Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 125

Thread: Microsoft omoara gamingul?

1. #101 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    pe tine in fond ce te deranjeaza de scrii posturi d-astea kilometrice ?esti suparat pe viata ?ai prea mult timp liber ?

2. #102 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Dar jocurile alea nu cer online, sunt online. Și sunt doar 2-3. Majoritatea sunt single player.

3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AkF: esti... no comment. Eu nu-ti mai explic a n-a oara, ca nu sunt aici sa explic ca la gradinita. Sa fii sanatos!

4. #104 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    pe tine in fond ce te deranjeaza de scrii posturi d-astea kilometrice ?esti suparat pe viata ?ai prea mult timp liber ?
    Trebuie sa-ti cer permisiunea cand si cum postez?

5. #105 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Postez contra Sony pentru ca 90% au grija sa posteze contra Microsot, cu tine in frunte [...] Vreau doar sa port o discutie constructiva

Nu identific nimic constructiv din ceea ce postezi, doar fanboy'ism clasic.

Te rog sa imi enumeri ce idei ai construit in comentariile tale, nu ai facut nimic altceva decat sa iei aparearea / scuzi Microsoft si sa ataci Sony fara fundament.
    Stai linistit ca si daca Sony va implementa masuri asemanatoare, am sa aruncam cu rahat si in directia aia, doar ca pentru moment, nu e cazul.

6. #106 SP
    Member eneea's Avatar
    @AkF: dude tu prezinti 6 jocuri de la Sony care sunt EXCLUSIV multiplayer(si unele mai sunt si moka)...nu ti se pare normal sa ai nevoie de conexiune permaneta la internat pt a juca MP? Eu nu vreau sa am nevoie de net daca o sa joc un game gen Fallout, sau Limbo, Darksiders, Alice Madness, etc...
    nu vreau sa fi utratat de MS ca un infractor.. nu mai pun la socoteala ca mi se pare nesimtitre sa platim pt a juca MP...

7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Stai linistit ca si daca Sony va implementa masuri asemanatoare, am sa aruncam cu rahat si in directia aia, doar ca pentru moment, nu e cazul.
    Eu voi fi primul care voi da cu piatra! Sa speram ca nu va fi necesar.

8. #108 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Inca 7 ore pana la conferinta M$
    Mi-am pregatit berea si rosiile
    Stati linistiti mai am si ptr Sony

Ne auzim pe chat

9. #109 SP
    Member eneea's Avatar
    Abia astept si eu conferinta MS...m-am distrat de numa la anuntarea oficiala...
    Sony are conferinta vineri?

10. #110 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Tot astazi o are, adica maine tehnic, la 4 dimineata.

11. #111 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Bre AkF , bre.. ti-ai ales pe masura bre avatarul esti LOST !

cred ca toata lumea este nerabdatoare , de aici si agitatia eu recunosc , mi-am pus toate sperantele in ps4 , altfel ..la pc cu mine

12. #112 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu voi fi primul care voi da cu piatra! Sa speram ca nu va fi necesar.
    Eu al doilea. Am urmarit discuţia si am promis ca pana dupa E3 nu mai spun nimic legat de jocurile sh, conexiunea always coca cola. Vreau doar sa spun ca dupa prezentarea consolei au apărut chipurile zvonuri despre jocurile sh si conexiunea la internet o data la 24 h, lumea a sarit ca arsa ca sunt zvonuri, deşi erau declaraţii venite de la oameni din cadrul companiei. Cu vreo 3 zile in urmă am primit ceva oficial si parca imi arata ca tot ce s-a vorbit dupa 21 mai nu a fost un simplu zvon. Poate 99% dintre noi nu înţelegem fenomenul...
    De-abia astept ora 19:30, nu am asteptat niciodată un E3 cum il aştept pe asta de azi. Sper ca maine pe la ora 6 dimineata sa nu fiu nevoit sa scriu un articol cu alţi "criminali in serie", Sony

13. #113 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    am vazut conferint de la Microsoft,
    retul 499 dolari ,in Europa automat 499 eurp in lei ar fi cam 2275 lei, dar daca isi mai pun maxim 50 de euro la pret magazinele din Romania se pare ca pretu va fi cam maricel )
    daca se confirma ca jocurile sunt si ceva mai scumpe pentru noua generatie , noi romani in primu an de lansare nu o sa ne mai apropiem de console

astept si conferinta celor de la Sony sa facem comparatie privind jocurile exclusive

14. #114 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar

Microsoft omoara gamingul?

O sa coste exact cat un iPad 5 16gb Wifi, care va fi anuntat la 500$ la americani, respectiv 500€ in Europa. Adica aproximativ 2200 lei +- diferenta de curs valutar. Nu mai suntem in 2006, respectiv 2007.

Sincer, mi se pare un pret foarte ok, avand in vedere ca o sa joci tot ce apare pe piata in urmatorii 6-7 ani. Un PC de 500€ iti duce cam orice joc la detalii medium cu o fluenta buna, peste 2 ani te rogi sa-ti duca jocurile la aceeasi calitate.

15. #115 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    dupa ce am vazut gameplay-urile de la jocurile de pe xbox one sincer puteau rula si pe un PS3 ,poate si pe 360

Se pare ca iar e vorba de bani ,sunt infometati ,de la lansare tocmai la un an distanta vor incepe sa aduce ceva bun ,sa se vada puterile noilor console

o sa ne convingem usor usor

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    O sa coste exact cat un iPad 5 16gb Wifi, care va fi anuntat la 500$ la americani, respectiv 500€ in Europa. Adica aproximativ 2200 lei +- diferenta de curs valutar. Nu mai suntem in 2006, respectiv 2007.

Sincer, mi se pare un pret foarte ok, avand in vedere ca o sa joci tot ce apare pe piata in urmatorii 6-7 ani. Un PC de 500€ iti duce cam orice joc la detalii medium cu o fluenta buna, peste 2 ani te rogi sa-ti duca jocurile la aceeasi calitate.
    500 de EUR pentru X1 mi s-a parut si mie un pret cu care m-as fi putut impaca pentru o lansare dar dupa ce am vazut ce ofera PS4 cu 100 de EUR mai putin - 500 de EUR nu mi se mai pare rezonabil.

Acum ca am vazut ce ofera ambele tabere, pot raspunde la intrebarea "Microsoft omoara gamingul?" - Raspunsul: DA.

17. #117 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    corect..iar intrebarea este: are X1 jocuri atat de extraordinare comparativ la concurenta pentru a justifica toate minsuriile pe partea de features si pret ?(100 euro in plus,no used games,online check,kinect bull**** etc.)..

iar raspunsul este foarte subiectiv...pentru unii da..ptr altii nu....

18. #118 SP
    Gamers Without Internet Can Stick With Xbox 360, Says Microsoft - IGN

Daca nici asta nu e o palma peste obrazul gamer'ului dedicat Microsoft in aceasta generatie de console atunci nu stiu....

In an interview filmed prior to Microsoft’s E3 2013 press briefing and published on GameTrailers, Microsoft’s Don Mattrick has addressed concerns about the compulsory connectivity requirements of Xbox One.
    “"Fortunately we have a product for people who aren't able to get some form of connectivity; it’s called Xbox 360,” said Mattrick.
    “If you have zero access to the Internet, that is an offline device.”
    Reintaresc opinia mea, DA, Microsoft omoara gaming'ul.

19. #119 SP
    Junior Member killerhitman's Avatar
    baieti, mie nu mi se pare ca omoara gamingul nici unul nici altul. Mi se pare normal sa dai bani pentru un joc, atata timp cat a fost muncit. Cum ar fi sa lucrati si voi, gratis, pentru cineva? oricum sigur vor incepe sa apara tot mai multe jocuri gratuite iar contentul din jocuri sa fie pe bani.

20. #120 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by killerhitman View Post
    baieti, mie nu mi se pare ca omoara gamingul nici unul nici altul. Mi se pare normal sa dai bani pentru un joc, atata timp cat a fost muncit. Cum ar fi sa lucrati si voi, gratis, pentru cineva?
    Si ce, pe jocurile SH nu dai bani? In plus, daca e jocul meu fizic, e bunul meu, fac ce vreau cu el. N-are nici-o legatura munca pe gratis cu faptul ca se impun niste aberatii de conditii. De exp. spune-mi si mie ce treaba are faptul ca nu poti sa te joci daca nu te-ai conectat in ultimele 24h? Ce-i asta, Big Brother? Trebuie sa pontez la Microsoft ca sa ma pot juca pe o consola? Sa fim seriosi... ma bucur ca Sony nu a preluat aceleasi ineptii. Sau Sony crezi ca lucreaza cum ai spus tu "pe gratis"?

Eu cred ca da, pe termen lung, omoara gamingul... dar nu gamingul in general, ci gamingul pe Xbox. Vor avea din ce in ce mai mic install base-ul si cum sunt avizi dupa bani, vor fi nevoiti sa introduca tot felul de "online pass-uri", vor taia jocurile in 2. Prima parte pe bani grei, a doua parte in 200 de DLC-uri... Si din pacate, vor influenta si celelalte arii (PC-ul, smartphone-urile, tabletele, etc...). In rau...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast