Mountain Lion wallpaper
Download Mountain Lion Galaxy wallpaper full res right here | 9to5Mac | Apple Intelligence
This is interesting. With OS X Mountain Lion, Apple has ditched Software Update as a standalone application, and instead baked its functionality into the Mac App Store’s “Updates” panel. Now if you hit Software Update, the Mac App Store loads and all of the integral software updates are found under a drop-down box under OS X Update.
http://www.cultofmac.com/146910/soft...source=twitter
It's official- confirmed by Apple, no more "Mac OS X" - just OS X.
http://www.theverge.com/2012/2/16/28...-drops-the-mac
Messages - Start an iMessage conversation on your Mac and continue it on your iPad, iPhone, or iPod touch.
http://www.apple.com/macosx/mountain...messages-beta/
Eu aș opta pentru Mac Mini. �i poți face upgrade la SSD (dacă o să simți nevoia �n timp), iar cu memoria la fel, poți să mergi p�nă la 8GB, dublu față de cea suportată de Air. Pe l�ngă aceste aspecte g�ndește-te că-l poți conecta la orice monitor, una e să lucrezi pe 27" (contează mult să poți butona concomitent �n mai multe programe software fără să faci switch alt+tab �ntre ele) și alta să te "holbezi" la un amăr�t de display de 13" (maxim pe Air), care pe deasupra mai e și glossy (meh).
Air este potrivit pentru alte medii (light office work/purtat sub braț la prezentări pentru clienți/etc), părerea mea.
Nice one. Cat de curand va aparea si un mouse acolo langa trackpad. Si nu ma refer la Magic Mouse ci la ceva clasic![]()
Esti un norocos. Eu nu am putut sa ma obisnuiesc cu trackpadul si nici cu magic mouse-ul si acum folosesc un old microsoft mouse. Sufera astepctul optic atat la munca cat si acasa dar asta este.Oricum superb imac-ul.
Im joining the club
13 inch Macbook Pro - mid 2010 - conditie excelenta
-> 2.4 GHz Intel Core 2 Duo
-> 4 GB ram
-> Nvidia Geforce 320M 256 MB
+ OS X Lion original ($30; clean install)
Thanks a lot okazii.ro Pe okazii scria ca e modelul din 2009 la 2.26 GHz. Se pare ca vanzatorul nici nu verificase ce vinde.
Si da trackpadul este absolut incredibil cu multi-touch genstures ! Im impressed.
Well guys..am si eu o problema..nu stiu sigur daca am nimerit unde trebuie..am primit un apple aiport extreme base station.Problema ii..ca nu are cablu de alimentare..am cautat pe net..dar nu prea am gasit..ceva ideei?unde as putea gasi?se merita sa-l pun in functiune..adica isi merita banii?Cateva sugestii ar fii bine primite!
ma alatur si eu clubului.
detin un macbook pro late 2011.
config: 13,3"
intel core i5
8gb ram
500gb hdd
in curand vreau sa iau un ssd si sa pastrez hdd actual,scotand superdrive-ul.sunteti de acord cu mine ca un ssd de 128 +500gb hdd normal este ok?
stima.
---------- Post added 02-07-2012 at 03:36 PM ----------
off-topic: am citit mai devreme,ca unii blameaza noumax. service mai ok ,decat ei in romania nu exista.remember this.servicii de nota 10.
asta nu o zic doar eu,ci toti care au avut treaba cu ei.
apelati cu incredere!![]()
Daca iei mouse sa-ti iei normal. Sa nu dai banii pe magic mouse ca este o prostie
Sa-l stapanesti sanatos. Si sa ai grija la zgarieturi pe aluminiu ca urat mai arata dupa ce le faci (l-am aranjat eu pe al meu)
De ce faceti poza la About This Mac, cu aparatul/telefonul? CMD-SHIFT-3 arata mai estetic![]()
Bookmarks