Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 58

Thread: Primele imagini din Fifa 10

1. #21 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    De parca 2-3 spriteuri mai animate vor face un joc mai bun. Nu inteleg de ce dezbateti jocu la doar 2-3 poze. Gameplay-ul conteaza mai mult decat orice in seria FIFA.
    Cat despre campionatul Romaniei.. sa fim seriosi, nu vom avea asa ceva. Dar meritam sa avem macar o echipa cu licenta in Rest of World, nu FC Bucharest.

2. #22 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Si eu sunt de acord ca gameplay-ul e cel mai important (si Online-ul e foarte important, face jocul mult mai dinamic si mai fun).
    Jucatorii sigur vor arata mai bine in PES 2010, dar PES-ul trebuie sa lucreze MULT si la celelalte capitole sa intreaca FIFA-ul pe consolele NG (pe cele CG si PC a intrecut FIFA mai de fiecare data).

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Next Gen inseamna si PC. Chestia asta cu next-gen este o mare prostie, deja PS3/X360 sun curent gen. Nu conteaza platformele, doar sa-l faca mai bun decat predecesorul
    Tu ai dreptate intr-un fel.Si eu defapt consider FIFA 09 current-gen pe orice platforma, caci pe toate platformele FIFA foloseste acelasi engine ca in anii precedenti.Asta NU inseamna ca pe PC e acelasi engine cu cel de pe PS3/Xbox360, ci ca, de exemplu FIFA 09 Xbox 360 foloseste acelasi engine ca si FIFA 08 Xbox 360.
    Totusi, se zice ca-i NG ca sa se faca diferenta dintre engine-ul vechi si cel mai nou.
    Tocmai de aceea, in acelasi timp trebuie sa te contrez cand zici ca NG e si PC.Ai jucat FIFA pe PC ? Daca ai jucat, spune-mi daca se poate compara macar cu NG-ul ...

Quote Originally Posted by Sir Dracu View Post
    Inseamna un rahat PC.
    Pentru tine inseamna un bull****.Tu ne scrii de pe PSN/Live acum ?
    Joci Crysis pe consola ? Empire Total War ? StarCraft ? Diablo ? Warcraft ? CS ? (ca sa nu mai continui)
    De ce nu iti arunci PC-ul pe geam de la etaj daca inseamna un r*h*t ?

Quote Originally Posted by Khan View Post
    De parca 2-3 spriteuri mai animate vor face un joc mai bun. Nu inteleg de ce dezbateti jocu la doar 2-3 poze. Gameplay-ul conteaza mai mult decat orice in seria FIFA.
    Cat despre campionatul Romaniei.. sa fim seriosi, nu vom avea asa ceva. Dar meritam sa avem macar o echipa cu licenta in Rest of World, nu FC Bucharest.
    Nu se stie niciodata.Nu spun ca vom avea, dar si eu cred ca macar Steaua, Dinamo, CFR si Rapid ar merita sa fie incluse in ROW, chiar daca, la momentul actual ar trebui sa punem Unirea, Timisoara, Dinamo si chiar Craiova.

3. #23 SP
    Member octav's Avatar
    Sir Dracu nu mai fi asa de frustrat ca il scot si pe pc,ps2,nds,psp,s.a.m.d.orice ban in plus e bine-venit.ma bucur enorm ca o sa fie si campionatul romaniei dar sper sa nu ne mai stalceasca numele

4. #24 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Eu sper sa implementeze si comentariul NG pe toate platformele.
    Cel CG e deja boring, nu extrem de slab dar BORING.
    Macar daca il lasa pe cel de dinainte sa umble putin la vocea comentatorilor si sa mai adauge fraze si feature-uri noi, caci din 07 nu au mai facut nimic pe partea asta (defapt din 06, insa au mai introdus cate ceva pe alocuri).

5. #25 SP
    Member octav's Avatar
    eu m-am cam saturat sa ii aud pe aia doi...alti oameni nu gasesc?

6. #26 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ba da, dar nu e nimeni la rangul lor.
    Uita-te la comentatorii PES-ului.
    Cat de bun ar face comentariul tot nu va fii reusit datorita lor, vocile alea strica totul.
    Vocea lui Tyler este incredibila, parca te unge pe suflet.
    Ar mai fii Andy Townsend (cel din Uefa Euro 2008) care sa-l inlocuiasca pe Gray (de ala m-am saturat si eu), insa ca sa faci un comentariu de la 0 nu e foarte usor, si tocmai d-aia Sound Designerii prefera sa il foloseasca pe cel vechi si sa mai dea cu vopsea pe unde li se pare ca inca scartaie.
    De exemplu, am observat ca frazele se intrerup uneori (cand dai gol =>> "Rooone .. It's a goal"), inca un motiv sa crezi ca, comentariul e 100% scriptat.

7. #27 SP
    Banned Sir Dracu's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    Sir Dracu nu mai fi asa de frustrat ca il scot si pe pc,ps2,nds,psp,s.a.m.d.orice ban in plus e bine-venit.ma bucur enorm ca o sa fie si campionatul romaniei dar sper sa nu ne mai stalceasca numele
    Nu sunt fustrat ca il scot si pe PS2,PSP,WII,Ds ci din cauza ca o sa il scoata si pe PC.Stai cuminte nu va baga campionatul romaniei in Fifa 2010...practic ar strica imaginea celui mai bun simulator de football de pe console..

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

@Merdiso: Pentru tine inseamna un bull****.Tu ne scrii de pe PSN/Live acum ?
    Joci Crysis pe consola ? Empire Total War ? StarCraft ? Diablo ? Warcraft ? CS ? (ca sa nu mai continui)
    De ce nu iti arunci PC-ul pe geam de la etaj daca inseamna un r*h*t ?
    QUOTE]

Stai cuminte ca o sa apara si Starcraft 2 si Diablo 3 si Crysis pe consoleEu tin jegul asta de pc doar pt internet nu pt jocuri.

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Daca e sa nu luam dupa date tehnice practic PC-ul va fi mereu next-gen
    Mai bine ai tacea.

8. #28 SP
    Member Merdiso's Avatar
    De ce, te oftici ca pe GeForce 2-ul tau nu ruleaza FIFA 09 PC ?
    Celui mai bun simulator ? Cel mai bun simulator de pe console e PES 2009, insa tot FIFA e mai bun pentru ca e mult mai spectaculos (la PES 90% pasezi si maxim 5% sutezi, asta e cel mai enervant), merge foarte bine online, si in rest la TOATE capitolele FIFA e mai bun.
    La FIFA Rooney suteaza la fel si cu stangul si cu dreptul.La PES conteaza si daca te tine adversarul din spate, si de picior, si de pozitie, la FIFA nu exista asa ceva.

9. #29 SP
    Member octav's Avatar
    ai ceva cu PC-ul...de cand te-ai nascut nu ai avut PC,nu?pe console faceai totul.vorbeai pe mess pe console,intrai pe net cu ele,nu?daca tie nu iti place campionatul romanesc poate faci o scrisoare la EA ca tie sa iti dea numai tie jocul fara campionatul romaniei.eu credeam ca esti de parere ca suntem un campionat nemaipomenit din moment ce tu zici ca dinamo va ajunge in semifinalele UCL
    L.E.:Nu te mai lua de DeathWings ca el e mai mare de 3 ori decat tine. esti praf si tot ce stii sa faci pe forumul asta este sa te bagi in discutii si sa jignesti persoanele.

10. #30 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Stai cuminte ca o sa apara si Starcraft 2 si Diablo 3 si Crysis pe consoleEu tin jegul asta de pc doar pt internet nu pt jocuri.
    Sigur, de cand e Blizzard-ul toate jocurile sunt exclusive pentru PC, dar pentru tine apar si pe console.

Mai bine ai tacea.
    De ce sa taca ? Are dreptate.Un PC midd-range din 2009 are un hardware infinit mai bun decat al unei console.
    O sa vezi ca nu va aparea niciodata Total War pe console (sau va aparea primul total war cand pe PC va fii al 6-lea / al 7-lea), pentru ca consola nu poate sa duca atatea unitati, mai ales CPU-ul.
    Crysis la fel ... pe Xbox 360 cel putin arata de zici ca-i facut pentru 6600GT, pe PC pe high arata mult mai bine.
    Consolele stiu un amarat de 2X AA dar tot ele sunt singurele NG, sa inteleg.

11. #31 SP
    Banned Sir Dracu's Avatar
    Stai linistit ca am un pc destul de bun.Chiar imi ruleaza cele mai noi jocuri aparute.Daca vrei sa incepi aicea PES vs FIFA spune ?

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

ai ceva cu PC-ul...de cand te-ai nascut nu ai avut PC,nu?pe console faceai totul.vorbeai pe mess pe console,intrai pe net cu ele,nu?daca tie nu iti place campionatul romanesc poate faci o scrisoare la EA ca tie sa iti dea numai tie jocul fara campionatul romaniei.eu credeam ca esti de parere ca suntem un campionat nemaipomenit din moment ce tu zici ca dinamo va ajunge in semifinalele UCL
    Am zis la misto.Tu zici de campionatul romaniei ca fiind unul nemaipomenit? Cine te aude te scuipa in ochi.Daca tu crezi ca asta e campionat nemaipomenit cu ciobani in puscarie cu blaturi si cu fuziuni e treaba ta..

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Sigur, de cand e Blizzard-ul toate jocurile sunt exclusive pentru PC, dar pentru tine apar si pe console.

De ce sa taca ? Are dreptate.Un PC midd-range din 2009 are un hardware infinit mai bun decat al unei console.
    O sa vezi ca nu va aparea niciodata Total War pe console (sau va aparea primul total war cand pe PC va fii al 6-lea / al 7-lea), pentru ca consola nu poate sa duca atatea unitati, mai ales CPU-ul.
    Crysis la fel ... pe Xbox 360 cel putin arata de zici ca-i facut pentru 6600GT, pe PC pe high arata mult mai bine.
    Consolele stiu un amarat de 2X AA dar tot ele sunt singurele NG, sa inteleg.
    Bai tu esti fanboy? LASA-NE
    Ai vazut macar cand s-a prezentat noul motor grafic Cry Engine 3 ca erau poze din Crysis pe console? Ai vazut macar ce fel aratau?

12. #32 SP
    Member octav's Avatar
    am spus ca din moment ce crezi ca dinamo va ajunge in semifinalele CL este un campionat extrem de bun. esti extrem de patetic si te-as ruga sa te gandesti de 2 ore inainte de a scrie ceva

13. #33 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Sterge-ti oglinda de praf si uita-te atent in ea.Spune-mi ce vezi .
    Cat despre PES vs FIFA, nu incep nimic.Pe consolele NG FIFA e mai bun, pe restul platformelor PES-ul bate lejer FIFA.That's all.
    Trebuia tu sa te bagi in discutie degeaba cu consolele tale perfecte.

14. #34 SP
    Member octav's Avatar
    bai SirDracu ne-am saturat de tine...a plecat Infamous si ai venit tu...

15. #35 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ce fel aratau pozele pe console ? Eu am vazut filmul cu prezentarea, nu pozele, iar filmul nu-mi da mare incredere.
    Se vede clar ca, consolele nu pot reda grafica unui PC, se vede clar lipsa AA-ului in filmul ala.
    Pe bune acum, chiar nu poti inceta ? Fii si tu mai echidistant.

16. #36 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    OFF:Haideti sa terminam cu tot ce inseamna FIFA vs PES si sa nu mai facem comparatii intre console si PC pe acest thread.
    In sfarsit a luat ban si Sir Dracu

On:Intr-adevar nici mie nu imi spun foarte multe aceste prime imagini,dar vom vedea pe viitor ce alte surprize ne rezerva cei de la EA Sports.Eu unul nu ma astept sa se schimbe foarte multe in legatura cu gameplay-ul.

17. #37 SP
    Member oBL1O's Avatar
    bai SirDracu ne-am saturat de tine...a plecat Infamous si ai venit tu...
    E clona lui InFamous.

18. #38 SP
    Member Devergo's Avatar
    OFF: Acu serios de ce nu-si ia pustiu ala ban?
    ON: n-am fost niciodata fan FIFA dar 2003 l-am jucat vreo 3 luni si mi s-a parut cel mai bun (gresesc stiu dar e doar o parere).Mai mult de atat la capitolul grafica nu prea au ce face momentan,decat poate sa-i rendeze in cel mai mic detaliu pe toti spectatorii (waste of time).Merge la un turneu cu prietenii dar personal nu-l voi cumpara.

19. #39 SP
    Member octav's Avatar
    eu joc fifa de la 2005 incoace...este mult mai misto decat pes(parerea mea).la pes fetele jucatorilor par imbatranite(tot parerea mea)

20. #40 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Ba au ce face, uita-te la pozele cu PES 2010 sa vezi ca se mai poate, insa ar trebui umblat iar la engine.Nu pot stii nici la PES 10 cum va fii exact grafica, dar cert este ca jucatorii arata superb.
    De cumparat merita FIFA NG, online-ul merita cel putin 300 lei.
    As lua jocul doar pentru Online.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast