Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 42 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 LastLast
Results 801 to 820 of 826

Thread: Concurs "Splinter Cell Blacklist"

  1. #801 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Well, sa privim si partea buna, macar avem o gramade de poze funny legate de gaming . Oare s-ar putea redenumi/muta thread-ul astfel incat sa avem acces usor la aceste imagini si sa nu se piarda cu un titlu care poate nu atrage atentia ?

  2. #802 SP
    Member mastakilla's Avatar
    Scarba .... !!!??? ....hmmm , de ce , care-i treaba ca lumea il vrea gratis ?

  3. #803 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Imi cer scuze daca deranjez dar sa spui ca ţi s-a făcut scarba? Exagerezi, destul de mult. Asta a fost regulamentul. Sa inteleg ca ţi-e scarba si cand vezi oamenii la coada la tigai care se dau gratis prin unele magazine... Scarba nu, poate daca vand jocurile, desi nu cred asta. Cand in tara asta un joc costa cat jumate dintr-o pensie sau un sfert de salariu, e destul de normal din păcate. Scarba? Mai degrabă trist, trist din cauza stim noi cui. Felicitări inca o data! Seara buna!

  4. #804 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    Scarba .... !!!??? ....hmmm , de ce , care-i treaba ca lumea il vrea gratis ?
    Daca asta este tot ce-ai inteles din mesaj,esti cam incet,eufimistic vorbind.
    Probabil nu ai inteles aluzia,desi mesajul este destul de vadit.Andrewrep este un baiat simtit, asa ca a preferat sa recurga la referinte echivoce pentru a releva meltenismul care guverneaza mentalitatea romanului si conduita necivilizata,asociala si demna de aversiune.

    P.S:Nu vreau sa vorbesc in numele lui Monky,dar cred ca atunci cand a spus ca numarul pozelor postate este la libera alegere,implicit se referea in limita bunului simt.

  5. #805 SP
    Member mastakilla's Avatar
    Nu-i problema , poate sunt umpic mai incet ....dar "scarba " e prea urat spus orice ar fi .
    Stima pentru toti consolisti sau P.C. isti , lasati ura si jucativa pe orice , distractie sa fie. original sau neoriginal , gratis sau pe bani ....

    ---------- Post added 25-08-2013 at 03:12 ----------

    Ati vazut cand se deschide un magazin si anunta cu surle si trambite ca zaharul si faina sunt la doar 2 bani , ce omor e , a cui e vina ????

  6. #806 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer, eu unul chiar daca am muncit de mi-au fugit ochii din cap (cred ca daca lasam toate dublurile si toate cele cu copyright ar fi fost peste 2000 de posturi), prefer ca s-a intamplat asa. In sensul ca ma pot bucura ca am avut cui sa-i dau jocurile. Tin minte cum la ultimul concurs eram chiar suparat... pregatisem niste jocuri de nota 10 (din colectia personala), dar n-am avut cui sa le dau, pentru ca pur si simplu nu s-a agitat nimeni. E vorba de exact ce spuneti voi, cu chestii muncite: http://www.consolegames.ro/forum/f79...tml#post917856. C'est la vie!

    Cat despre spam, eu nu-l consider asa. Chiar ma gandeam sa mut imaginile in threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f69...imagini-funny/. Au fost foarte multe imagini super tari de care nu stiam. Am de gand sa le iau pe toate de la inceput... dar nu asa pe sarite si in viteza maxima ca sa ma incadrez in timp

    Ca modalitate de concurs, din pacate oricum am face nu vom putea sa-i multumim pe toti. Daca facem cu sistem de poll (cu voturi), vor sari toti si vor spune ca nu e fair pt. ca a castigat cel cu mai multi prieteni. Daca facem cu jurizare, iarasi nu e fair... si se spune ca am avantajat noi pe cineva. Daca facem la nr. de Like-uri pe Facebook nu le convine altora pt. ca nu au Facebook. Daca facem cu random iarasi nu e bine... Daca limitam la un singur entry unii vor spune ca ei puteau mult mai mult... daca lasam fara limita... se spune ca sunt spammeri. Dzeu mai intelege ce se vrea.

    Important e ca atata timp cat vor mai fi premii (si sper sa inceapa din nou vremurile bune), le vom trimite catre voi. Eu pana si copia mea am oferit-o... nici macar nu am desigilat jocul. Am preferat sa-l dau altcuiva care chiar si-l doreste. Si oricum le-ati zice oamenilor care s-au chinuit pe threadul acesta, ei au facut un efort. Oricum toti participantii merita felicitari. Competitia (chiar si atunci cand tine al naibii de mult de noroc) e buna.

    Data viitoare va fi mai bine!

    P.S. Pregatiti-va pentru 1 Septembrie

  7. #807 SP
    Member mastakilla's Avatar
    Gata , va doresc joaca placuta , eu sunt la o nunta si ma bag la o hora

  8. #808 SP
    Member Florix09's Avatar
    Multumesc frumos de felicitari !
    Monky. esti foarte tare man . multumesc mult ( sper sa mi lasi acolo in pm ce te am rugat )
    Daca trebuie sa precizez si aici. si pt faptul ca sunt primul . aleg varianta de PS3. Deci varianata de playstation 3 o aleg. !
    Felicitari si celorlalti participanti...
    Bravo malpraxis !!!

  9. #809 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Pentru ca va certati si unii chiar jigniti pe aicishea, iau eu ambele jocuri. Functioneaza pe Ouya?

  10. #810 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    )

  11. #811 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Felicitari tuturor. Si pe bune, nu mai fiti asa rai .
    Ca de exemplu Cristy are 15 ani . De unde vrei sa aiba 250 de lei ca sa-si cumpere un joc ? Normal ca atata timp cat regulamentul ii permite, se foloseste de toate sansele pe care le are sa joace un joc la lansare, avand in vedere ca alocatia e 42 de lei si ar trebui sa strangi 6 luni ca sa joci un joc, si crede-ma ca atunci cand vezi cat de greu ii strangi parca n-ai vrea sa ii dai pe 10-12-14 sau mai rar 45-50 de ore de joaca, si cand sti ca vine GTA V si ai ramas fara bani asa ca il joci dupa alte 6 luni .

    Ganditi-va la toate inainte sa sariti si sa criticati "spamer-ii" participanti .

  12. #812 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    Quote Originally Posted by MihneaWii View Post
    Ca de exemplu Cristy are 15 ani . De unde vrei sa aiba 250 de lei ca sa-si cumpere un joc
    Lasa dom'le. Crezi ca-i pasa cuiva cand are salariu de ~3000-4000 lei? Daca te uiti pe threadul cu "Ce ne-am cumparat azi" vei intelege despre ce vorbesc. Sunt unii oameni care isi cumpara 3 editii de colectie pe zi iar apoi se plang aici ca am castigat si noi pe aici niste amarate de jocuri. Eu personal chiar nu am bani sa dau pe jocuri.

    P.S: Imi plac la nebunie oamenii care s-au bagat in concurs, iar apoi se plang de el, iar daca le spui ca se oftica ei zic: "Nu dom'le ce ai?" Dar am si eu o intrebare? De ce nu v-ati plans la inceputul concursului si o faceti acum?

  13. #813 SP
    Junior Member dark.deejays's Avatar
    Sincer, era mai frumos sa fie cu un singur entry de fiecare, in special daca s-a facut prin site-ul random.org . Asa toti aveau sanse egale la castig. Poate nu toata lumea are toata ziua la dispozitie sa puna poze aici. O singura poza si aia era. Sincer nunt suparat pt. ca m-am invatat ca la concursuri de genul nu prea am noroc. Felicitari celor ce au castigat, MonkY si celor de la GameShop!

  14. #814 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    Anyway. O spun aici sa vada toata lumea. Eu m-am ales cu varianta de Xbox360, insa nu am un ****ing xbox360. Deci voi fi nevoit sa schimb jocul pe varianta de PS3 (ceea ce e putin probabil avand in vedere ca mai are si banda aia galbena pe care scrie "Promotional copy"), sau sa o vand si sa-mi cumpar varianta de PS3. Daca cineva este dornic sa ma ajute sa efectuez schimbul este binevenit.

    Ganditi-va ca daca nu-l vand sau sa-l schimb, jocul va sta pe un raft si se va umple de praf.

  15. #815 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Sau îl pui frumos la licitații și ajuți să fie plătit server-ul pentru anul care vine!
    Iar o să ajungem în situația de anul acesta probabil...

    Sau îl lași la Monky că până la urmă, era copia sa de joc pe care a preferat să o pună la concurs. Sau îi spui să extragă alt câștigător, care are Xbox 360.

    Just sayin'...

  16. #816 SP
    Admin MonkY's Avatar
    malpraxis06: uite o sa fac tot posibilul sa intreb la GameShop daca exista sansa sa mai aiba vreun PS3 promo copy, ca sa-l schimbe cu cel de Xbox 360... Nu promit nimic, dar maine o sa le dau un call... poate ai noroc.

  17. #817 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    That would be great! :X. Multumesc mult MonkY.

    Scofield91. Insfarsit am castigat si eu ceva iar tu vrei sa-l arunc pe fereastra? Inca exista sanse sa pot juca jocul.

  18. #818 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Păi dacă tu nu te poți bucura de joc, de ce să nu se bucure altul care și-l dorește?

    Eu de exemplu am specificat din primul post că vreau varianta de Xbox, dacă era doar de PS3 nu mă înscriam, iar dacă câștigam pe cea de PS3 nu o luam pentru că nu am consola. Și să pun jocul la vânzare mi s-ar părea o lipsă de respect (pentru Monky care a dat jocul de la el practic, comunitatea aceasta și pentru Gameshop), dacă asta urmează să se-ntâmple.

  19. #819 SP
    Junior Member gforce's Avatar
    Attached Images Attached Images joc-pc-01.jpg

  20. #820 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Concursul s-a terminat deja, poti posta la imagini funny, daca vrei.

    Pe langa un concurs de noroc, oh, voi, obsedati de sanse egale, a fost un concurs in care s-a vazut cine doreste cu adevarat premiul. Daca nu ai stat 2 zile sa postezi 300 de poze, nu l-ai meritat nici pe departe la fel de mult ca Florix, care a depus cel mai mare efort de aici. ( urmat de mine, desigur, postand de pe notebook ) Un concurs cu sanse egale ar fi o prostie, pentru ca probabil ar ajunge la cineva care si-a permis sa precomande atat X1, cat si PS4. Metoda folosita acum a fost perfecta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 42 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 01-08-2013, 09:03
  2. Replies: 0 Last Post: 30-07-2013, 08:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts