Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 46

Thread: Sony PlayStation 4 se lanseaza pe 15 Noiembrie!

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Sony PlayStation 4 se lanseaza pe 15 Noiembrie!

Asa cum asteptam multi dintre noi, la Gamescom 2013 cei de la Sony au avut parte de o conferinta serioasa cu streaming live (ceea ce la Microsoft a lipsit cu desavarsire). Desi nu am vazut multe din exclusivitatile si titlurile anuntate la E3, am aflat la finalul acesteia exact ceea ce ne interesa cel mai mult: data de lansare pentru PlayStation 4. Aceasta se va intampla in 32 de tari (inca nu avem lista respectiva, dar va asigur ca voi updata aici). Initial se va lansa pe 15 Noiembrie 2013 in Statele Unite, dupa care in 29 Noiembrie 2013 in Europa! Pretul ramane acelasi: 399 USD, 399 EUR, 349 GBP. Thanks Sony!
    Attached Images Attached Images sony_ps4.jpg

2. #2 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Can't wait to get my hands on mine.

P.S.A observat cineva remarca facuta asupra M$?

3. #3 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    **** americans !!!

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si pentru ca mi-a fost atrasa atentia ca nu am specificat: 29 Noiembrie = Black Friday! Asa ca aveti grija cum va planificati bugetul

5. #5 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Eu cred ca 29 noiembrie va intra in istorie ca ziua cu cele mai mari vanzari de electronice din toate timpurile, iar ps4 va ajuta la acest fapt!

6. #6 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    29 Noiembrie 2013 in Europa! Pretul ramane acelasi: 399 USD, 399 EUR, 349 GBP
    Woooooooooo!

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate... Romania e lasata deoparte si de Sony. Aveti mai jos lista tarilor unde se va lansa oficial:

15 Noiembrie:
    United States
    Canada

29 Noiembrie:
    Australia
    Austria
    Belgium
    Denmark
    Finland
    France
    Germany
    Ireland
    Italy
    Luxembourg
    Netherlands
    New Zealand
    Norway
    Poland
    Portugal
    Russia
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    United Kingdom

No comment!

8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Big surprise

9. #9 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Eu cred ca 29 noiembrie va intra in istorie ca ziua cu cele mai mari vanzari de electronice din toate timpurile, iar ps4 va ajuta la acest fapt!
    Intr-adevar, o sa fie istorie: ziua in care gamer-ul roman, e matrasit de catre toti. Fack you sony!

10. #10 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    in sfarsit..a venit si data oficiala..

Normal ca suntem afara de pe harta..poate o sa primim consola la anu pana rezolva baietii cu importurile..

11. #11 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ai uitat de cealalta america
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Colombia
    • Costa Rica
    • El Salvador
    • Guatemala
    • Mexico
    • Panama
    • Peru

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ai uitat de cealalata america
    Eu am luat lista de aici: PlayStation 4 coming November 15th for $399 | The Verge. Am "prostul" obicei de a scrie exact ce spun sursele... nu pun de la mine.

13. #13 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Din pacate... Romania e lasata deoparte si de Sony. Aveti mai jos lista tarilor unde se va lansa oficial:
    Conform paginii oficiale de Facebook PlayStation Romania pe 29 noiembrie se va lansa si la noi: https://www.facebook.com/photo.php?f...2491799&type=1

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Conform paginii oficiale de Facebook PlayStation Romania pe 29 noiembrie se va lansa si la noi: https://www.facebook.com/photo.php?f...2491799&type=1
    In cazul asta, cineva minte. Sunt curios cine? Ei au anuntat oficial (si la conferinta) ca vor lansa in 32 de tari. Daca luam lista si numaram (includem si ce a postat Andrewwp), avem fix 32:
    1. United States
    2. Canada
    3. Australia
    4. Austria
    5. Belgium
    6. Denmark
    7. Finland
    8. France
    9. Germany
    10. Ireland
    11. Italy
    12. Luxembourg
    13. Netherlands
    14. New Zealand
    15. Norway
    16. Poland
    17. Portugal
    18. Russia
    19. Spain
    20. Sweden
    21. Switzerland
    22. United Kingdom
    23. Argentina
    24. Brazil
    25. Chile
    26. Colombia
    27. Costa Rica
    28. El Salvador
    29. Guatemala
    30. Mexico
    31. Panama
    32. Peru

15. #15 SP
    Member lucian43's Avatar
    can't wait !

16. #16 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Probabil nu lansat oficial, dar adus pe alte cai si in magazinele de la noi.

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Probabil nu lansat oficial, dar adus pe alte cai si in magazinele de la noi.
    Ah, asta e altceva. Asa si eu mi-am luat iPad "oficial" de la PCGarage... ca sa ma trezesc ca nici nu-l puteam baga in priza (era cu alimentator de US). Si partea mai funny a fost ca inauntru era o cartela SIM de AT&T. Romanul... e dat dracu'!

18. #18 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ahh , parca nici nu existam pe pamant , sunt atatea persoane entuziasmate de Ps4 la noi in tara incat cei de la Sony nici nu baga in seama Romania ! (imi vine nici sa nu il mai achizitionez ) . Mi-ar placea sa nu cumpere nimeni PS4 din tara asta , nu ca i-ar afecta pe ei .... dar asa ca un semn de protest ! Eu tot sper ca o data cu PS4 face si un store la noi , dar speranta se stinge pe zi ce trece ! O seara buna

19. #19 SP
    Member MSlv's Avatar
    nici bulgaria/ungaria nu sunt pe lista si au Store, deci nu cred ca e momentul sa disperam inca de acum.

20. #20 SP
    Member dtancu's Avatar
    Ca sa ma exprim poetic, mi se indoaie.
    Nici macar o secunda nu mi-am pus problema sa o comand din Romania. Ce naiba, la varsta noastra MonkY mai credem in pitici? Direct din Amazon (UK, US, DE etc).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast