Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: Zvon: Gran Turismo 6 se lanseaza in toamna

1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Zvon: Gran Turismo 6 se lanseaza in toamna

Urmatorul joc din seria Gran Turismo se pare ca se va lansa din pacate doar pe PlayStation 3, spun din pacate pentru ca din punct de vedere grafic nu cred ca vom vedea ceva mai bun. Acum si partea buna, Gran Turismo 6 se va lansa pe 28 noiembrie 2013 conform unui site din Italia ( multiplayer.com ). Cei de la Sony nu au anuntat nimic oficial deocamdata, dar anumite voci sustin ca acesta urmeaza sa fie dezvaluit in urmatoarele saptamani. Este pentru a treia oara cand jocul apare la precomanda, cu cateva zile in urma acesta se gasea si pe Newegg.com si CDON.com, noiembrie fiind data de lansare. Probabil la sfarsitul lui noiembrie se va lansa oficial si consola PlayStation 4, mi-ar fi placut sa vad Gran Turismo 6 intr-un bundle cu PS4. Ramane totusi sa speram ca jocul o sa isi faca aparitia pana la urma pe ambele console. Astept si parerile voastre, poate eu sunt un pic dezamagit fara un motiv plauzibil.

Gran Turismo 6: PlayStation 3: Videogiochi: Multiplayer.com
    Attached Images Attached Images gran-turismo.jpg

2. #2 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Deci sa lansezi GT6 in peroada cand lansezi PS4, dar GT-ul sa nu fie joc de referinta pt noua consola...hm, ziceti voi acuma, cum vine asta?...

3. #3 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai probabil s-au gandit ca au lucrat mult la engine-ul lui GT5 si mai pot face un joc cu el. Si cand au inceput ei development-ul, PS4 nu era chiar "inchegat". La fel cum GoW2 s-a lansat pe PS2 chiar daca PS3 era deja aparut.

4. #4 SP
    Junior Member Landa13's Avatar
    Totusi...au trecut deja 3 saptamani de la 1 aprilie .

Nici daca era data oficiala setata in cor de Sony, Polyphony si Iamauchi pentru toamna nu avea sa se realizeze. Dupa noua formula, un joc GT trebuie sa stea 4-5 ani in productie..stiu, sunt rau, insa istoria asa ne invata . Probabil il anunta acum pentru a-l lansa prin 2017 pe PS4.

5. #5 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Pai tocmai aia e,eu si acum ma mir cat e de vast GT 5.

6. #6 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

7. #7 SP
    Member romey's Avatar
    Eu totusi nu cred ca v-om vedea un Gran Turismo 6 pe PS3.

8. #8 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mi se pare absurd sa scoti GT6 pe PS3. GT5 inca se joaca foarte foarte mult, patch-urile continua sa vina, la fel si seasonals-urile, totul este intr-o miscare continua, nu cred ca e nimeni pe lumea asta care sa fi zis "e timpul pentru 6, 5-ul e expirat". Hype-ul nu e asa mare cum a fost la 5, iar o lansare in toamna mi se pare prea devreme. Eu l-as fi scos exclusiv pe PS4, prin toamna lui 2014, poate chiar 2015. In orice caz, sper sa il finiseze ca lumea daca il scot, GT5 a fost "100% simulator, 50% joc", lasa de dorit in multe aspecte.

9. #9 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    E cu doua taisuri strategia asta. Pe de o parte e stupid, eu as face jocul doar pt PS4, cu cat mai multe exclusivitati bune cu atat mai bine se vinde consola noua. Pe de alta parte probabil ca vor sa mai tina PS3-ul pe piata (la fel cum au facut si cu PS2-ul) si atunci mai scot jocuri noi pentru el.

Comparatia pe cine a facut-o cineva cu GoW2 nu stiu daca mai merge, GoW2 mergea pe PS3-urile din perioada aia, acum daca PS4 nu va mai fi compatibil cu PS3... e riscant, lasi PS4 nu doar fara exclusivitati ci efectv fara jocuri si obtii un nou esec (Vita reloaded).

10. #10 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu as fi continuat miscarea cu GT5, asta insemnand event-uri, dlc-uri, trasee, masini, patch-uri, etc. ca sa tin PS3-ul in viata si in timpul asta as fi lucrat la o lansare GT6 in anii urmatori. Ma indoiesc ca daca nu apre GT6 pe PS3 ar muri consola, de-abia i-au atins apogeul, se vor tot face jocuri pentru ea.

11. #11 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Sincer nu cred ca GT6 se va lansa pe PS3. Este totusi o consola la final de generatie. Oricum ies foarte multe jocuri bune anul acesta pentru ea, indraznesc sa spun chiar ca este anul cu cele mai multe jocuri bune pentru PS3. Nu vad unde ar mai fi loc si de GT6, in special in contextul in care apare urmatoarea consola in perioada respectiva. Practic si-ar taia singuri craca de sub picioare.
    In schimb pot sa vad un bundle cu GT6+2 controllere la lansarea PS4. Ar fi un joc care m-ar face sa cumpar consola in ziua lansarii. GT6 chiar ar putea demonstra puterea noii generatii.

12. #12 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Chiar vroiam sa imi cumpar GT5. Acum mai astept sa vedem ce se intampla ca sa nu imi cumpar GT5 si apoi GT6 (in cazul in care o sa apara pe PS3).
    Totusi am ceva indoieli ca o sa apara la toamna mai ales ca nu s-a anuntat nimic oficial pana acum, nici macar un teaser trailer

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.