Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 125

Thread: Microsoft omoara gamingul?

1. #21 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Ramane de vazut daca si cei de la Sony vor bloca jocurile S.H ,desi nu m-ar mira, deoarece toate decizile celor de la Microsoft au consecinte si afecteaza toata lumea gaming-ului.Prin urmare ,da,Microsoft omoara gaming-ul.

PS : Daca si cei de la Sony vor adopta ideile celor de la Microsoft,probabil voi renunta la gaming pe console din moment ce nu am de gand sa platesc $40,$50 pentru a inchiria un joc.
    Asa e, daca Sony blocheaza jocurile second-hand e vina Publisherilor si a Microsoft. Ei sunt curati ca lacrima. Saracii de ei, au fost tarati nevinovati in acest razboi. Li s-a pus pistolul la cap. Ma lasi? Daca sunt mai buni, nu o sa implementeze asa ceva. Cat timp fac EXACT acelasi lucru sunt EXACT la fel de murdari.

2. #22 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Doamne feresteeee...fratilor ... din 2008 pana in prezent Xbox-ul meu si PS3-l au stat conectate la internet non-stop.Ce atata valva ...pt ce luati consola ,sa va duceti in natura sa va jucati.Partea cu SH ,chiar nu ma deranjeaza deloc.Iau un joc la lansare cu 250 de lei, doar nu sunt cretin sa il dau in 3-4 luni cu 80-100 lei.Va plangeti total aiurea.

3. #23 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    desc-rcare-1-.jpg

4. #24 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Singurul motiv pt care am cumparat o consola(ps3) a fost mortal kombat9! Asa m-am bucurat si de seria god of war si multe alte exclusivitati.Dar vad ca pe 3 iulie apare mk9 pe pc ,castelvania los pe 27 august si castelvania los 2 in decembrie tot pe pc,battlefield 4-pc,gta 5-pc,grand turismo 6-ps3,the last of us-ps3.Acestea ar fi cele care ma intereseaza in mod deosebit.Din toate jocurile anuntate pe console nu am vz sa ma impresioneze macar unul(poate la E3)! intrebarea intrebatoare pt mine e ps4 sau upgradare pc pt battlefield 4 si restul? Oricum jocurile pt pc sunt mai ieftine plus ca mai gasesti si reduceri frumoase pe steam si dc nu pe fomistii de la origin.Pe pc pot juca cu un controller de xbox de pe canapea si am si grafica maxima.Un PC bun care-l cumpar ma tine tot cat ciclul unei console(spre final de ani tot cu grafica asemanatoare consolei)Pretul unui pc bun cred ca este egal cu o consola prin jocurile pe care le cumperi.Daca sony fac magariile anuntate de Microsoft am raspunsul!!! DAR ce ma fac cand apare mortal kombat 10?Sper sa fie si pt pc,astept inca 2 ani sau sa ma *** in conservele astea faine ca tot imi iau una pot sa aiba interzis si la sare ca doar nu am sa stau fara placerile mele...AM ZIS!!

5. #25 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Asa e, daca Sony blocheaza jocurile second-hand e vina Publisherilor si a Microsoft. Ei sunt curati ca lacrima. Saracii de ei, au fost tarati nevinovati in acest razboi. Li s-a pus pistolul la cap. Ma lasi? Daca sunt mai buni, nu o sa implementeze asa ceva. Cat timp fac EXACT acelasi lucru sunt EXACT la fel de murdari.
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Doamne feresteeee...fratilor ... din 2008 pana in prezent Xbox-ul meu si PS3-l au stat conectate la internet non-stop.Ce atata valva ...pt ce luati consola ,sa va duceti in natura sa va jucati.Partea cu SH ,chiar nu ma deranjeaza deloc.Iau un joc la lansare cu 250 de lei, doar nu sunt cretin sa il dau in 3-4 luni cu 80-100 lei.Va plangeti total aiurea.
    Voi doi sigur nu sunteti frati?

6. #26 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Pai nu esti omniscient? you tell me

7. #27 SP
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Voi doi sigur nu sunteti frati?
    Daca citeai ce am mai scris...nu comentai aiurea.Nu imi place noul XBOX.Dar nu am nimic impotriva always connected si stomparea pietei SH.

