RaverX cauta pe net 3 May or this week , sper 3 May .
Some PlayStation Network And Qriocity Services To Be Available This Week – PlayStation.Blog.Europe
Rasplata pt. rabdare: 30 de zile de PS plus si altele.
• Each territory will be offering selected PlayStation entertainment content for free download. Specific details of this content will be announced in each region soon.
• All existing PlayStation Network customers will be provided with 30 days free membership in the PlayStation Plus premium service. Current members of PlayStation Plus will receive 30 days free service.
• Music Unlimited powered by Qriocity subscribers (in countries where the service is available) will receive 30 days free service.
Din ultima conferinta de presa de la sony:
"They hope to have some services re-started in a week and full access restored in one month.
There will be a forced system software update that will require all registered PlayStation Network users to change their account passwords before being able to sign into the service. As an added layer of security, that password can only be changed on the same PS3 in which that account was activated, or through validated email confirmation"
Mai multe detalii, aici: Sony Press Conference: Reportings on illegal and unauthorized intrusion - PSX-SCENE: It only does everything else!
Offtopic: raverx, poti sa te ascunzi cat de mult vrei tu cu laptopul tau ca tot vei fi descoperit. Tu cam cu cine crezi ca Sony ii cauta acum pe hackeri? Tot cu hackeri.
Sent from Romania!
Au anuntat chiar ei saptamana trecuta...Ziceau ca de miercuri intr-o saptamana ii vor da drumu..Desi dupa conferinta de azi de la Tokyo eu cred ca maine ne vom juca Mortal Kombat cu prietenii![]()
"Our employees have been working day and night to restore operations as quickly as possible, and we expect to have some services up and running within a week from yesterday. However, we want to be very clear that we will only restore operations when we are confident that the network is secure." Dated April 27, the update posted by Patrick Seybold (Sr. Director, Corporate Communications & Social Media), would put the estimated return date for PSN services as May 3, meaning that the service will have been offline for two weeks. Although which services will be coming back online next week is unclear, Sony has stated they are working on new security measures for the future, as well as seeking out those responsible for the breach, confirming they "are working closely with a recognised technology security firm in order to find those responsible for this criminal act, no matter where in the world they might be located."
Hackers - lock your doors. Sony's coming after you.
sursa informatiei IGN.com
Afirmatia asta e incredibil de prost formulata. De ce ? Am subliniat. Deci : ii cauta, indiferent unde s-ar afla. Asa, si ? Sa zicem ca hackerii sunt gasiti in Pakistan. Sau in Elvetia. Nu conteaza, am zis din burta. Ideea e ca sunt gasitit intr-o tara in care infractiunile cibernetice sunt pedepsite foarte slab sau deloc si tara aia nici nu are contract de extradare cu SUA, Japonia, etc.
Ce-o sa le faca ? O sa trimita un batalion de elita dupa ei si o sa-i execute ca pe Obama ?Asta presupunand ca o sa-o prinda, iar eu as putea pune pariu cu oricine ca NU o sa-i prinda.
Si ar mai fi o chestie, dar sa n-o intelegeti gresit : Sony tuna si fulgera impotriva hackerilor, dar ei trimiteau datele cardurilor necriptat ?Nu e un pic stupid ? E ca si cum eu mi-as lasa usa la apartament deschisa (nu ca o yala m-ar proteja de hotii care chiar vor sa ma pradeze) si apoi as merge la politie suparat ca am fost pradat. Deci sa fie clar : nu zic ca hackerii au facut bine (la fel ca hotul din exemplul meu), dar si Sony au o parte enorma de vina.
Cand te numesti Sony si oferi servicii la peste 70 de milioane de useri iti angajezi si oameni sa aibe grija de taraba si nu lasi usa deschisa la intrare.
In alta ordine de idei : e 3 mai. Vedem azi ceva actiune ?
mie ami vine greu sa cred ca sony nu avut informatile criptate daca victima ta cu hotul care a spart apartmentul a avut usa naspa de lemn no problem pt hot .. data viitoare asi pune usa metalica ... acelas lucru face si sony acuma .. sa fim serios N.A.S.A a fost hackuit .... F.B.I a fost hackuit ... de ce sa ma afirm ca sant hacker daca nu pot trece de un firewall sau o informatie criptata .. metodele sant mai avansate hackeri mai destepti ...eu zic ca psn-ul putea fi up and running de 5 zile .. dar pana ce noul sistem de securitate nu e pe placul celor de la sony nu vedem psn ... si asta e un lucru bun nu ? .. la urma urmei ei lupta pt noi clienti care ne ofera un online game GRATUIT lipsit de plata
a cazut si PC Sony Online Entertainment
Sony mai primeste o lovitura. Datele personale a inca 25 de milioane de utilizatori au intrat pe mana hackerilor - IT - HotNews.ro
solutia aceiasi... au inchis-o.
Nu pot sa cred. PS3-ul si PSN-ul n-au putut fi atinse de hackeri atata timp, iar acum parca compenseaza. Oare o fi o mana criminala in interiorul Sony care prin fisierele acelea a permis jailbreak al PS3-ului, iar acum sa ofere pe tava toate celelalte servicii Sony ?
Bine, eu doar speculez, insa e de-a dreptul trist ce se intampla pentru Sony.
A, si da.. Cred ca atacul asta doar ce a prelungit downtime-ul PSN-ului.
Asa cred si eu. Probabil un angajat important care a fost concediat...sau santajat. E prea de tot ca ani de zile PS3-ul nu s-a putut moda, iar apoi brusc s-a putut moda foarte simplu cu un stick USB, fara ca macar sa atingi un surub la consola. Iar apoi si fara stick... Si acum PSN-ul.
Asta nu e deloc bine, cu Wii 2 pe teava si un nou XBOX care probabil apare anul viitor sau cel tarziu in 2013... Sper ca toate problemele sa nu-i opreasca pe Sony si sa vedem un viitor Playstation mai bun si neaparat NEmodabil.
Americanii astia...cum a cazut PSN-ul, pac l-au prins si pe Bin Laden, te mai intrebi de ce sunt atat de grasi...
---------- Post added 03-05-2011 at 02:55 PM ----------
Incredibil ce pot face americanii cand e cazut PSN-ul...
Si eu cred ca un angajat a divulgat mai multe informatii.Vinovatii ar putea sa fie chiar si cei de la microsoft,ei ar avea destui bani sa afle de la cineva important cum sa modeze ps3 sau cum sa puna PSN la pamant.![]()
Bookmarks