Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 37

Thread: Kinect se vinde extraordinar de bine

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Kinect se vinde extraordinar de bine

Sony si Microsoft au hotarat sa intre si ei alaturi de Nintendo pe piata de motion-gaming cu PS Move, respectiv Kinect. Atat Sony cat si Microsoft sperau ca vor da lovitura cu aceste periferice, dar dupa cum bine stim in fiecare razboi exista un singur castigator, iar de data aceasta compania americana a dat lovitura. E adevarat ca fata de PS Move, care este doar o varianta mult mai imbunatatita a Wii remote-ului de la Nintendo, Microsoft a optat pentru o tehnologie inovatoare. Se pare ca noua viziune potrivit caruia nu avem nevoie de un controller, a fost apreciata atat de jurnalistii din industrie cat si de consumatori.

In cursul acestei zile oficialii de la Microsoft au anuntat ca device-ul Kinect a reusit sa treaca de bariera de 10 milioane de unitati vandute pana acum. Un numar imens daca ma intrebati pe mine. Acestia au precizat si ca peste 10 milioane de jocuri pentru Kinect au fost de asemenea vandute. Aceasta perfomanta nu a fost trecuta cu vederea, astfel ca cei de la Guinness World Records au numit oficial Kinect-ul ca fiind cel mai rapid vandut device electronic. In primele 60 de zile de la lansare device-ul s-a vandut in 8 milioane de unitati, aproximativ 133.333 de unitati pe zi, in intervalul 4 noiembrie 2010 - 3 ianuarie 2011. Iata ce a declarat Gaz Deaves, editor al revistei Guinness World Records, "The sales figures here speak for themselves. According to independent research, no other consumer electronics device sold faster within a 60-day time span, which is an incredible achievement considering the strength of the sector".
    Attached Images Attached Images xbox-360-kinect.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Culmea.

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ce-i asa de culmea?

Au avut si ajutor din martea marketingului "moca" cand te gandesti la hack-urile de PC care l-au ajutat la promovabilitate. Sigur ca omul de rand n-o sa le foloseasca niciodata dar gandul ca au acasa un device care "poate atat de multe" i-a incurajat sa cumpere.

Microsoft Kinect 3D Camera for Hands-Free Radiologic Image Browsing

4. #4 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    lasa ca a avut destul si marketing adevarat ... din cate stiu eu MS a alocat peste $500 de milioane pentru a promova Kinectul

5. #5 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Kinect este un "big waste of money". Nu ai jocuri serioase pntr el. Da, este un gadget bun cu care iti poti impresiona prietenii... doar atat, ca in rest se pune praful pe el.

6. #6 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    E trist ca gamingul merge in directia Kinect. Ma rog, poate sunt eu de moda veche. Se pare ca marketingul lor chiar are efect .

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu merge man gamingul in directia Kinect-ului. Pur si simplu e o optiune... Xbox 360-ul ducea lipsa unei competitii pe zona "fun" si "active"... cel putin in fata Wii-ului nu avea nimic. Acum poti spune ca are ceva cu care sa concureze. Si nu cred ca e "big waste of money". La fiecare party pe care l-am avut, Kinect-ul a avut cel mai mare succes. Culmea, mai mare decat il avea Wii inainte.

8. #8 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Multi casual gamers inseamna.
    Sa fim seriosi, kinectul ca si wii-ul reprezinta o maimutareala adresata casual gamingului, gen fetite si copii.

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Sa fim seriosi, kinectul ca si wii-ul reprezinta o maimutareala adresata casual gamingului, gen fetite si copii.
    Bizar... pe Kinectul meu nici nu stiu daca s-a jucat cineva sub 25 de ani... media fiind probabil undeva la 30-33 ani... Probabil asta e si greseala romanului de obicei. Considera "gaming" ca fiind doar jocurile in care trebuie sa-i omori pe toti... sa fie FPS si sa te crezi one-man army

10. #10 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ai uitat de pixelu' pe cm patrat.

11. #11 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Multi casual gamers inseamna.
    Asa e mai bine preferam fps-uri mult blood mult sange hahahaha intestine scoase!MUHAHAHAHAHA!O,RLY?

12. #12 SP
    Hai mah ca nu referea doar la fps-uri. Nu mai rastalmaciti cuvintele. E vorba ca in lipsa de timp, producatorii de jocuri se vor concentra pe jocuri casual in schimbul unui RPG bun, un adventure de calitate superioara sau chiar un FPS bun (vezi aici Killzone 3 care nu are doar intestine si sange... muhahaha)

13. #13 SP
    Member daredevil's Avatar
    sau poate un JOC HORROR MUHAHAHAHAHAHA

14. #14 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    in lipsa de timp, producatorii de jocuri se vor concentra pe jocuri casual in schimbul unui RPG bun
    Gresesti.

Gamingul casual controleaza vanzarile pe plan mondial. Vezi Sims si Wii Fit ... Nu e vb de lipsa de timp, e vorba de vanzari. Casual vinde. Ai idee cat a vandut Plants vs Zombies? sau Angry Birds ? ... Apropos de Casual, vezi in ce companie de miliarde s-a transformat Zynga dupa Mafia Wars si Farmville, sau PopCap.

15. #15 SP
    Pai asta spun si eu. Kinect este o miscare spre piata casual. Asta inseamna automat mai multe resurse (financiare si timp) alocate acestor jocuri. Pentru tine poate este ok, pentru mine nu

16. #16 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    La noi s-a cumparat Kinect in mare parte datorita curiozitatii, marketing-ului si a promisiunilor unor jocuri hard-core, unii asteapta Forza 4, Star Wars si ce au mai aratat ei in prezentari. In alte tari cred ca main-target au fost cei care au si un copil in familie. Clipurile cu bunicu, taticu si nepotu, jucand impreuna pe Kinect/Move sunt de prost gust. Toate astea combinate cu lipsa jocurilor grele nu putea sa duca decat la vanzari bune. Ma intreb, daca s-ar fi lansat Gears 3 prin Noiembrie, Forza 4 (fara Kinect) prin Ianuarie si inca ceva exclusiv prin Martie acum...

Un lucru este insa incontestabil. La marketing nu ii intrece absolut nimeni.

17. #17 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tind sa cred, ca tot se vindea kinect, chiar daca apareau titlurile mentionate de tine. Stiu sa isi lanseze exclusivitatile, in asa fel incat sa le acorde viata si jucabilitate. Luam 2011 si pe rivalii lor: in februarie Killzone 3, urmeaza Resistance 3, iar spre finalul anului Uncharted 3. Bucurie mare, toate vin buluc, dar lumea va pleca de la unul catre celalalt.

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Un lucru este insa incontestabil. La marketing nu ii intrece absolut nimeni.
    Ba da... Steve Jobs.

19. #19 SP
    Cand ai 3 mari exclusivitati de calitate pe an si asta doar shootere, e normal sa treci de la unul la altul. La cum arunca Sony exclusivitatile pe piata nici nu ai timp sa le joci.

20. #20 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by daredevil View Post
    Asa e mai bine preferam fps-uri mult blood mult sange hahahaha intestine scoase!MUHAHAHAHAHA!O,RLY?
    sau poate un JOC HORROR MUHAHAHAHAHAHA
    Ma cunosti pe mine baietica, de ma iei la misto?
    Monky, posturi de genul asta de ce nu-s sanctionate ca atare? Adica post hunting si flame.

Singurele persoane pe care le-am auzit sa fie interesate de kinect au fost niste fete si mai mult, interesate de softuri (ca jocuri nu-s) de fitness.
    Acum ca poate mai sunt si alte categorii care vor sa se loveasca in casa, problema lor.
    Dar resursele care se redirectioneaza de la alte proiecte catre dezvoltarea de softuri pentru kinect nu fac bine lumii gamingului.
    O sa se neglijeze tot mai mult rpg-urile, adventurile clasice si o sa se axeze publisherii pe kinect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast