Poate ca ajuta cu ceva:
nu asta era intentia mea si nici nu iau apararea Office. primele apps pe care le voi lua ptr iPad tot Keynote, Pages si Numbers sunt si cred ca o sa ma descurc foarte bine cu ele, fara sa-mi lipseasca multe lucruri din Office. ce am vrut sa zic e ca nu mi se pare corect sa le compari. feature wise am impresia ca Office cistiga. dpdv al functionalitatii insa, stiu ca lucrurile stau altfel. cu toate astea, produsele, chiar daca aparent sunt similare, nu merg puse in aceeasi oala...sau cel putin mie nu mi se pare corect sa le compari.
Va rog spuneti-mi si mie un tip de card pe care il puteti folosi pe cont de US. Eu ce am nu merge si nu as vrea sa imi fac carduri la toate bancile doar ca sa vad care merge.
Raiffeisen Visa (pt. firma) si Mastercard (pt. persoana fizica). Dar eu zic sa dai telefon la banca de unde ai cardul, si sa faci un pic de galagie. Aproape sigur te vor redirectiona spre cei care se ocupa de Mastercard sau Visa Romania... si le explici frumos ce si cum. Nu e normal sa ti se dea reject doar pt. ca cineva nu s-a obosit prea tare cand a introdus niste banci in sistem. Pt. ca acelasi tip de card de la o banca merge, de la alta nu...
Raiffeisen Visa, persoana fizica. Mi-a mers pe/cu absolut orice site de afara pana acum.![]()
Foarte bine ca exista ceva mai bun,dar presupun ca fisierele create cu iwork nu sunt deloc compatibile pentru a fi deschise cu office. Practic asta imi trebuie caci majoritatea folosesc office. Nu pot crea un tabel pe ipad si sa il trimit cuiva ca nu are pe ce sa il deschida.
Pisboy, sa privim lucrurile cu luciditate. Office nu poate deschide fisiere create in iWork, pe cand iWork poate deschide fisiere create in Office. In plus, iWork (Pages si Numbers) are functie de export in .doc si .xls, pe cand Office nu stie/vrea sa exporte in iWork files. So, decideti singuri cine e "vinovatul"Important e insa ca totusi poti exporta din iWork pt. cineva care are Office.
Acum, nu am inca un iPad, ca v-as spune daca Numbers si Pages stiu sa exporte in formate compatibile cu Office-ul... Poate testeaza cineva care detine un iPad. Daca nu, exista oricum alternative... puteti edita Office files in zecile de programe de Office disponibile pe iPhone (soon on iPad). Poate cine stie, va exista si un OpenOffice pt. iPad... Pana una alta, vorba lui h0stile, sa nu incurcam mere cu pere. Totusi iPad-ul este o extensie Mac, si nu Windows. Daca vreti neaparat Windows, va luati un tablet cu Windows and that's it.
---------- Post added 08-05-2010 at 05:07 AM ----------
Aveti aici lista cu aplicatiile din Cydia ce ruleaza pe iPad. Long live the homebrew !
http://spreadsheets.google.com/lv?ke...A&f=true&gid=0
Asta se �nt�mplă pe Mac, mai mult ca sigur că și pe iPad lucrurile stau la fel:(exemple �n screenshoturile atașate)
- Numbers poate să exporte �n format PDF, Excel și CSV
- Pages exportă PDF, Word, RTF și TXT
-
Urmăriți prezentările pentru Keynote, Pages și Numbers aici Apple - iPad - Guided Tours și vedeți c�t de ușor se lucrează cu pachetul iWork.
Preturile pentru UK:
- iPad is available in the UK for a suggested retail price of �429 (inc. VAT) for 16GB, �499 (inc. VAT) for 32GB, �599 (inc. VAT) for 64GB for Wi-Fi models and �529 (inc. VAT) for 16GB, �599 (inc. VAT) for 32GB and �699 (inc. VAT) for 64GB for Wi-Fi + 3G models.
care e diff fata de IM+ full? ca din cate vad varianta full e vreo 8EUR.
anyway, am dat peste bento for iPad. e vreo 4EUR si pentru planning/tasks s-ar putea sa fie interesant. daca il ia cineva pls postati impresii.
IM+ full nu are reclame si are si cont de Skype.
---------- Post added 10-05-2010 at 11:07 PM ----------
Un alt musthave este Sketchbook Pro, o minunatie.
daca tot suntem la ora de desen, ptr 79c cred ca merita si asta Chalkboard Pro for iPad iPad application - AppStoreHQ
5 antene dar degeaba.Netul pe 3G merge inceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeet!
Se pare ca totusi cu exceptia catorva programe (pachetul iWorks -care e cel mai important pt mine, netflix si inca cateva putine) aplicatiile sunt disponibile si pe magazinul RO. Doar ca sunt mai greu de gasit pentru ca nu exista sectiune speciala pentru iPad inca.
dupa ce apare si iWorks o sa ma declar deplin multumit.
ps: o intrebare - Daca achizitionez o aplicatie si ulterior va aparea update la aceasta va trebui sa o mai cumpar odata sau se face free?
---------- Post added 12-05-2010 at 11:36 AM ----------
Ifish Pond e o placere, neaparat de incercat. Exista si versiune free cu limitari.
Nu, update-urile sunt toate free. Eventual ingame content se plateste (de exp. la Fieldrunners platesti nivelele downloadabile).
iPond era superb pe iPhone, nici nu vreau sa ma gandesc cum e pe iPad. Astea sunt micile "placeri" Apple pe care nu le poti avea pe nici-un Windows...
---------- Post added 12-05-2010 at 01:06 PM ----------
Hehe, cu ajutorul Cydia acum poti folosi si mouse pe iPad
Bookmarks