Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Doom 4 se pregateste pentru next-gen

  1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Doom 4 se pregateste pentru next-gen

    Dezvoltarea jocului Doom 4 a fost repornita spre sfarsitul anului 2011, shooter-ul fiind acum pregatit sa ia calea consolelor next-gen. Dupa cum stiti la acest joc se lucreaza de mai bine de 5 ani, prima oara acesta fiind dezvaluit de John Carmack in cadrul conferintei QuakeCon 2007, dar Pete Hines, vice-presedinte de marketing si relatii publice pentru Bethesda Softworks, a confirmat pentru Kotaku reluarea acestui proiect, declarand ca:

    " Versiunea anterioara a jocului Doom 4 nu a avut calitatea si emotia pe care acesta ar fi trebuit sa o transmita fanilor seriei. "

    De asemenea cei de la Kotaku ne spun ca a existat si posibilitatea unui sequel pentru shooterul Rage aparut in 2011, dar cei de la id Software au renuntat la aceasta idee, concentrandu-se mai mult pe Doom 4.
    Attached Images Attached Images hell.jpg

  2. #2 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Dar va fii si pe generatia actuala (PS3 si X360) ??

  3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din ce am citit, se pare ca nu, va fi exclusivitate next-gen(ps4, next xbox).

  4. #4 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^This & Half-Life 3 = Next-gen orgasm.

  5. #5 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Interesant screenshot-ul, dar parca e combinatie intre Crysis2 si God of War 3, nu prea aminteste de Doom, poate un pic de anumite harti din Doom2...

    Quote Originally Posted by AndyTiME View Post
    Dar va fii si pe generatia actuala (PS3 si X360) ??
    Eu sper ca va fiiiiiiiiiiiiiiiii "decat" pe urmatoarea generatie, sunt destule jocuri pentru PS3 si XBOX 360, cine vrea sa se joace jocuri noi sa-si ia consola noua. Parerea mea.

  6. #6 SP
    Alx
    Junior Member Alx's Avatar
    Imaginea aceea cred ca face parte dintr-un set "leaked" acum vreun an. Producatorii au sarit insa atunci in sus si au spus ca acele imagini nu au nimic de a face cu ce vom vedea in Doom 4.
    Ce speram eu era ca odata cu lansarea editiei BFG a Doom 3 sa ofere si o data de lansare pentru 4, n-a fost insa sa fie. Ca o paranteaza, in vara anului viitor se implinesc 10 ani de la lansarea Doom 3, poate se gandesc la o lansare a sequel-ului in jurul acelei date.

  7. #7 SP
    Member Mariush's Avatar
    Eu sper sa nu ajunga un nou Duke Nukem

  8. #8 SP
    Alx
    Junior Member Alx's Avatar
    Tocmai am terminat de citit articolulu de pe Kotaku si daca e sa dam crezare la ce scrie acolo treaba e destul de sumbra pentru id...
    Adevarul e ca dupa un Rage care nu m-am impresionat am inceput sa ma intreb daca id mai poate face fata pe piata actuala a FPS-urilor.
    Sa nu se inteleaga gresit, am mult respect pentru studioul asta dat fiind ca pot fi considerati taticii genului, insa asteptarile pe care le ai de la un FPS s-au schimbat foarte mult de atunci.
    Pentru id Doom 4 s-ar putea sa fie un fel de "make it or break it"

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie unul mi-a placut la nebunie Rage. Insa a fost atat de scurt si a avut atat de putine elemente RPG incat... am ramas cu un gust amar. Daca mergeau pe reteta Borderlands cred ca si acum aveam addon pack-uri de Rage. Din pacate, si-au pierdut timpul cu rail shootere pe smartphone-uri si alte prostii.

    Mai mult, daca vad ca iese Doom 4, si dupa vine id si spune "la anul va dam si High Definition Pack"... ii dau reject din start. Ori faci jocul bun din start, ori imi vinzi reclama jocului?

  10. #10 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Deabea astept sa-mi tot spawneze iar creaturi in spatele personajului. Horror stuff.

  11. #11 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mie unul mi-a placut la nebunie Rage. Insa a fost atat de scurt si a avut atat de putine elemente RPG incat
    Si mie mi-a placut foarte mult Rage, faptul ca a fost mai mult FPS si mai putin RPG a fost chiar un plus pentru mine

    Insa da, a fost cam scurt si au facut o greseala enorma, dupa ce l-ai terminat - s-a terminat, generic si punct Daca puteai juca in continuare (ca si-n GTA-uri sau alte jocuri) si sa faci misiunile optionale pe care nu le-ai facut (eu am ratat cateva tocmai pentru ca am crezut ca le pot face oricand) era deja mult mai bine.

    Cat despre Doom... Doom1 a fost incredibil, grafica la vremea aia a fost mai ceva ca si Crysis la vremea lui. Monstri multi si diversi, arme de toate felurile (drujba anyone? ), muzica, feeling, tot ce vrei. Doom2 a fost practic acelasi lucru, doar ca deja nu mai era o noutate.

    Doom3 - uhmm, asa si asa, grafica exagerat de "lucioasa", prea mult bump mapping fortat peste tot, monstri cam putini (la numar si la diversitate), insa per total a fost un shooter decent.

    Sincer as fi vrut un Quake5 care sa se intoarca la origini (castele parasite si catacombe), m-am saturat de ambientul high tech. Un Quake prin castele in care sa vanez "cavaleri" cu barda si cu arbaleta... yummy.

  12. #12 SP
    Junior Member bicepsul's Avatar
    Daca anunta si Epic un Unreal Tournament 4 atunci chiar imi iau next-gen in primu an de lansare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Next-gen DOOM - Teaser Trailer By TravisPastrana in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 13-06-2014, 12:38
  2. 500GB disks pentru next gen ? By dogdan in forum Stories & Other News
    Replies: 7 Last Post: 27-05-2009, 18:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts