Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 94 of 94

Thread: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

1. #81 SP
    Junior Member starkweather's Avatar
    Felicitari tuturor castigatorilor!

2. #82 SP
    Junior Member bogdanone97's Avatar
    Felicitari !

3. #83 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Acum am reușit și eu să deschid pc-ul. Am început săptămâna cum nu se putea mai bine. Nu știu ce să spun mai mult decât atât: mulțumesc mult ConsoleGames și sponsorilor și felicitări celorlalți câștigători! Sper să fie mai des astfel de ocazii și să ne bucurăm toți într-un final! Sending data now.

4. #84 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, adresele castigatorilor au plecat la Media Galaxy! Phew... am terminat!

5. #85 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Multumes Media Galaxy si CG pt ca mi-au oferit inca o veste buna pe ziua de azi, dupa ce am trecut examenul teoretic auto.
    La cat mai multe concursuri pt a face si alti gameri fericiti!

6. #86 SP
    Member flames95's Avatar

Felicitari !

Felicitari inca o data tuturor mai ales CG pentru interesul prezentat si intretinerea acestei comunitati,al interesului si subiectelor din toata industria IT in special al gaming-ului !

7. #87 SP
    Member vallio's Avatar
    Asa cum am promis jocul va fi pus la licitatie, daca voi castiga, pe forum pentru cine doreste varianta de XB1 a jocului.

8. #88 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Multumim pentru gest vallio!

9. #89 SP
    Member fpalexb's Avatar
    Felicitari ConsoleGames si Media Galaxy / Altex si pentru gest lui vallio.

AlexB

10. #90 SP
    Junior Member ZeroSkat's Avatar
    Felicitari castigatorilor!

11. #91 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    MonkY, cand ai ceva "info" despre livrarea jocurilor sa ne spui te rog.Il astept cu nerabdare
    Multumesc.

12. #92 SP
    Junior Member Metaf's Avatar
    Felicitari castigatorilor !

13. #93 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am inteles ca au plecat jocurile de la Media Galaxy spre voi azi, via curier. Teoretic maine ar trebui sa le aveti! Bafta!

14. #94 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Jocul a ajuns la mine. Acum il instalez.
    Multumesc Console Games&Media Galaxy. Tocmai ati facut un gamer foarte fericit.
    La cat mai multe concursuri!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5