Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 48

Thread: Data de lansare pentru God of War III

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Data de lansare pentru God of War III

Kratos se intoarce, de aceasta aventurile sale vor fi destinate posesorilor de PS3. Conform GameStop, unul dintre cele mai importante jocuri ale anului curent, God of War III, va fi lansat pe 16 Martie pentru PS3. Un angajat Sony a confirmat data de lansare. God of War III va fi ultimul joc al trilogiei God of War, serie inceputa in 2005 pe PS2. Ambele jocuri s-au bucurat de succes, primind note foarte bune de la majoritatea site-urilor.
    Attached Images Attached Images god_of_war_iii_3.jpg

2. #2 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Dabea astept ca apara !

Ce vrei sa zici cu : " unul dintre cele mai importante jocuri ale anului viitor" ? Suntem in 2010 si jocul apare tot in 2010 !

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Dabea astept ca apara !

Ce vrei sa zici cu : " unul dintre cele mai importante jocuri ale anului viitor" ? Suntem in 2010 si jocul apare tot in 2010 !
    Am uitat ca suntem in 2010. lol

4. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    imi pare rau ca e ultimul joc din seria GoW . Da sincer cred ca o sa faca un fel de continuare la poveste sau un alt joc ce are legatura cu trilogia GoW ca sa continue traditia si ca sa mai faca un ban .Zic eu (cum au facut si cu PoP )

5. #5 SP
    Member Payutzu's Avatar
    nu

6. #6 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    din cate am inteles e ultimul joc din seria GOW cu Kratos,sa nu uitam de fratele lui despre care vom afla daca va fi prezent in Gow III

7. #7 SP
    Member Payutzu's Avatar
    ms

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    din cate am inteles e ultimul joc din seria GOW cu Kratos,sa nu uitam de fratele lui despre care vom afla daca va fi prezent in Gow III
    m-am gandit si eu la posibilitatea asta :d . daca nu o sa trebuiasca sa te lupti cu fratele lui kratos in GoW 3 atunci poate o sa aibe si el propria lui trilogie (sa speram )

9. #9 SP
    Ma indoiesc ca GoW3 va incheia seria definitiv, avand in vedere cat de importanta este seria pentru Sony.

10. #10 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    God Of War IV with Kratos brother.

11. #11 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    intr-un interviu stig amundsen a fost intrebat daca va aparea in GoW III si fratele lui Kratos si el a raspuns ca va trebui sa jucati jocul ca sa aflati deci maybe maybe...

12. #12 SP
    Member Payutzu's Avatar
    hei ia ganditiva la mgs se anuntase ca mgs4 va fi ultimul iar in 2011 va aparea mgs5 cu raven

13. #13 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Inteleg bucuria pe care ai avut-o cand ai aflat ca nu e ultimul joc din serie dar cu gramatica si cu semnele de punctuatie ce ai avut?

14. #14 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Cand am citit aceasta stire m-am simtit ca in decembrie 2005 cand trebuia sa apara Prince of Persia The Two Thrones si vedeam un interviu cu producatorul pe acoprisul pe Ubisoft-ului spunand ca aceasta parte incheie triologia si iata-ne in 2010 cu inca un PoP scors si unul care e pe cale sa iasa si avand legatura cu primele 3.Am vaga impresia ca asa se va intampla su cu God of War, e un titlu prea mare ca sa fie lasat pe raft si sa se aseze praful pe el.

15. #15 SP
    Si asa e si cu Halo. Se termina povestea principala dar gasesc ei modalitati sa mai castige un ban.

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Si asa e si cu Halo. Se termina povestea principala dar gasesc ei modalitati sa mai castige un ban.
    exact . asa o sa faca toti producatorii cu jocurile lor "preferate" . Avand in vedere ce vanzari au jocurile precum GoW sau Halo ar fi mare pacat pt ei (dar si pentru noi) sa se opreasca la numai 3 jocuri . O sa continue sa faca jocuri din respectiva serie pana cand o sa se sature publicul de el.

17. #17 SP
    La Halo ajungem la al6lea joc din serie daca nu ma insel. Pot sa jur ca Mass Effect nu se va opri la ME3, cand ar trebui teoretic sa se termine trilogia. Dar hai sa privim si partea plina a paharului, more games to play.

18. #18 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Brother of War

19. #19 SP
    Member Payutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Brother of War
    lol

20. #20 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    God of War III va fi ultimul joc al trilogiei God of War.
    Vedeti ce chestie...la un joc super bun cum este GOW nu vom mai avea o continuare in schimb cele cum ar fi Nfs sau alte minunatii merg mai departe...e ceva de genul Orice minune tine 3 zile...asta e...nu avem ce face.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast