Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 183 of 185 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 LastLast
Results 3,641 to 3,660 of 3688

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3641 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred că aveai mai mari șanse de la eMag. Dar acum, după cum ți-o fi norocul...
    Case-uri cred că deja poți să iei și direct de pe Amazon. Acelea sunt în stoc pe-afară în draci. Mie mi-a ajuns case-ul, dar telefonul mai dureaza vreo 3 săptămâni...

  2. #3642 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Mai mari sanse in ce sens? Am fost printre primii la precomanda aseara la 00:05. Ma gandesc ca se merge pe “primul venit, primul servit”. Daca nu, teapa mea. Am ales iStyle fiind si reseller oficial al Apple, ma gandesc ca nu vor fi probleme.

    Cat despre case, vad ca au tot ei pe stoc: https://istyle.ro/husa-de-protectie-...-midnight.html

    Mai ramane sa vad cu folia de protectie…


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3643 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai mari in sensul ca de cativa ani, iStyle s-au prostit MAXIM. Oameni care au asteptat luni de zile produsele comandate. Mie mi-au dat 2 "tepe"... a trebuit sa-i amenint cu ANPC-ul ca sa-mi trimita iPad-ul ACHITAT. O prietena chiar i-a reclamat ca sa-si poata primi banii inapoi, dupa ce a asteptat mai bine de o luna pentru un MacBook Air.

    Mai grav e ca nu raspund la telefoane, la email-uri, etc. Eu cand am avut probleme, am luat TOATE numerele lor de telefon la rand (inclusiv de prin tara). La nici macar un singur numar nu a raspuns nimeni. So... de-atunci le-am zis PASS.

    Oricum acum e prea tarziu sa mai schimbi. Sorry. Poate ai noroc, totusi.

  4. #3644 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Au termen pana dupa weekendul viitor sa trimita produsul. Altfel, au dat de dracu’ cu mine.

    Dezamagitoare experiente descrii acolo, de neasteptat, din partea unor “Apple premium reselleri”. Sa speram ca nu va fi cazul la mine pentru ca ii voi da si in judecata si voi lua si pielea de pe ei daca voi trage “luni de zile”.

    “Ma tine” buzunarul sa-i tarasc prin tribunale, sa vedem daca pe ei ii tine. Plus ca o sa iau legatura si cu Apple si o sa le explic cum procedeaza “premium reseller-ii” in Romania.

    Sper sa nu ajungem aici.

    PS: chiar toti retailerii astia din Ro sunt niste nenorociti care-si bat cioaca de clienti? Eu nu stiu altii cum sunt, dar nu dorm bine noaptea daca clientul nu pleaca multumit de la mine (considerand ca nu e ultimul meltean).

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #3645 SP
    Member Privatul's Avatar
    Sigur, o sa iei si pielea de pe ei pentru ca nu ti-au trimis telefonul la timp. Sunt curios pentru ce o sa ii dai in judecata si cum o sa motivezi plangerea. La fel cum sunt sigur ca te tine buzunarul sa angajezi avocati la fel de "scumpi" ca si importatorul "principal" Apple. E atat de hilar ce zici incat o sa mai urmaresc threadul doar pentru ce spui.

  6. #3646 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Tocmai datorita mentalitatii tale de meltean, ajung EI sa faca ceea ce fac.

    Urmareste-l, poate o sa mai inveti cate ceva.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #3647 SP
    Member Privatul's Avatar
    Ma amuzi. Atat prin prisma punctului de vedere total deplasat (o sa rada judecatorul desemnat si cu partea dorsala de plangerea ta) cat si prin pseudo-atacul la persoana incercat. Daca prin faptul ca te-am pus sa imi explici pe ce baze se va consolida plangerea ta, tu spui ca sunt un om cu mentalitate grosolana/necioplita e clar ca ai 41 de ani traiti degeaba.

  8. #3648 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Motivatia este cat se poate de simpla atat in fapt cat si in drept, in fapt nu a primit produsul deja achitat intr-un termen rezonabil/stabilit de termenii si conditiile vanzatorului, in drept, codul civil, materia contractelor de vanzare cumparare intre comercianti (denumiti mai nou profesionisti) si persoane, exact textul de lege ce vizeaza achitarea pretului si termenul limita de predare al bunului, nu pot cita exact nu am un cod civil. Cu motivatiile astea judecatorul va judeca speta fara prea mare amuzament.

  9. #3649 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Am comandat astazi si o husa + folie (sunt genul care sta mai linistit simtindu-se “protejat”).

    Halatul, 7100 RON. Acum, asteptam “minunatia”. Sper si cred(din cele spuse aici) ca voi scapa de stresul cu bateria. Deja XS-ul actual ma scoate din minti.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #3650 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    @Privatul(a cui clona oi mai fi), imi pare rau, va trebui sa mai astepti. N-a fost nevoie sa-ti demonstrez ca bati campii, produsele au ajuns pe data de 8, asa cum au promis.

    https://i.postimg.cc/bJb1PKCK/58-AC1...A4-D274839.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #3651 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dintre cei care ati pus iOS pe telefoane mai vechi si le folositi ca daily driver, cum vi se pare? Cum se misca? Ce telefoane aveti?
    Daca nu le folositi voi ca daily driver, puteti ignora mesajul acesta.

    Ma intereseaza cum functioneaza in normal use, cu cateva telefoane pe zi, mesaje normal sau whatsapp, facebook, instagram, diverse alte aplicatii, facut poze si videos zilnic, schimbat mereu intre aplicatii si folosit efectiv cum se foloseste un telefon normal, nu doar pentru teste.
    Ah si neaparat cu sim in el.

    La mine pe X e absolut dezastru si regret ca am ascultat parerile de pe internet de la oamenii care instaleaza si testeaza pentru 20 min cat sa faca un video.

    Nu cred ca am mai avut vreodata un iOS atat de dezastruos, care merge pe un telefon destul de potent.

    Efectiv sunt aplicatii 3rd party care dau crash constant, aplicatii 1st party care au devenit aproape inutilizabile, iar bateria tine maxim 3 sferturi din cat tinea inainte de update. Si nu, telefonul nu a patit nimic intre iOS 14 si 15. Nu a fost scapat, dat cu el de pereti, bagat in apa sau in gheata, schimbat ecran sau alte componente, nu a fost desfacut si nu este folosit in desert la 40+ grade celsius.

    Messenger, spre exemplu, porneste 1 din 2 dati, mereu a doua oara, prima fiind un mic open si crash, la absolut fiecare utilizare.
    Whatsapp da crash constant cand scriu "prea repede" sau cand deschid multe poze primite. Am patit de cateva ori sa fiu intr-o poza, cu zoom, dar sa nu pot iesi din poza pana nu inchid fortat aplicatia.

    Camera nu mai este capabila de point and shoot. Inainte cand voiam sa fac o poza rapida, scoteam telefonul din buzunar, swipe rapid din dreapta in stanga ca sa deschid camera din lock screen si apasat pe volume down sau butonul de facut poza si gata - 1-2s si poza era facuta.
    Acum...scot telefonul din buzunar, dau swipe de 5-7-10 ori din dreapta in stanga pentru ca nu vrea sa deschida camera, se deschide mostly un ecran negru care sta asa 2-3s, sau direct camera, apas pe buton si ori se blocheaza imaginea pentru 1-2s si iese poza miscata, desi lumina e cum trebuie, ori pot face poza relativ rapid dar dureaza procesarea de dupa 3-5s, timp in care butonul este inactiv si efectiv s-a pierdut subiectul si a devenit inutil sa fac poza, iar poza de multe ori este miscata, de parca a facut cu timp prea mare de expunere.

    Nu cred ca am dat atat de multe restarturi fortate vreodata, pe telefoanele Apple, cat am dat in saptamanile astea de cand am iOS. Heck, nici cand aveam jailbreak si instalam toate prostiile, nu dadeam atat de des. Efectiv dau minim 1-2 pe zi, pentru ca am crash de la diverse, sau nu recunoaste face ID, sau imi cere parola desi nu am folosit face ID si am si ceasul la mana deblocat...

    De multe ori sunt in dashboard si dau swipe in orice directie si nu raspunde. Sau sunt pe facebook si la fel. Am patit si in photos si calendar sa nu raspunda vreo 10-20s, dupa are sa inchida automat aplicatia si sa revina la normal.

    Iar bateria...efectiv nu pot intelege. Inainte ma ducea o zi, de dimineata pana seara, iar la somn il puneam la incarcat. Uneori cu 20%, alte ori cu 10 sau sub 10%. Acum am inceput sa-l incarc pe la 4, la acelasi usage, pentru ca primesc notificarea de 20% battery.
    Si app de notificarea aia ingrozitoare - o primesc de 4-5 ori la interval de cateva secunde. 20% battery left - Ok. Dau low power si continui sa-l folosesc. 20% battery left - ok. Mai stau cateva secunde si la fel. Dupa care, cand ajung la 10% e absolut la fel.
    As fi inteles daca ma anunta de la 20% in jos ca mai am 20, 19, 18, samd. Dar cum sa-mi dai acelasi mesaj de atatea ori?

    De 8-ul sotiei nu mai zic nimic. Ei ii facea figuri de la iOS 14. Cand se plangea ziceam ca nu face ea ceva ok. Doar ca ea trece la 13 anu asta. Eu mai astept un an, pentru ca nu consider ca merita investitia un 13 Pro momentan.

  12. #3652 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Ai incercat sa dai un restore? Sau ai facut direct update? E ceva anormal ce se intampla la tine, zici ca l-ai transformat in Android

    XS-ul meu a revenit la viata dupa restore.

    LE: cat ai battery health?

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #3653 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am facut oricum update initial pe curat si dupa ce a inceput sa fie posedat, am dat inca unu la fel, dar nu pot da set as new iPhone, pentru ca d-aia am back-up si foarte multe lucruri de care nu ma pot lipsi.

    Battery health este "normal", ca inainte de update, 84% si peak performance.

  14. #3654 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Da, stai cam la fel cu XS-ul meu care-i la 83%.

    Cert este ca eu n-am avut problemele tale cu mentiunea ca i-am dat restore desi, dupa update-ul initial imi “agata” in draci (motiv pentru care am si dat restore).

    La mine este regula, la fiecare versiune majora de iOS, “restore as new”. De data asta, din motivele pe care le-ai spus si tu, am dat update si n-a fost bine deloc.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #3655 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Folosesc zilnic un batran iphone 6 si marea pb este bateria ce se consuma relativ repede (health 86% de peste 1 an jumate...).
    Dar astfel de crash-uri dese in aplicatii nu am parte; uneori nu se dechide repede duckduckgo (mai ales cand am multe tab-uri deschise) si mai moare whatsapp cand folosesc/ import din aplicatia de stickere.
    Desigur la el nu pot urca OS mai sus de 12.5.5, asadar poate nu este o comparatie buna.

  16. #3656 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    dar nu pot da set as new iPhone, pentru ca d-aia am back-up si foarte multe lucruri de care nu ma pot lipsi.
    Daca ai backup in iCloud, da-i reset to factory defaults, dupa care restore din iCloud. E acelasi lucru cu "Set as new iPhone" si restore apps/pics and stuff...

  17. #3657 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Dupa cateva zile in compania Iphone 13 PRO MAX, pot spune ca sunt relativ multumit de experienta. Spun relativ din motive de alegeri personale, nu ca device-ul ar avea bube.

    Relativ pentru ca:
    1. Mi se pare in continuare prea mare desi la 1.91 cu manute “de pianist”, ar trebui sa fie OK. Probabil inca mai am nevoie de perioada de acomodare.

    2. Husa - am optat pentru husa din silicon originala mergand pe experienta placuta pe care am avut-o cu o astfel de husa pe vechiul XS. Din pacate, am tot timpul senzatia ca telefonul imi aluneca din mana. Regret ca nu am luat husa din piele (este urmatorul produs pe lista viitoare de cumparaturi).

    Puncte forte:
    1. Ecranul - sunt vizibili cei 120hz (nu stiu cum altii spun ca nu observa diferenta 60-120…)
    2. Bateria - in conditiile personale de utilizare, ma tine cam o zi si aproape jumatate (ma declar multumit)
    3. Difuzoarele - se aude mult mai bine decat vechiul XS

    De camere nu vorbesc, nu le am cu fotografia, nu ma pricep.

    In rest, este un produs Apple, bine construit, fara “lag”, OS solid… etc.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #3658 SP
    Member florent's Avatar
    razvanrazy , incearca sa dai restore la versiunea anterioara de IOS , Apple lasa sa faci asta circa doua saptamani dupa aparitia ultimului soft . In acest moment observ ca te lasa la un Iphone X sa te intorci la 15.0.1 . https://ipsw.me/product/iPhone

  19. #3659 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    N-are nicio importanta. Problema e iOS 15, nu iOS 15.0.2. Oricum momentan sunt pe 15.0.1.

  20. #3660 SP
    Manager paul's Avatar
    AirPods 3rd generation:
    Apple today announced the third generation of AirPods featuring spatial audio, delivering advanced features and a magical experience in a new contoured design. By combining the power of the H1 chip with an Apple-designed acoustic system, the new AirPods use computational audio to deliver breakthrough sound with Adaptive EQ.

    Users can enjoy spatial audio featuring Dolby Atmos in Apple Music, movies, and tv shows, along with dynamic head tracking, across Apple devices. The new AirPods are resistant to sweat and water, and feature a force sensor for easy and intuitive control of music and phone calls. The extended battery life enables up to six hours of listening time and up to 30 hours of total listening time with the convenient charging case.

    AirPods (3rd generation) join the world’s most popular family of headphones and are available to order starting today, and in stores beginning Tuesday, October 26.
    Introducing the next generation of AirPods - Apple

    Apple Music Voice Plan:
    Apple today announced the Apple Music Voice Plan, a new subscription tier for Apple Music designed around the power of Siri.

    The Apple Music Voice Plan offers subscribers access to the service’s catalog of 90 million songs; tens of thousands of playlists, including hundreds of brand new mood and activity playlists, personalized mixes, and genre stations; as well as the award-winning Apple Music Radio — all through Siri for just $4.99 per month.

    The new Apple Music Voice Plan for $4.99 (US) per month is available later this fall in select countries and regions.
    Apple introduces the Apple Music Voice Plan - Apple
    Attached Images Attached Images apple_airpods-3rd-gen_hero_10182021.jpg apple_homepod-mini_apple-music-voice_airpods-3rd-gen_10182021_inline.jpg fb_8ycxxoaeydfd.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts