Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Zvon: MGS4 vine pe Xbox 360

1. #21 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @Tavitzu.... la cum ai reactionat, eu sper sa nu iasa MGS 4 pe 360... nu de alta, dar cred ca in momentul ala, iti vei taia venele

2. #22 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Mda, probabil ca asa va fii. MGS4 PS3 exclusive, MGS5 multiplatform, iar daca Microsoft pune mana pe MGS(sau chiar MGS4), atunci cu siguranta va aparea si pe PC. (its a no brainer)

3. #23 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Gata...zvon crapat, spulberat, busted sau cum vreti voi
    MGS4 PS3 Only.
    Era de asteptat !

4. #24 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Gata...zvon crapat, spulberat, busted sau cum vreti voi
    MGS4 PS3 Only. But MGS5�?|TheSixthAxis
    Amin ! Acu astia viseza la MGS5... dar nu se stie nici macar daca va aparea acel joc
    Stirea aia de pe TSA a aparut cu mult inainte decat cea de pe IGN.

5. #25 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Eu unul as vrea mult mai mult sa vad LBP pe 360 decat orice MGS. Nu de alta, dar Sackboy mi se pare mult mai tare decat old perv SS (imi pare rau si imi cer scuze in avans de la toti cei care s-ar putea simti jigniti de ce voi spune despre un personaj dintr-un joc video, dar arata ca un pedofil imbatranit in rele - there, I've said it ).

6. #26 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Da sa vina pe toate consolele si pe pc (sa multumeasca pe toti) ca si asa jocul e cam slabut (parerea mea ) ,prea cinematic si gameplay putin.

7. #27 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Cui ii pasa de exclusivitati? Sa se duca si GoW pe PS3 si sa vina LittleBigPlanet.
    Oricum cea mai buna idee e al lui monky: servere comune.

8. #28 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    personal cred ca acest zvon a fost oarecum realimentat de zvonul care mentiona unitatea blu-ray, asa ca probabilitatea de a iesi pe X360 este fff mica. chiar daca s-ar comprima toate secventele video la 720p si tot cred ca ar fi nevoie de vreo 5-6 discuri.

parerea mea este ca si Sony si MS ar face bine sa tina cu dintii de exclusivitati pentru ca de multe ori ele fac diferenta, iar diferenta duce la competitie si fara competitie stim cu totii unde se ajunge si nu e deloc frumos acolo. daca Sony si MS s-ar lua de manuta precum Bin Laden cu Bush in filmul POSTAL atunci nu am mai avea parte de ieftiniri in ritmul in care avem acum si nici nu ar mai avansa consolele (prin noi features) atit de repede, lucru care ar fi clar in dezavantajul consumatorului. in plus, ce sens ar mai avea 2 console daca toate jocurile ar iesi pe toate platformele? una ar fi de ajuns si atunci toata lumea ar dezvolta pentru ea si ar trebui sa ne multumim cu ce ni se da si sa nu visam la mai mult. daca voua va place cum suna asta, ok, insa mie nu. eu vreau sa fie competitie, vreau sa fie exclusivitati si vreau sa vad ca se misca ceva in lumea asta.

SublimingSun, si mie mi se face sila numai cind aud cuvintul Halo, insa e chestie de gust. prefer sa ma identific cu un pedofil batrin. iarasi chestie de gust.

9. #29 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    La faza cu pocitul, si eu stiam ca e GeOW, pentru ca inainte a fost God Of War, care se abrevia in GOW

10. #30 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Si ca sa terminam si cu prostia "Blu Ray pe 360", voi posta un nou topic.

11. #31 SP

12. #32 SP
    Member SiCK's Avatar
    Se va lasa cu taiat de vene.

13. #33 SP

14. #34 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by I Zuben I View Post
    Mda, probabil ca asa va fii. MGS4 PS3 exclusive, MGS5 multiplatform, iar daca Microsoft pune mana pe MGS(sau chiar MGS4), atunci cu siguranta va aparea si pe PC. (its a no brainer)
    Cam uitati cine e in charge of all this
    Hideo Kojima ! El decide daca apare pe PS3, X360, PC etc...
    Mai mult ca sigur cei de la Konami fac tot ce le sta in puteri sa il faca multi-plat.
    Pana cand Kojima Productions nu spune nimic, atunci nu cred nimic .

15. #35 SP
    Banned nurv's Avatar
    Am jucat si eu putin din joc, ptr ca am jucat la cineva. Jocul e chiar superb, mie mi-ar place sa iasa si pe PC ca ar avea suport hardware si ar fi bine sa iasa si pe xbox 360. E un joc care chiar merita cumparat si jucat. L-asi cumpara pe PC [daca ar iesi] fara doar si poate.

16. #36 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Ai si calculator ptr asemenea joc ?

17. #37 SP
    Banned nurv's Avatar
    O dam in flame, de ce? Ce filozofie crezi ca e hardware-ul de PS3? Un 7900GT ca video, niste memorii foarte rapide si CELL-ul ala care foloseste 6 nuclee din 8 [unu e blocat si unul e ptr sistemul de operare]. Alea 6 nuclee ale CELL-ului nu sunt mai rapide ca un QuadCore Penryn pe la vreo 3 Ghz. Vorbesc pentru jocuri, la cat sunt dependente jocurile actuale shader intensive de CPU [foarte putin]. Jocurile sunt dependente in masura mai mare de GPU decat de CPU.

Un calculator cu un E8400 dual core nativ la 3Ghz si un 4870 sau GTX 260 [nu vorbim de varfuri] ofera o performanta grafica cu cateva ordine de marime mai mare decat PS3 / XBOX 360.

De exemplu COD4 merge la maxim 60 FPS pe PS3/XBOX 360 la 1024 * 600 [se face upscaling la 720]. Pe PC-ul de mai sus, la aceeasi rezolutie 1024 * 600 merge peste 150 FPS media si varfuri peste 200 FPS. Te-ai lamurit cu puterea grafica a PC-urilor "decente" si a consolelor? N-are legatura cu vanzarile de jocuri, profitabilitatea, fun-ul si bugetele noastre, strict de viteza vorbim.

Cred ca ai dedus raspunsul la intrebarea ta. Am [email protected] si GTX 280, dezvolta in jocuri o putere grafica de minim 2-3 ori mai mare ca cea din PS3 / XBOX 360.

Faptul ca "am folosit numa 30% din consola e vax". Ei de fapt nu reusesc sa faca motoarele grafice scalabile pe mai multe core-uri in CPU... si daca ar face, sporul de performanta ar fi de maxim 30%. Se executa mai putine calcule in CPU decat in GPU in cazul unui joc. Din experienta, un CPU si un GPU ofera o performanta. O dublare a puterii CPU si pastrarea GPU ofera o performanta sensibil mai mica decat pastrarea CPU si nu dublarea, cresterea cu 50% a puterii GPU Si pot sa iti spun ca GPU-ul din PS3 deja gafaie urat la jocurile astea moderne, sunt locuri unde cade si sub 30 FPS. Se lucreaza la aspectul shaderilor [jocul arata mai bine], la iluminare, la fizica, la gameplay.

Evolutii spectaculoase in grafica consolelor actuale nu o sa fie. Asa cum a fost pe PC aparitia lui Crysis Warhead fata de restul jocurilor. Singurul joc care nu e pe console, datorita hardware-ului limitat. Dar, motorul din spatele lui, CryEngine 2, a fost o evolutie spectaculoasa a graficii. Pe PC, ca acolo pot avea loc evolutii spectaculoase in grafica. Atata timp, cat o sa fie o platforma bagata in seama de developeri.

18. #38 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    tphase, Bobby intreba pe buna dreptate pentru ca majoritatea consolistilor au calculatoare slabe (sau laptopuri) pe care le folosesc pentru alte activitati, nu pentru gaming. tu crezi ca cineva de aici va investi intr-un quad core care e mai scump decit o consola intreaga? poate sunt si oameni cu bani, insa majoritatea nu ne permitem asa ceva sau daca ne permitem preferam sa bagam banii in jocuri, nu in hardware (asta e si unul din motivele pentru care jucam pe console). cit despre Crysis, lasa-l acolo unde trebuie sa fie, adik pe PC. si asa sunt o groaza de shootere pe console. nu mai avem nevoie de inca unul.

19. #39 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nici nu am pus la discutiile preferintele pentru ca aici e forum de console, si eu imi dadeam cu parerea de un joc. In alta parte discutam de versusu-uri din astea. De fapt nici acolo ca dtancu a pus punct la thread

Sincer am crezut ca ma intreaba putin la misto ptr ca nu iti trebuie mai mult de 1300 RON sa faci un PC cu performante in jocuri peste PS3 / xbox 360 [fara monitor, desigur].

20. #40 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Metal Gear Solid 4 vine pe 360 - stick

detalii aici

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast