzionat din ce-ai zis tu.
P.S.: Nu mai sari ca o domnisoara atinsa la orgoliu cu texte gen "n-am copilarit impreuna" pentru ca nici nu trebuie. Eu m-am legat de ce ai spus tu pe forum, daca nu te-ai exprimat complet, corect, coerent, etc nu mai e problema mea. Cultura generala mi-am facut-o din alte surse, nu din spusele tale pe forum.
nu joc doar demo-uri,joc si piraterie fara resentimente si chiar din tot sufletul!!!!
si nu te supara dar acest citat:'P.S.: Nu mai sari ca o domnisoara atinsa la orgoliu cu texte gen "n-am copilarit impreuna" pentru ca nici nu trebuie. Eu m-am legat de ce ai spus tu pe forum, daca nu te-ai exprimat complet, corect, coerent, etc nu mai e problema mea. Cultura generala mi-am facut-o din alte surse, nu din spusele tale pe forum' e lipsit de relevanta si ii rog pe cei care mai citesc aceste comenturi sa stabileasca (neconditionati de faptul ca esti moderator) care dintre noi e mai copil caci domnisoara suna deja infantil!!!
nu-mi place sa creez controverse dar ma supara ipocrizia caci eu am expus o situatie clara nici decum lipsita de relevata coerenta etc asa cum m-ai acuzat tu!!!!!
ADICA SIMPLU: CUMPAR JOCURI DE PS3 ORIGINALE SI JOC IN DRACI PIRATERIE PE XBOX360 SI AM SA JOC PANA LA ADANCI BATRANETI!!!
Joaca pe langa noi. Ai trecere libera de la mine pe partea cealalta a usii acestui forum.
pey eu spusesem un lucru relevant si dupa mi-ai zis ca sunt nebun si ca n-am intelessi am crezut dup-aia ca tu n-ai inteles ce am vrut eu sa spun lol...m-am gandit ca ai fost putin ironic dar trebuia sa intrebi asa: esti nebun?! n-ai inteles...
nu sa faci o afirmatie dupa un lucru relevant spus de mine
![]()
By djleo666 in forum Tech News
By AndRewqp in forum Console News
By Tudoran in forum Console News
By Walkman in forum Console News
Bookmarks