Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: Sony creste pretul abonamentului PSN Plus in anumite regiuni

1. #21 SP
    Junior Member Metaf's Avatar
    I must be blind Dant3.
    Abia acum am vazut linkul ala cu PS Store Romania in noiembrie

Sunt surprins, dar ma bucur, ma asteptam sa se intample mult mai tarziu.
    In sfarsit Sony si-a dat seama ca trebuie sa ne trateze asa cum meritam.

2. #22 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca se țin de cuvânt, la cum merge treaba cu serviciul online...Dar tot mai multe voci spun chestia asta. Trebuia sa apara din aprilie, dar...

3. #23 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Există oficial informaţia asta ?

4. #24 SP
    Member cipvas's Avatar
    @Dant3... sa dea Dumnezeu sa ai gura poleita cu aur, dar eu mi-am pierdut speranta in a mai vedea Store pe la noi. Stiu ca a mai fost un zvon iarna trecuta, cum ca vom avea Store prin primavara.
    Si tot la fel, parca, spunea cineva, ca auzise pe un sef de pe la Sony Romania ca "in curand"-(la timpul ala...) vor avea lansarea unui serviciu...
    A fost ceva? Nimic...
    Sunt printre cei care si-au dorit foarte mult Store in Romania. La fiecare chestionar online de evaluare a produselor primit de la Sony(am foarte multe produse cumparate de la ei), la ultima pagina, unde e "Write a comment" am tot specificat "Please make a Playstation Store in Romania" in speranta ca poate-poate chiar citeste cineva acele chestionare.
    Dar speranta moare ultima....

5. #25 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Nu inteleg de ce vreti store pentru Romania. Daca nu o sa fie la fel de updatat ca cel din US sau Uk si mai vezi si anumite jocuri cu not available in (unde enumera tari in care nu e valabil jocul) mai bine sa nu se mai deranjeze. Atata timp cat putem sa facem cont pe US sau UK si putem sa si cumparam e bine.

6. #26 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Hai sa-ti zic de ce vreau eu PS Store.
    La cele de aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1059057
    mai adaug:
    Pentru ca eu joc FIFA Ultimate Team si imi cumpar Ultimate Team Edition in fiecare an.(am citit destule pareri cum ca nu merita bani, nu mai este cazul sa va raciti gura de pomana ). Incepand de anul asta codurile alea nu ma mai ajuta, deoarece nu mai pot muta itemurile primite in packuri de pe un cont pe altul. Asadar prefer sa folosesc codurile pe contul pe care joc, adica cel de Romania.
    Daca as avea de unde sa cumpar pe contul care il folosesc la joc, este posibil sa cumpar si FIFA points...

7. #27 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Legat de cumparatul cu cardul din Romania si Paypal sunt de acord. Eu am 2 conturi principale: US - unde joc toate jocurile de cand am luat consola si UK - contul de ps plus unde am si jocuri cumparate pe care le joc pe contul de US, deci nu ma deranjeaza aspecte legate de dlc sau avatare.

8. #28 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Hai sa-ti zic de ce vreau eu PS Store.
    La cele de aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1059057
    mai adaug:
    Pentru ca eu joc FIFA Ultimate Team si imi cumpar Ultimate Team Edition in fiecare an.(am citit destule pareri cum ca nu merita bani, nu mai este cazul sa va raciti gura de pomana ). Incepand de anul asta codurile alea nu ma mai ajuta, deoarece nu mai pot muta itemurile primite in packuri de pe un cont pe altul. Asadar prefer sa folosesc codurile pe contul pe care joc, adica cel de Romania.
    Daca as avea de unde sa cumpar pe contul care il folosesc la joc, este posibil sa cumpar si FIFA points...
    Oricum iti răcești gura de pomana... Daca nu avem, huoooooa Sony, nu ne baga lumea in seama, daca avem huoooooa Sony, vrem preturi de US, daca am avea preturi bune huoooooa Sony, nu ai pălărie...

9. #29 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Oricum iti răcești gura de pomana... Daca nu avem, huoooooa Sony, nu ne baga lumea in seama, daca avem huoooooa Sony, vrem preturi de US, daca am avea preturi bune huoooooa Sony, nu ai pălărie...
    Eu unul m-as bucura sa avem store, cu preturi la nivelul pietei. Pana la urma in primul rand m-as bucura sa am parte de support oficial.

Sunt si eu poate nemultumit uneori de calitatea serviciilor Sony (spre exemplu de modul in care se prezinta la ora asta PS+ si tot ce tine de el), dar chiar si asa, platesc ptr PS+, si am cumparat in jur de 100 de jocuri in ultimul an de pe PSN UK si US.

De folosit aceste platforme majoritatea dintre noi le vom folosi oricum macar in viitorul apropiat. Si atunci nu poate fi decat ceva pozitiv sa avem store pentru Romania.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2