Microsoft a avut o conferinta foarte buna la E3 2013, aducand pe scena exact ce le lipsea fanilor si consolei in sine, multe jocuri. Prin multitudinea de titluri anuntate atat exclusive, cat si multiplatform, dar si prin faptul ca au renuntat, dupa cum bine stim cu totii, la restrictile pe care le prezentasera la conferinta de lansare a consolei, Microsoft a reusit sa recupereze si sa-si castige inapoi un procent destul de mare de fani. E adevarat ca inca este mult prea devreme sa vorbim despre un castigator al acestei generatie de console, majoritatea vazandu-i pe cei de la Sony invingatori, dar un lucru este cert, intr-un final si americanii au tinut cont de parerea gamerilor si au renuntat la politica pe care o prezentasera anterior. Pe langa toate aceste schimbari in bine, Microsoft a mai anuntat o promotie foarte interesant la E3, "Games with Gold", oferind gratis cate 2 jocuri in fiecare luna, incepand din iunie pana la sfarsitul lui 2013.
Probabil ca multi ati trecut cu vederea acest lucru, dar eu zic ca aceasta promotie este destul de importanta pentru un gamer, mai ales pentru un fan Xbox, avand in vedere ca posesorii de PS3 se bucura de un serviciu asemanator de ceva vreme, asa ca as vrea sa va ofer cateva detalii. In primul rand, dupa cum probabil banuiati, promotia se adreseaza exclusiv membrilor care au abonament Gold si din pacate, cel putin asa am inteles eu, gamerii din Romania vor fi nevoiti sa foloseasca un sistem VPN ca sa treaca de restrictiile regionale. Jocurile vor fi disponibile o perioada limitat de timp, primul putand fi accesat intre zilele 1-15 ale fiecarui luni, iar cel de-al doilea in restul lunii, astfel doar un singur joc va fi disponibil la un moment dat.
Promotia a inceput pe 10 iunie cu Fable 3, iar pentru luna iulie vom avea Assassin's Creed 2 si Halo 3, urmand sa se anunte si restul jocurilor in perioada urmatoare. Insa exista totusi o diferenta majora si destul de importanta fata de ce ofera PS+, faptul ca jocurile vor ramane pentru totdeauna in propietatea noastra, indiferent daca vom avea abonament gold sau nu. Sper sa vedem jocuri foarte bune si care nu ar trebui sa lipseasca din colectia nimanui.
Bookmarks