Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 48

Thread: Deja a inceput pre-orderul la noua consola PS4!

1. #21 SP
    Junior Member Sebastian87's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Stai ca sunt nedumerit... ce probleme a avut PS3 in primul an de la lansare? Eu am consola PS3 Phat luata de la lansare si merge ca unsa si in ziua de azi. Sigur nu te referi la Xbox 360? Aia a avut probleme mari cu RRoD...
    Din ce am citit eu online legate de probleme cu PS3 Phat sau si cel Slim sunt multe plangeri legate de YLOD (Yellow Light of Death) echivalentul RROD de la Xbox.Aceste probleme au aparut cel mai mult in primul an de la, lansare.Probleme care pe parcurs au fost remediate.
    Corecta afirmatia ta.Nu toate consolele PS3 au avut probleme

2. #22 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    dupa E3 iti dau raspunsul
    +1

3. #23 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by Sebastian87 View Post
    Din ce am citit eu online legate de probleme cu PS3 Phat sau si cel Slim sunt multe plangeri legate de YLOD (Yellow Light of Death) echivalentul RROD de la Xbox.Aceste probleme au aparut cel mai mult in primul an de la, lansare.Probleme care pe parcurs au fost remediate.
    Corecta afirmatia ta.Nu toate consolele PS3 au avut probleme
    hai ca sarim iar in polemici

chiar nu a fost asa dupa cum tu incerci sa impui in post-ul tau

PS3 nu a avut 30% din cifra xbox-urilor stricate ,foarte multi le avem de la inceput si ore de folosinta gramada

in ultimu timp problemele sunt multe fiindca multi au incercat softurile de a juca piratat

4. #24 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Will you pre-order one?
    Depinde cu ce jocuri se lanseaza

5. #25 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Direct când apare la noi în ofertă. Nu ma risc cu una de afara.

6. #26 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Primul an al unei console nu a fost niciodata semnificativ. Multe jocuri de duzina disponibile la inceput dar pe care lumea le cumpara pt ca nu exista alte jocuri (cum o sa fie si cazul pentru Knacks). Dureaza 1-2 ani pana se obisnuiesc developerii cu platforma.

Nu te supara ,dar cred ca nu ai inteles nimic din ce au spus oamenii aia la conferinta.

7. #27 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Will you pre-order one?
    Nope. Astept un bundle PS4+Killzone Shadow Fall

Si usor offtopic, am citit in mare cam toata aria PS4 si n-am vazut pe nimeni mirat de... nume. Chiar se va numi PS4? Cum ramane cu superstitia japonezilor?

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Si usor offtopic, am citit in mare cam toata aria PS4 si n-am vazut pe nimeni mirat de... nume. Chiar se va numi PS4? Cum ramane cu superstitia japonezilor?
    Se pare ca marketingul a invins superstitia. Sau probabil ca nu le iesea logo-ul bine cu alt nume/numar

9. #29 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vita-viata
    4(shi)-moarte

Hmmm, pt orice început există un sfârşit iar pt un sfârşit există întotdeauna un nou început...si ajungem la orbis, cercul vieţii

PlayStation Life-PlayStation Orbis, nu stiu daca m-am făcut înţeles dar asa vad eu toata treaba pana la urma

10. #30 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Shopto au scos între timp miștocăreala aia cu anul 2050? Îmi era destul de greu să-i iau în serios pentru "glumița" respectivă ..

11. #31 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ar fi misto sa avem bundel-uri cu cate doua jocuri sau cu un joc si cu inca un controller.Gen Killzone si Watch Dogs

12. #32 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Ar fi misto sa avem bundel-uri cu cate doua jocuri sau cu un joc si cu inca un controller.Gen Killzone si Watch Dogs

Vom avea. Cu un joc si extra controller vor fi 100%. Cu doua jocuri... hmmm, e posibil, dar improbabil

13. #33 SP
    Junior Member Sebastian87's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    hai ca sarim iar in polemici

chiar nu a fost asa dupa cum tu incerci sa impui in post-ul tau

PS3 nu a avut 30% din cifra xbox-urilor stricate ,foarte multi le avem de la inceput si ore de folosinta gramada

in ultimu timp problemele sunt multe fiindca multi au incercat softurile de a juca piratat
    Sincer nu vreau sa impun nimic nimanui prin postul meu doar am zis ceea ce am citit si ceea ce am auzit, tocmai de aceea nu am insistat prea mult pe acest subiect.Mi-ai dat un raspuns cu referire la xbox.Am postat eu ceva legat de xbox?Detin de 4 ani un PS3 Slim si sunt foarte multumit de el.Nu mi-a creat niciodata probleme mari.

14. #34 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    PlayStation 4 + Diablo III = WIN

15. #35 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    +1

16. #36 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    Eu sunt ceva mai conservator. Mai precaut. Ma astept ca PS4 sa fie consola realizata solid, dar mai stii ce problema tehnica le poate scapa in anii de testare. Plus imi amintesc de nepotul meu care si-a cumparat PS3 in ziua lansarii. Si de jucat cu adevarat... cred ca dupa 2 ani. Asadar ar trebui sa astept.
    P.S. Asa am promis si Vita. Si la 3 saptamani de la lansare a trecut pe la mine ca sa ma salute. Insa a fost o dezamagire pentru mine.

17. #37 SP
    Senior Member solecon's Avatar

18. #38 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu vad de ce ar fi win atata timp cat poti juca diablo 3 pe pc la detalii ultra high si toate cele....

19. #39 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu nu am decât un laptop de exemplu :-)

20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Nu vad de ce ar fi win atata timp cat poti juca diablo 3 pe pc la detalii ultra high si toate cele....
    Poate pentru ca unii nu se mai joaca pe PC?

---------- Post added 24-02-2013 at 01:25 AM ----------

A aparut si pe zavvi la £399.99: PS4: New Sony Playstation 4 Games Consoles | Zavvi.com
    Availability: Preorder now.
    Release Date: 31 December 2013

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast