Clasicul Dungeon Keeper vine pe iOS! Din pacate, stricat de EA pentru faptul ca e cu timers (free to play). Pacat... mare pacat...
Si eu ma entuziasmasem cand am auzit de el, pana am vazut primul trailer. Pacat. Au stricat pana si figura jocului... inca-mi aduc aminte de statueta din Unirii de la Best Computers, de langa cea cu Alice si mad cat![]()
Batman Arkham Origins is out! Mi se pare super tare (poate chiar mai bun decat Infinity Blade). Din pacate, timed mode-ul ma omoara (freemium, deh). Il puteti descarca de aici (e free): https://itunes.apple.com/ro/app/batm...uo=4&at=11l8zd.
Ce imi place la el este cat de rapid se misca totul... inclusiv faptul ca se incarca instant totul. Si arata superb. Sincer, cred ca de la iPad 5 o sa vorbim de jocuri ce vor putea depasi calitativ chiar si ceea ce poate PS3-ul sau Xbox 360-ul.
Mai jos aveti un trailer si ceva screenshots (de pe al meu iPad - sorry, de-abia am ajuns la level 5). Btw, sunt resized la 50%, ca sa nu stressam cu marimea screenshot-urilor in Retina...
Este diferit. As putea spune ca mai mult seamana cu Infinity Blade decat cu Injustice. Controlul este tot asa... simplist, dar are ceva twists and turns (datorita boss fight-urilor care necesita diverse actiuni si a skill-urilor care iti permit sa efectuezi noi moves). Imi place ca mergi si pe sistemul ca te bati cu mai multi inamici (in serie, nu in paralel). In plus, e si mult mai mic (500MB or so).
Asta imi placea la Infinity Blade , controlul simplistNu sa am pe tot ecranul butoane and stuff , pana la urma este un joc de tableta.
Cum sa jucati Dead Trigger 2 pe iOS6.Jucat pe iPod touch 5th gen.Imi cer scuze daca va deranjeaza lb. maghiara
Pasi de facut :
1.Downloadati jocul pe PC/MAC
2.Mergeti la Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications deschideti .ipa cu WinRAR.
3.Deschideti Info.plist
4.Editati "MinimumOSVersion" 7.0 la 6.0
5.Folositi iTunes sau iTools pentru instalarea fisierului .ipa
6.Enjoy
Clasicasa faceam ca sa-mi mearga jocurile in trecut, cand aveam 3Gs si mergea bine 3.1.2 si eram obligat sa folosesc 4
![]()
Jucati Fun Run: https://itunes.apple.com/us/app/fun-...ce/id547201991 ?
Inca un Rayman Rayman Fiesta Run is pure mobile fun E destul de fun , ceva mai slabut decat Jungle run dar tot e bunicel.
Nu stiu daca a mai fost mentionat in restul paginilor dar eu va recomand: https://itunes.apple.com/us/app/beac...558204510?mt=8 e un joc freemium destul de liber care nu te dispera cu reclame si achizitii si da dependenta.
Oceanhorn e un joc absolut superb gen zelda.Nimic special aici dar jocul ruleaza pe iPad Air la rezolutie nativa 60 fps , mi se pare mindblown avand in vedere cum arataEste putin cam scump dar nu are inApp Purchases
Kairosoft. That's all. Orice joc Kairosoft. Singura problema a acestor jocuri e ca fiecare joc iti va distruge viata sociala timp de cel putin 2 zile. Momentan "devorez" The Sushi Spinnery.
Stiti jocul Balance pentru PC ? Imi poate spune careva daca exista jocuri de genul pentru iOS ?
Ce avem noi aici...Un AC pentru iOS
---------- Post added 25-11-2013 at 23:08 ----------
L.E : Se lanseaza saptamana viitoare.
Da, primul e gratis toata saptamana, pentru Black Friday (ala adevarat), dar jocul a mai fost gratis de cateva ori. Ar fi putut si ei sa faca si 2-ul gratis, ca deja 3-ul e aparut de destul de mult timp.
Bookmarks