And the winners are:
1. Jocul tau de suflet
DeathWings & Honord
2. Consolistul amorezat
pooaul
3. Bomb squad
Luigi
4. Logo master
graft
5. Un nou inceput
drik
6. The trio smilies
Bugghy
7. CG cosplay
zozcoop & Madk91
8. Artistic collector
drik
9. Cel mai funny consolist
Laurentiu
10. Video creator
Mariusik
11. Photo travel master
Greyhound
12. Legitimeaza-te !
graft
13. Find the right tune !
Krusht
14. News Editor
erik95
15. Story Teller
AndRewqp
Dupa cum se poate observa, avem si o surpriza la CG cosplay... juriul nu a putut decide intre cei 2, asa ca am decis sa facem o exceptie si sa acordam ambilor cate un premiu. Lupta mare s-a dat intre drik si graft la 3 dintre concursuri... castigatorul fiind in sfarsit tras la sorti. De data asta avem si un moderator castigator... ceea ce e o premiera. Sper ca nu se supara nimeni, eu am luat decizia ca oricine sa poata participa... la urma urmei, nu e nimeni aici platit, angajat, obligat sa renunte la concursuri doar pentru ca face extra work.
Inca odata, respect tuturor participantilor si felicitari castigatorilor ! Sper ca va plac premiile... am strans cat de multe goodies am putut pentru voi. Sorry daca unele jocuri sunt review copies sau promo disks, dar... oferim si noi tot ce primim. Acum insa, va incepe nebunia. O sa rog castigatorii sa postati titlul jocului pe care il doriti, si daca nu cumva a fost ales de cineva mai rapid... va astept cu un PM cu Numele, Adresa completa (inclusiv cod postal) si Nr. de telefon, pentru a va putea trimite premiile prin curier. Cei care nu doresc sa astepte si sunt din Bucuresti, pot veni maine in Militari sa le ridice. Sau daca pot astepta, le pot ridica la urmatoarea intalnire CG. Thx !
si acuma sa ne spuna MonkY o stire bomba : ultimul concurs : gasiti lista castigatorilor postata undeva pe site
Ar fi mortala faza
L.E. repedeee! postati ce premiu vreti. Parca vad : in 2 minute is gata
Daca mai e disponibil FF13 Non-promo (PS3), il iau eu. Daca nu, Dante’s Inferno Non-promo PS3. Felicitari echipei CG pentru organizare si tuturor participantilor!
Multumesc CG for being AWESOME !
God of War 3 !
That's my biggest desire. Multumim sponsorilor !![]()
FF13 PS3 - nonpromo
sau Darksiders daca nu mai prind
Felicitari tuturor participantilor, super concursuri, super premii, super comunitate.
OMFG!
Multumesc juriului si felicitari tuturor participantilor! Au fost niste concursuri cu adevarat exciting! As dori sa mai multumesc mouseului meu de 30RON, mamei, cola si scaunului! Rock on!
Eu vreau, de se poate: Dante`s Inferno si Ninja Gaiden Sigma 2![]()
Bookmarks