Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 42 FirstFirst ... 32 40 41 42
Results 821 to 826 of 826

Thread: Concurs "Splinter Cell Blacklist"

 1. #821 SP
  Senior Member Marinake's Avatar
  Kinda late :?

 2. #822 SP
  Member Mechatronick's Avatar
  Cred ca Monky incerca prin thread-ul asta sa faca participantii sa gaseasca imagini amuzante (si sa existe astfel dorinta de a o selecta pe cea mai amuzanta), nu ca acestia sa scrie rapid pe google "funny gaming images" sau ceva de genu si sa dea un massive copy paste. Oricine putea face asta.

  Si asta o scriu din postura de user care nu a participat la concurs si nici nu dorea sa participe chiar daca regula implica postarea unei poze (pentru ca am jocul pe PC deja). Deci nu ma acuzati de "oftica"

  Auzi argument, jocul putea ajunge la cineva care are precomanda la xbox one si ps4. Lol.

  O idee buna (imho) de concurs e urmatoarea (daca este tot asa cu imagini). X useri ii trimit lui monky cate o imagine prin P.M.. Cand se strange numarul de participanti ales de Monky el posteaza imaginile. Imaginea cu cele mai multe thanks.uri castiga. Asa nu poate acuza nimeni pe nimeni de nimic.

 3. #823 SP
  Senior Member Scofield91's Avatar
  Quote Originally Posted by saller123 View Post
  Concursul s-a terminat deja, poti posta la imagini funny, daca vrei.

  Pe langa un concurs de noroc, oh, voi, obsedati de sanse egale, a fost un concurs in care s-a vazut cine doreste cu adevarat premiul. Daca nu ai stat 2 zile sa postezi 300 de poze, nu l-ai meritat nici pe departe la fel de mult ca Florix, care a depus cel mai mare efort de aici. ( urmat de mine, desigur, postand de pe notebook ) Un concurs cu sanse egale ar fi o prostie, pentru ca probabil ar ajunge la cineva care si-a permis sa precomande atat X1, cat si PS4. Metoda folosita acum a fost perfecta.
  N-a contestat nimeni cât de mult și-au dorit unii dintre participanți, printre care mă număr și eu, să câștige o copie a jocului Splinter Cell Blacklist! Dar nu poți susține că metoda folosită a fost perfectă, mai ales pe baza argumentului tău "pentru ca probabil ar ajunge la cineva care si-a permis sa precomande atat X1, cat si PS4". Ce treabă are una cu alta?

  Această comunitate nu este o casă de ajutor social, ca să premieze doar pe cei care nu-și permit să-și cumpere Xbox One sau PS4 la lansare!

  Una dintre reguli a fost că poți posta oricât de multe poze dorești, dacă îndeplinești și celelalte criterii. Dar s-a ajuns prea departe (și nu mă refer la numărul postat de fiecare), ci la faptul că au fost postate poze care nici măcar nu erau funny, care erau uploadate și pe thread-ul dedicat pozelor funny, poze cu watermark, poze unde rasismul era mai mult decât evident etc.

  Nu e normal să participi la un asemenea concurs, unde scrii pe google sau pe 9gag "funny gaming pictures" sau ceva asemănător și să uploadezi toate rezultatele care-ți apar în primele 50 de pagini de search! Monky a depus o muncă de titan, alături de alți moderatori (sunt convins), pentru a verifica dacă pozele respectă câteva reguli esențiale și de bun gust și nu acest lucru și-a dorit atunci când a vrut să facă un bine membrilor acestei comunități.

  Nu este o metodă perfectă pentru că nu toți își permit luxul să piardă ore întregi să uploadeze 300 de pagini! Nu este perfectă și pentru faptul că cei care sunt membri de puțină vreme ajung, ca prin asemenea concursuri, să-și tripleze numărul de posturi!

  A fost un concurs care a degenerat din punctul meu de vedere și sper (și cred) că nu se va mai întâmpla pe viitor acest lucru. Probabil o soluție ar fi să se acorde majoritatea premiilor celor ce sunt premium members sau celor care au scris review-uri sau alte articole pe forum! (Un concurs de review-uri ar fi interesant).

  Eu am rămas șocat de faptul că doar 6 membri premium au participat la tombola lui Renegade124 și cu asta cred că am spus tot....

  Felicitări încă o dată câștigătorilor și mii de mulțumiri lui Gameshop pentru premii și echipei CG pentru munca depusă!

  P.S. Sper să nu văd jocurile la vânzare! Dacă nu aveți ce face cu ele puneți-le la donații ca să strângem banii pentru host-ul de anul viitor!

 4. #824 SP
  Member BlackSnake's Avatar
  S-a terminat concursul nu inteleg de ce tot mai comentati atata. Alea au fost regulile si aia e. @Scofield91 Daca vroiai sa fie altfel trebuia sa faci tu regulile.

 5. #825 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Concursul s-a terminat. Multumim Consolegames pentru premiu, dar si celor de la Gameshop. Speram ca pe viitor sa avem sansa sa impartim si mai multe premii.

 6. #826 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  malpraxis06: uite o sa fac tot posibilul sa intreb la GameShop daca exista sansa sa mai aiba vreun PS3 promo copy, ca sa-l schimbe cu cel de Xbox 360... Nu promit nimic, dar maine o sa le dau un call... poate ai noroc.
  Din pacate malpraxis06 raspunsul de la GameShop.ro este unul negativ. Nu mai au nicio alta copie de PS3. Deci voi trimite pe cea de Xbox 360. Sorry.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 42 FirstFirst ... 32 40 41 42

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 01-08-2013, 09:03
 2. Replies: 0 Last Post: 30-07-2013, 08:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts