Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 33 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 652

Thread: iPad 2

1. #81 SP
    Member unlike's Avatar
    Breaking News : A aparut la Altex !! 3000 de euro, 50% avans obligatoriu, posibilitate de leasing doar cu buletinul !

2. #82 SP
    Member Theodor01's Avatar
    9.7-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch display with IPS technology
    1024-by-768-pixel resolution at 132 pixels per inch (ppi)
    Fingerprint-resistant oleophobic coating
    Support for display of multiple languages and characters simultaneously

1GHz dual-core Apple A5 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip

Mda...chiar nu ar fi neobisnuit.iPhone 4 a fost prima data 8.99999999999999999999999999999,98 RON.

Vine in cutie cu
    iPad
    Dock Connector to USB Cable
    10W USB Power Adapter
    Documentation

3. #83 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GarageBand la 4.99 USD. OMG... Piracy? What piracy at these prices?

---------- Post added 02-03-2011 at 09:07 PM ----------

Quote Originally Posted by unlike View Post
    Breaking News : A aparut la Altex !! 3000 de euro, 50% avans obligatoriu, posibilitate de leasing doar cu buletinul !
    Hahahaha... Sa stii ca nu ar fi ceva iesit din comun pentru ei.

4. #84 SP
    Apple store e up!
    Dai mai este o mare intrebare:
    WILL IT BLEND?

No one more thing?

5. #85 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci Video Mirroring este MANA CEREASCA. Imi vin in minte instant sute de aplicatii in real life pt. asa ceva...

6. #86 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Gata. foarte tare. Must buy

Ma bucur ca a venit si Steve. Inseamna ca nu este chair asa cum zicea/spera lumea.

iPad 2 este...pur si simplu un...produs Apple. ceva absolut genial si redefineste genul.

7. #87 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si gata cu conferinta. Asteptam full specs... si eventual un review... Poate-si pierde Steve Jobs iPad2-ul si ne bucuram si noi de un "premature review"

---------- Post added 02-03-2011 at 09:15 PM ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Gata. foarte tare. Must buy

Ma bucur ca a venit si Steve. Inseamna ca nu este chair asa cum zicea/spera lumea.

iPad 2 este...pur si simplu un...produs Apple. ceva absolut genial si redefineste genul.
    Corect. Acum trebuie sa vand repede iPad-ul

8. #88 SP

9. #89 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    "Apple might make more money selling just the iPad2 Smart Covers than Motorola will make with the Xoom."

10. #90 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    Unde Dzeu vezi tu full specs acolo? Ia arata-mi unde scrie cat RAM are

---------- Post added 02-03-2011 at 09:21 PM ----------

Quote Originally Posted by Graft View Post
    "Apple might make more money selling just the iPad2 Smart Covers than Motorola will make with the Xoom."
    Business quote of the day

11. #91 SP
    se pare ca modelul wi-fi only, nu va avea si A-GPS
    unde scrie location...

12. #92 SP
    Admin MonkY's Avatar
    se pare ca modelul wi-fi only, nu va avea si A-GPS
    unde scrie location...
    Pai nu are cum sa detina A-GPS un device care nu are modul GPS

13. #93 SP
    sper sa nu ma insel, dar m-am jucat pe un iPad wi-fi si in maps m-a localizat imediat...

si din cate vad, va fi codat pe retele. v-a trebui decodat pentru a-l putea folosi (daca nu-l luam din RO)

Select the model that corresponds with the carrier you'd like to use for 3G service. The iPad you choose is configured to work only with one carrier.

14. #94 SP
    Admin MonkY's Avatar
    WiFi-ul nu are A-GPS, ceea ce ai tu acolo este localizare via IP/network...
    Cat despre codarea pe retele... asta este, luam Neverlocked, nu?

---------- Post added 02-03-2011 at 09:37 PM ----------

Ma distrez citind commenturile celor de pe engadget. Chestii gen "The screen resolution is simply not enough!". Ma gandesc oare tipul ala o fi incercat vreodata un iPad de pune o astfel de intrebare? Eu cand am vazut prima oara cum arata textul pe iPad am zis ca nu-mi mai trebuie nimic altceva. Nu zic ca Retina Display n-ar imbunatati experienta... dar n-as vrea asa ceva sa-mi creasca pretul cu 100-200 USD. Poate la anul

Hai cu specificatiila la RAM-ul ala. Ca daca are doar 256MB... voi fi ranit rau de tot...

15. #95 SP
    Stai linistit ca are cel putin 512. Nu ar face fata 256 la iMovie.

Dar totusi imi place ca nu se lauda cu asta. La fel si cu camerele. Nu spun de cat e (cum fac altii...avem de 5-8-20mpx) si nici nu conteaza, cat timp iti face pozele si filmeaza HD.

16. #96 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La camere e un lucru rau ca nu am vazut sa aiba flash. Dar cum mie nici nu-mi trebuiau camere... nu e chiar asa rau. Cred ca pastreaza cate ceva si pt. iPad 3

17. #97 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    iPad 2 vs. original iPad: what's changed? -- Engadget

Din pacate, pana acum nu sunt cunoscute detalii despre memoria RAM.

18. #98 SP
    Member hibrid13's Avatar

19. #99 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pt. mine unul din cele mai importante features ramane faptul ca au reusit sa-i reduca greutatea cu aproximativ 120 grame si sa pastreze totusi aluminium body si marimea bateriei. Chier denea greu de folosit dupa ceva mai mult timp de citit "in aer".

Pe al doilea loc ar fi memoria, despre care insa nu se stie nimic. Chiar am nevoie de mai mult. 512 ar fi arhisuficient. N-am nevoie sa se bata cu Xoom & Co care au 1GB... pt. ca ar fi waste of RAM.

Pe al treilea loc este clar viteza procesorului. Solved. Chiar sunt curios de capabilitatile grafice. Oare doar s-a marit viteza cu de aproape 9 ori la grafica, sau vom vedea si noi features?

I'm in love oricum

20. #100 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si din cate vad, va fi codat pe retele. v-a trebui decodat pentru a-l putea folosi (daca nu-l luam din RO)
    nu neaparat. Verizon e pe CDMA, asta fiind probabil motivul pentru care mentioneaza ca trebuie sa alegi modelul in functie de furnizorul abonamentului 3G.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 33 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast