E oficial, Nintendo anunta ca Switch va avea un succesor si va fi anuntat in acest an fiscal (se incheie pe 31 martie 2025). In iunie va fi un Direct despre ce jocuri vor mai aparea anul acesta calendaristic:
E oficial, Nintendo anunta ca Switch va avea un succesor si va fi anuntat in acest an fiscal (se incheie pe 31 martie 2025). In iunie va fi un Direct despre ce jocuri vor mai aparea anul acesta calendaristic:
Practic au facut "un anunt care ne anunta ca vor anunta" o noua consola, dar "pe la anul"... Parca de la niste japonezi aveam asteptari mai mari.![]()
Mai mult vor să-i calmeze pe cei care se așteaptă să vadă Switch 2 la următorul Direct.
Niste speculatii despre hardware:
Future Nintendo Hardware & Technology Speculation & Discussion |ST| (Read the staff posts before commenting!) | FamiboardsOriginally Posted by Famiboards
Pana acum, consola ar fi cam asa:
Originally Posted by ResetEra
Nintendo crede ca sunt pregatiti impotriva scalpingului:
Nintendo says it wants to avoid Switch 2 scalping by making enough to meet demand | VGCOriginally Posted by VGC
Zvonuri noi - se pare ca vom avea o luna Septembrie plina
Switch 2 has seemingly entered Mass Production, due to Hosiden graphics. Expect Sept news and March 2025 release.
The Switch 2 has backwards compatibility support
Photos of Switch 2 factory prototypes have leaked on a Chinese website
Pare sa fie foarte asemanator cu primul.
Nici nu ma asteptam sa fie vre-o schimbare majora,eu nu am unul si m-am gandit sa imi iau day1 in functie cu ce pret vine evident pentru Mario si cateva exclusive,dar cred ca au ales sa faca doar niste update-uri unde Switch-ul de astazi are nevoie,un ecran mai mare,joycons din cate am inteles mai au si ele probleme, un procesor mai bun... in rest au mers la sigur cu ceva ce deja functioneaza.
Un OLED de calitate si 1080p nativ it's all I need, am vreo 2 jocuri in backlog care asteapta Switch 2!![]()
Au facut update la post-ul de pe reddit cu specificatiile - 256GB Storage, 12 GB LPDDR5X.
Doamne Ajuta si cu pretul ca daca nu exagereaza ps5 pro o sa fie in moarte clinica. Astept si eu cu nerabdare pt TotK![]()
Azi-maine ar trebui sa anunte Switch 2 daca ne luam dupa cele cateva puncte interesante mentionate aici:
In primul rand, in trailer-ul de la Yooka-Laylee Re-playlee, la final, nu mai vedem logo-ul Switch ci un nou logo Nintendo cu 2 ochi (ochii de pe palaria lui Mario din Odyssey).
O alta chestie este ca pe 5 Noiembrie are loc Investors Briefing la Nintendo.
Dar cel mai interesant este faptul ca Switch 1 a fost anuntat cu exact 1 saptamana inaintea investors briefing din 2016 - iar acea saptamana inainte ar fi maine.
O mica corectie - desi seamana cu ochii lui Cappy din Mario Odyssey, acei ochi sunt defapt un inamic din Yooka-Laylee.
Dar cel mai probabil ca au fost pusi acolo ca sa sugereze "Switch 2" sau ca se va lansa pe 2 platforme Nintendo - Switch 1 & Switch 2.
Cool, sa ne asteptam si aici la o gramada de jocuri cross-gen.
Sper ca pe Switch 2 macar sa ruleze la un FPS constant si rezolutie decenta.
Joy-Cons design leaks.
Au magneti pentru atasare. IR sensor in ambele.
Screenshots dintr-un video: https://www.reddit.com/link/1h4xs4t/...7kgg4e1/player.
Bookmarks