Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 313

Thread: iPhone 4S

1. #61 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Inca un concept.

Holy mother of all ****S

Dar partea cu holographic display nu o vad prea curand... prin 2020 poate, dar acum inca nu cred ca exista asa o tehnologie. Bine, trebuie inteles termenul de concept

2. #62 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Fake cat incape, asa ceva nu exista in realitate, insa e frumos ca si concept si foarte interesant.

3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bestial... cam acelasi concept (in afara de super slim) era si pt. Android
    Sincer insa, sper sa nu ajunga atat de subtiri telefoanele... urasc chestia asta. Le tii mai mult de 5 minute in mana si te dor degetele... Sper sa se opreasca cu "miniaturizarea". Give me 2 x battery power, not slimmer!

Nu de alta, dar sa vezi un 4.5" care e cat 2-3 foi de hartie ca grosime, deja devine jenant

4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din cate tot vedem, se pare ca i5 va fi mai slim decat 4 (desi 4 chiar mi se pare perfect ca si marime/grosime/greutate) si mai mare (probabil cu un ecran de 4"), precum si cu butoanele de volum modificate, cum erau la 3g/3gs (desi chiar nu vad rostul). Sper sa fie un mare FAKE si sa nu arate asa...iar rotunjit
    Attached Images Attached Images i5case.jpg anychas.jpg measure.jpg

5. #65 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Eu sper din tot sufletul sa aiba Home Button capacitiv.

6. #66 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Cu ce te deranjeaza actualul ? Mi se pare foarte bun, cu timp de raspuns bun. Daca ar pune capacitiv (desi nu cred) ar strica feeling-ul de iPhone. Imagineaza-ti ce nasol e sa deschizi "taskbar-ul" fara sa simti ca apesi ceva.

7. #67 SP
    Actualul este foarte sensibil si prost facut. Am schimbat deja 2 i4 la garantie, din cauza butonului. La orice soc, cat de mic, chiar si cand punem telefonul pe birou usor, se distruge usor usor butonu ala.

Daca, de ex, il punem pe birou intai cu partea de sus (unde e camera) si-l asezam usor si dupa aia ii da "drumu" de la 5-7mm pe birou partii de jos, facem asa de 2-3 ori si adio buton home.

8. #68 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Home Button-ul ca orice alt buton fizic se uzeaza pana in punctul in care nu mai functioneaza deloc. Acest lucru mi s-a intamplat cand am avut iPhone 3G si pot spune ca pana in punctul in care isi pierde definitiv functionalitatea m-a enervat cumplit faptul ca ajungeam sa apas si de 5 ori pe buton ca sa trin-o aplicatie. Asadar mai bine incorporeaza un buton capacitiv pe care il poti folosi cat vrei fara sa ai astfel de probleme.

9. #69 SP
    Si sa nu mai cumperi iPhone 6? Neeeeeaaaa....

10. #70 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar

11. #71 SP
    Member vTGS's Avatar
    Hmmm aceeasi poveste ca anul trecut?Nu cred ca s-a "pierdut" alt prototip, de data aceasta tine mai mult de publicitate: "A day or two after the phone was lost at San Francisco's Cava 22, which describes itself as a "tequila lounge" that also serves lime-marinated shrimp ceviche." Mda...

12. #72 SP
    Junior Member xBulk's Avatar
    Nu cred ca era nevoie sa fie asa de slim...E chiar prea slim si e are ecranul foarte mare,mi se pare cam urat,3GS-ul era perfect,4 la fel...

13. #73 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Te referi la concept ? Sau la pozele leaked cu telefonul ?

14. #74 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iPhone 5 case picture surfaces - Security News - PC & Tech Authority
    This photo was taken by a phone shop employee who’d just taken delivery of the first batch of silicon cases for the iPhone 5. It doesn’t give us much to go on, other than that screen size bump we’ve been expecting (the lowest odds currently being on a hi-res 4in Retina Display).
    Attached Images Attached Images iphone-5-case-500.jpg

15. #75 SP
    Uitati iPhone 5, cred ca asta e primul leak.
    Site-ul Case Mate au promovat azi pt cateva ore noua carcasa de iphone 5, apoi au scos-o (au intervenit Apple cel mai probabil). Daca va uitati atent carcasa i5 se pare a fi acum de aluminiu ca la iPad si e foarte subtire
    Attached Images Attached Images iphone-5-design110915160526.jpg

16. #76 SP
    Si butoanele de volum par ca la iPad...nu stiu ce sa zic. Oricum am de gand sa sar peste 5 si sa-mi iau direct 6. Sunt mult prea multumit de 4, ca design si camera, iar pentru aplicatii, prefer sa folosesc iPad-ul.

Oricum, mi se pare ca arata ciudat. Un iPad 2 mai mic. Dupa cum se poate vedea in poza, la telefonul din stanga jos, cel dintr-o parte-fata, butonul home este foarte jos si mai mic, iar linia pentru difuzor si camera este aproape lipita de partea de sus.

Oricum, tre sa anunte conferinta de presa zielele astea, daca este adevarata data de 15 oct ca data de lansare.

17. #77 SP
    Mda, vom vedea ce va fi. Multi speculeaza ca ar defapt iPod 5.

18. #78 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Sper ca va fi pe 15 oct data de lansare si sa nu-l amane ... eu am fost interesat sa-mi cumpar si iphone4 , deci iphone5 va fi un must try ( cel putin).

19. #79 SP
    Daca nu ai i4 da, i5 e a must. Insa daca ai i4...

20. #80 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca e adevarat ca vor veni cu o baterie revolutionara... pentru mine e suficient
    Insa daca mai punem si un dual core, trecem si 1GB RAM, 64 si 128GB spatiu, ecran de 4", multigesture home button... nu ne suparam, nu?

Cum ati zis si voi insa, pe mine ma pasioneaza mai mult iPad 3 fata de iPhone 5. Din pacate, 2012 is the number of the beast

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast