Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Twist Control

  1. #1 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

    Twist Control

    Daca tot v-am atras atentia cu titlul, ce inseamna Twist Control? Interfata Xbox 360-ului s-a metamorfozat deja o data prin intermediul NXE (New Xbox Experience), ultimul update major al dashboard-ului. Twist Control este numele de cod pe care il are urmatoarea transformare. Acest update major este asteptat sa apara candva la sfarsitul acestui an. Ne este promisa o integrare a Kinectului in tot ceea ce tine de interfata, precum si multe dintre imbunatatirile promise cu ocazia E3-ului.

    Multe dintre aceste promisiuni ne sunt indiferente noua, pentru ca mai mult ca sigur nu vor functiona in Romania. Printre acestea se numara cautare vocala, televiziune live (la noi sigur, la Pastele Cailor probabil), YouTube, functii aditionale de interconectare cu Facebook, "Beacons" precum si "cloud storage".

    Dintre toate aceste facilitati, cloud storage pare interesant. Acesta ofera posbilitatea de a-ti salva jocurile si profilele intr-un "nor" care probabil ca va functiona independent de consola fizica.
    "Beacons" ofera posibilitatea sa faci pe transmitatorul radio, facand cunoscut prietenilor tai cam ceea ce-ai vrea tu sa joci, in timp ce-ti vezi de alte treburi. Adica ceva gen "vreau sa ma joc Halo multiplayer si pana va hotarati voi mai bag doua trei curse la Forza".

    De ce "Twist Control"? Robin Burrowes (mare product marketing manager pentru Europa, Orientul mijlociu si Africa) explica cum s-a ajuns la o asemenea transformare a interfetei, a modalitatii de navigare. Xbox-ul si console gaming-ul in general au depasit zona "underground" si au intrat in mainstream. Adica mai toata lumea a ajuns sa le foloseasca, de la cel mai mic pana la cel mai mare. "Twist Control", impreuna cu Kinect se vrea a fi un mod de a-ti controla consola intuitiv si accesibil pentru toti. Nu se stie daca numele va deveni cel oficial pentru urmatorul update sau este reprezentativ doar pentru partea de navigare in meniuri. Un lucru este cert insa, update-ul urmator va aduce lucruri interesante, atat pentru cei cu Kinect cat si pentru cei fara.
    Attached Images Attached Images xbox-360.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 29-05-2013, 22:56
  2. Flight Control vine si pe PS3 By naz in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 16-08-2010, 15:53
  3. Baja: Edge of Control Videos By paul in forum Videos
    Replies: 2 Last Post: 25-09-2008, 18:10

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts