Vreau sa fac un update de soft de la 4.0 la 5.1.1. Telefonul are jailbreak. Am inteles ca se face cu redsnow dar as vrea sa ma ajute cineva care cunoaste procesul exact. Am gasit mai multe tutoriale dar multi se plangeau ca apareau diverse erori...
Vreau sa fac un update de soft de la 4.0 la 5.1.1. Telefonul are jailbreak. Am inteles ca se face cu redsnow dar as vrea sa ma ajute cineva care cunoaste procesul exact. Am gasit mai multe tutoriale dar multi se plangeau ca apareau diverse erori...
Ce iPhone ai ? Cauta-l aici si urmeaza unu din tutorialele de aici. Ca sa poti trece la 5.1.1, va trebui sa downloadezi si iOS-ul de pe acelasi site si sa-l pui in itunes cu Shift + Restore.
Sigur nu era 3194 ? Oricum, cauta pe google "itunes error 3194" sau care este cu adevarat si incearca sa o rezolvi.
Iar cu absinthe, daca spune ca nu este suportat, incearca o versiune mai noua sau mai veche de absinthe.
am reusit sa il updatez la 6.1 si l-am si deblocat. Doar ca nu pot trimite sms....pot primi si pot suna sau sa fiu sunat. Am incercat sa ii introduc centrul de mesagerie apeland **5005*7672*+40722004000# dar nu merge...
Bookmarks