Treaba asta cu "MORE GPU POWER" (postul anterior @Merdiso) de la Microsoft e fix pix. Aceleasi vrajeli ca sa profite de naivitatea oamenilor. Este evident ca PS4 este superior, ca merge mai bine in unele cazuri, demonstrat cu Tomb Raider si totusi lumea inca il ridica in slavi.
Nu stiu exact statisticile vanzarilor Xbone dar sunt sigur... ca peste 2/3 s-au vandut in SUA ca asa e traditia si cum americanii sunt grei de cap mereu vor avea gura mare si ca "ei nu pot gresi" si de fapt cei care au cumparat un PS4 au facut o alegere proasta pentru ca ... exclusivitati mai bune pe XboneSincer nu stiu care sunt aceste "mai bune" exclusivitati pe Xbone decat pe PS4. Ca in totdeauna SONY ne va uimi cu ceva avandu-i alaturi pe Naughty Dog pe cand Microsoft vine cu RYSE care este un fel de BEYOND TWO SOULS apesi o tasta poate doua si uite cum se deruleaza jocul.
Totusi n-am pus mana pe o consola noua, tot ceea ce conteaza in definitiv este sa urmarim minimul de 30 fps si nimic mai mult, pe generatiile vechi am avut o experienta mai buna pe Xbox 360 decat pe PS3 la frame-rate sau asa mi s-a parut mie in RDR si DMC5 ca doar pe astea le-am jucat.

Sincer nu stiu care sunt aceste "mai bune" exclusivitati pe Xbone decat pe PS4. Ca in totdeauna SONY ne va uimi cu ceva avandu-i alaturi pe Naughty Dog pe cand Microsoft vine cu RYSE care este un fel de BEYOND TWO SOULS apesi o tasta poate doua si uite cum se deruleaza jocul.

. La fel de amuzant e si Penello la care o rezolutie mai mare si un numar dublu de frame-rate-uri reprezinta "o diferenta minima". Iar daca tremura acum cand o sa vina Naughty Dog, Quantic Dream sau SCE cu Driveclub o sa fie jale.

Bookmarks