Microsoft nu va abandona Xbox 360, timp de cel putin 5 ani
Your post count prohibits you from posting new replies in this forum! Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Cand spui PS3 te gandesti direct la Kratos , Sackboy , Ratchet , Drake , Cole dar cand te uiti la xbox ce personaje care sa reprezinte consola exista ?
Probabil cand spui Xbox te gandesti la Master Chief si Marcus Fenix asa cum probabil la PS3 te gandesti la Kratos sau Snake, iar la Wii ai Mario si Link.
Unul dintre vicepresedintii Microsoft, Yusuf Mehdi a declarat pentru OXM ca isi doresc ca in urmatorii cinci ani, Microsoft sa mai vanda cel putin 25.000.000 de console Xbox 360.
Ce pare aveti, vor reusi sa vanda aproape 25 de milioane de unitati in urmatorii ani? Eu cred ca da, mai ales daca dupa E3, Xbox One va ramane o consola la fel de "dorita".
Pai depinde de mai multi factori: cat timp se vor mai scoate jocuri cu optiunea de multiplayer online pt. XBOX360, daca consola poate fi "sparta", daca jocurile de XBOX360 se vor ieftini dupa aparitia XBOX One etc.
Eu unu ma bucur ca nu inceteaza suportul pt xbox 360. Ma gandesc serios sa imi iau si eu unul. Am vrut de ceva timp pt Halo si Gears of War mai mult
Your post count prohibits you from posting new replies in this forum! Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Bookmarks