Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Killzone 2 DLC - Flash and Thunder

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Killzone 2 DLC - Flash and Thunder

Sony a anuntat un nou pachet descarcabil pentru Killone 2. Intitulat "Flash and Thunder", pachetul va contine 2 remaker-uri ale hartilor din Killzone 1. Beach Head in care esti nevoit sa rezisti unei invazii Helghast intr-o fortareasta costala si The Southern Hill in care este randul ISA sa atace Helghast intr-o cladire situata la inaltime. Nu se stie inca pretul, dar Sony a anuntat ca va putea fi descarcat pe 11 Iunie. Mai jos sunt primele poze, iar aici puteti vedea primul trailer. Enjoy!
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si inca 2:
    Attached Images Attached Images 13.jpg 14.jpg

3. #3 SP
    Member Cata25's Avatar
    Sper să coste tot 6 dolari

4. #4 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Great news. Hartile arata extraordinar.

5. #5 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Incepe sa primeasca din ce in ce mai mult content. Woho!

6. #6 SP
    Senior Member huber's Avatar
    super veste.thx

7. #7 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    sper sa fie free.

8. #8 SP
    Member Solozaur's Avatar
    pff iar 2 harti? parca circula un zvon ca se lauda unu din developeri ca urmatorul dlc o sa socheze pe toata lumea la cat de tare o sa fie...guess not!

Nu stiu la voi cum e dar eu unu sunt dezamagit total de primul dlc, am dat 6$ pe el si 70% din timp cand caut un server nu gasesc nici unu populat pe care sa se joace hartile alea, iar cand gasesc in general se joaca una/ambele harti din pack si atat..n-am prea vazut pe nimeni sa aiba hartile originale + astea noi in rotatie la server.

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din ce imi aduc aminte spunea ca va soca pe toata lumea prin aspectul grafic. Nu am luat inca primul DLC pentru Killzone 2, dar cred ca-l voi lua

10. #10 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Arata genial din screenshot-uri.Sper ca dupa acest DLC sa scoata unul free.

11. #11 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Lasa ca e bun si pe bani, numai sa fie cat mai multe.

12. #12 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    E drept ca nu sunt destul de multe hartile online. Asa ca ce e nou e bine venit si primit !

13. #13 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Atat va plangeti de jocul asta. Aveti patchuri, aveti dlc regulat, merge impecabil online... Cei de la GG fac o treaba excelenta, si voi nu stiti decat sa va asa pe voi. Scuzati-mi franceza.

14. #14 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu unul nu ma plang. E un joc excelent din toate punctele de vedere. Cel putin online e nebunie curata. Dar sunt de parere ca un DLC cu harti noi este cat se poate de bine venit

15. #15 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    abia astept

16. #16 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Nimeni nu se plange.Sincer daca stau sa ma gandesc un pic Killzone 2 seamana un pic cu Counter-Strike numai ca mult mai bine realizat.Sper sa reziste cat mai mult jocul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.