8. #28 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Daca citeai ce am mai scris...nu comentai aiurea.Nu imi place noul XBOX.Dar nu am nimic impotriva always connected si stomparea pietei SH.
    Te contrazici singur.Imi spui ca nu-ti place noul Xbox ,dar in acelasi timp esti de acord cu always on si renuntarea la jocurile SH.Imi poti spune ce te deranjeaza la noul Xbox daca nu aceste doua aspecte infame?

9. #29 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Probabil că aici nu e vorba de tine.

10. #30 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Da, daca Sony vine si spune concret, "nu blocam jocurile sh", atunci rosii si oua stricate in capul ms. Sa reamintim ca Sony a venit prima data cu ideea asta, ceva timp in urma?
    Au zis asta man, look:
    PS4 Will Not Require An Always-Online Connection [UPDATE]
    More relief... At a roundtable this morning, Sony's game studios chief, Shuhei Yoshida, told reporters that any requirement for users to register a game online in order to play it would be left to game publishers. Sony won't require that.
    Sure, alti publisheri pot face asta oricand, cum e acum online pass si alte nebunii de greedy bastards.. asta afecteaza incet-incet gaming-ul.
    Din fericire, Microsoft nu are atata putere incat "sa distruga" gaming-ul. They wish. Buba e cand se adun toti lacomii si cer bani in plus. Atunci MS si Sony nu prea au de ales ca ar ramane doar in jocurile 1st party sau indies. Ceea ce nu ar fi chiar atat de rau. No?

11. #31 SP
    Member theste99's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Daca sony nu face asta cu jocurile lor, scoase de ei (si au si anuntat ca nu vor face) nu sunt deloc la fel de murdari.

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by ipaul View Post
    te contrazici singur.imi spui ca nu-ti place noul xbox ,dar in acelasi timp esti de acord cu always on si renuntarea la jocurile sh.imi poti spune ce te deranjeaza la noul xbox daca nu aceste doua aspecte infame?
    kinect...

13. #33 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    [...] Dar haideti sa va prezint lista lui Schindler, pardon, Microsoft [...]
    Lista lui Schindler era "de bine"...

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Nu te joci sau o faci pe PC, simplu.
    Tind sa cred ca daca se intampla cu consolele, cu siguranta PC-ul nu va ramane nici el liber...

14. #34 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Doamne feresteeee... ia zi gogule, daca-ti pica netul, ce faci? Numai eu stiu prin ce "agonie" am trecut cand n-am avut 10 zile net vara trecuta. Si stii ce-am facut? M-am jucat pe consola. Iti dai seama ce s-ar fi intamplat daca nu ma puteam juca? Mai aveam putin si incepeam sa citesc o carte sau sa ies afara x_X

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Doamne feresteeee... ia zi gogule, daca-ti pica netul, ce faci? Numai eu stiu prin ce "agonie" am trecut cand n-am avut 10 zile net vara trecuta. Si stii ce-am facut? M-am jucat pe consola. Iti dai seama ce s-ar fi intamplat daca nu ma puteam juca? Mai aveam putin si incepeam sa citesc o carte sau sa ies afara x_X
    Eu unul,nu ma pot juca fara internet.Pt mine orice joc single player, este o pierdere de timp.Pur si simplu daca nu am net,nu ma joc.

16. #36 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Don't feed the troll

17. #37 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    NU MAI FITI NAIVI !
    Producatorii de jocuri controleaza piata . Uitativa la consola wii u nu este sprijinita mai deloc de producatorii de jocuri deci succesul acesteia este mic spre deloc.
    E ca si cum ai avea o masina dar nu ai carburant.
    Eu sunt sigur ca toata aceasta poveste cu jocurile SH a fost influentata daca nu chiar impusa de producatorii de jocuri iar ambele tabere vor implementa un sistem de a tine sub control tranzactiile jocurilor sh.

18. #38 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Don't feed the troll
    Comentezi ca sa te aflii in treaba?

19. #39 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    "de ce sunteti asa de ofensati de faptul ca Xbox One trebuie sa fie conectat la net o data la 24 ore si ca aproape va bloca jocuriile second hand ? eu oricum nu-mi vand jocuriile si oricum imi tin consola conectata la internet permanent"

qq797.gif

20. #40 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Tethering de pe telefon sa verifice ca totul este legit , asta daca este internetul cazut.Sa nu incepeti ca nu aveti functia asta pe telefon cand orice pocnitoare android de 300-400 lei o are.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast