Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 36 of 36

Thread: Microsoft vorbeste despre 1080p/60fps

1. #21 SP
    Junior Member darkshines's Avatar
    Treaba asta cu "MORE GPU POWER" (postul anterior @Merdiso) de la Microsoft e fix pix. Aceleasi vrajeli ca sa profite de naivitatea oamenilor. Este evident ca PS4 este superior, ca merge mai bine in unele cazuri, demonstrat cu Tomb Raider si totusi lumea inca il ridica in slavi.

Nu stiu exact statisticile vanzarilor Xbone dar sunt sigur... ca peste 2/3 s-au vandut in SUA ca asa e traditia si cum americanii sunt grei de cap mereu vor avea gura mare si ca "ei nu pot gresi" si de fapt cei care au cumparat un PS4 au facut o alegere proasta pentru ca ... exclusivitati mai bune pe Xbone Sincer nu stiu care sunt aceste "mai bune" exclusivitati pe Xbone decat pe PS4. Ca in totdeauna SONY ne va uimi cu ceva avandu-i alaturi pe Naughty Dog pe cand Microsoft vine cu RYSE care este un fel de BEYOND TWO SOULS apesi o tasta poate doua si uite cum se deruleaza jocul.

Totusi n-am pus mana pe o consola noua, tot ceea ce conteaza in definitiv este sa urmarim minimul de 30 fps si nimic mai mult, pe generatiile vechi am avut o experienta mai buna pe Xbox 360 decat pe PS3 la frame-rate sau asa mi s-a parut mie in RDR si DMC5 ca doar pe astea le-am jucat.

2. #22 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Ce spui tu acolo, ca intre HD si Full HD, respectiv 30FPS si 60FPS, nu exista diferente vizibile? Prietene, atunci ai televizor degeaba. 60FPS inseamna dublu. Incearca sa te joci un joc cu 15 cadre pe secunda, sa vezi cat e de oribil in comparatie cu unul care ruleaza la 30.
    Exclusivitatile au fost dintotdeauna si vor fi in continuare mai bune la Sony. De ce? Pentru ca ei detin cele mai bune studio-uri. Daca deocamdata PS4 duce lipsa de ele, dupa ce Santa Monica, Naughty Dog sau Quantic Dream vor aduce fiecare cate 1-2 titluri, fi sigur ca posesorii de X1 vor ramane la fel de "cu ochii in soare" ca si cei de 360. Generatia trecuta de la Microsoft avea un controller superior, experienta online mult mai buna si jocurile multiplatform rulau mai bine, compensand lipsa jocurilor exclusive care sa se ridice la nivelul celor de la Sony. Acum, pe de alta parte, Microsoft nu mai are nimic.
    Prost am fost eu ca am adus discutia despre exclusivitati...

3. #23 SP
    Member Privatul's Avatar
    Xbone iar e cu cativa pasi in urma competitiei. Ce e distractiv e ca pana acuma toti se plangeau de 30 fps la 720P iar acum cand si-au luat xbox au schimbat discursul ca stai, nu e chiar asa, conteaza jocul ala jalnic cu zombie si forza; super exclusivitati . La fel de amuzant e si Penello la care o rezolutie mai mare si un numar dublu de frame-rate-uri reprezinta "o diferenta minima". Iar daca tremura acum cand o sa vina Naughty Dog, Quantic Dream sau SCE cu Driveclub o sa fie jale.

In fond xbone one e un 360 cu grafica mai buna iar PS 4 reprezinta next-gen-ul.

4. #24 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Numai povesti din desene animate pe aici... Au iesit gamerii adevarati la iveala.

Nu inteleg care ii problema lu X ca mie imi place Forza dar el trebuie sa imi bage Gran Turismo pe gat ca vezi d-mne, Sony, exclusivitati mai bune. Deja se transforma forumul in VS FPS in loc sa fie discutii despre jocuri. Sper macar ca pe PS4 o sa fie iarba.

P.S: Multi de aici se plang de jocurile noi aparute, ce sa mai zic de Xbox 360 care a venit cu Call of Duty 2 (2005 next gen graphic) ? Call of Duty 2, pe xbox-ul meu, sunt convins ca merge in 20fps-uri.

5. #25 SP
    Member Privatul's Avatar
    Nu e nicio problema. Dar sa spui asta in comparativ (forza cu gran turismo) e ca si cum ai spune ca iti place american cola fata de coca cola.

Edit: Si dovada http://gamer.blorge.com/2012/11/05/g...ifetime-sales/

6. #26 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Si ce treaba au vanzarile cu preferintele unui user? Doar fiindca jocul X s-a vandut in 60mil de exemplare inseamna ca e mai bun? E ca si cum ai spune ca Justin Bieber e mai bun decat The Prodigy doar fiindca a vandut mai multe albume.

7. #27 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by darkshines View Post
    Aceleasi vrajeli ca sa profite de naivitatea oamenilor. Este evident ca PS4 este superior, ca merge mai bine in unele cazuri, demonstrat cu Tomb Raider si totusi lumea inca il ridica in slavi.
    Doua randuri mai sus gaseai un motiv pentru care nu pot fi comparate jocurile... dar mi se pare ca vrei sa faci putin troll.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Tomb Raider Definitive Edition a fost portat pe next-gen de catre doua studiouri diferite. Din pacate, cea mai putin experimentata a primit portarea pentru Xbox One.

Quote Originally Posted by Danny View Post
    Si ce treaba au vanzarile cu preferintele unui user? Doar fiindca jocul X s-a vandut in 60mil de exemplare inseamna ca e mai bun? E ca si cum ai spune ca Justin Bieber e mai bun decat The Prodigy doar fiindca a vandut mai multe albume.
    Clar. Mereu cantitatea arata calitatea... Si eu, ca orice alt consolist de pe forum, am toate discurile lui Bieber.

Haideti sa vorbim civilizat si fara sa aratam cu degetul catre nicio tabara. Daca se continua in acelasi stil, threadul va fi inchis!

8. #28 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    .
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    jocul ala jalnic cu zombie
    .
    Attached Images Attached Images 550105_477339479038409_974890757_n.jpg

9. #29 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ce mentalitate!?!? daca as avea acum bani de XO, l-as lua tocmai pentru jocul ala jalnic cu zombies si Ryse...

10. #30 SP
    Member Privatul's Avatar

Jalnic in comparatie cu Resident Evil (si alea bune, nu mizeriile din ultima vreme) sau Left 4 dead. Si exemple de jocuri mai bune cu zombie ca dead rising mai sunt.

11. #31 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    De asta trebuia sa trecem toti pe Ouya.
    Da da da

Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Jalnic in comparatie cu Resident Evil (si alea bune, nu mizeriile din ultima vreme) sau Left 4 dead. Si exemple de jocuri mai bune cu zombie ca dead rising mai sunt.

12. #32 SP
    Senior Member tray's Avatar
    scuze de offtopic: cativa de pe aici rezuma perfect justificarea pt care incep sa evit cat mai mult threadurile despre next gen : multi gandesc in mod binar, vad numai X sau Y, nu accepta concurenta si daca o accepta sterg cu ea pe jos. Stati fratilor linistiti ca nu da faliment MS cu jocul "ala jalnic cu zombie", nici Sony nu o duce rau, iar Nintendo si daca da fail cu WII u, tot mai au bani. Ma rog 99.99% imi racesc gura (tastatura) de pomana

13. #33 SP
    Member eneea's Avatar
    Eu sunt din categoria alora pentru care inca nu a aparut jocul next-gen care sa justifice achizitia unei noi console

14. #34 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Eu sunt din categoria alora pentru care inca nu a aparut jocul next-gen care sa justifice achizitia unei noi console
    Si eu sunt la fel man, pe langa faptul ca ambele console (sony ps4 si xbox one) nu au suficiente jocuri care sa le puna in valoare puterea mai mare de procesare mai este si problema financiara - Xbox 360 a costat 1200 de lei cu tot cu controller extra. Xbox One e minim 2300 de lei fara controller suplimentar si tocmai de pe amazon fara transport extra, PS4 tot pe acolo...ma rog aproape. Si atunci de ce vad flame-uri si trollism ??

Chiar nu s-a saturat lumea de "Mine is bigger ?" Ca paranteza va spun ca, virgula, cu trolli eu nu ma joc online. Si nici cu fanboy. Ori ma joc online cu persoane de treaba, distractive, fara vedere ingusta, ori BLOCK USER toata ziua ! Ca nu suport sa aud in casti, Baaa ce bine ca ne-am luat PESE4 ca idiotii aia cu Xbone nu stiu cei iin capu" lor....hai sa bagam un COD frateeeeeeeeee !!

15. #35 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Cica vor fi lansate cateva jocuri bune in viitorul relativ apropiat.... cica

16. #36 SP
    Junior Member Xeltic's Avatar
    si porturile de jocuri de consola pe pc care merg cu 30 de fps-uri parca merg.. altfel, e foarte greu de explicat.
    ti s-a intamlpat vreodata intr-un joc mai "demanding" sa iti scada fpsul de la 60 la 30 ? chiar nu observi diferenta ?
    bine acum conteaza si ce pc ai si daca te si joci pe pc ca daca iti merge totul blana cu 60 de fpsuri nu ai cum sa observi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2