Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 33 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 652

Thread: iPad 2

1. #161 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Haters gonna hate...

P.S. Scuze, trebuie sa sterg videoclipul, pt. ca e "tipic" romanesc... cu un limbaj demn de buda...

2. #162 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Dupa ce am aflat ca ecranul va ramane acelasi mi-am facut curaj si am luat iPad 1G la pret bun. E superb iPad 2G dar la 1500 ron sigur nu se va gasi prea curand poate peste 1 an.
    Ajunge si masina, nu-mi trebuie neaparat F1. Totusi stau si vad benchmark-urile astea si iPad 1G e mai rapid decat i4. Hmm, sigur nu are i4 procesorul la 1Ghz.
    Cat priveste bateria, nu va faceti griji ca tine muuult. Daca rulezi NONSTOP filme te tine doar 10 ore, in rest merge 1-2-3 zile depinde cat il butonati.
    Revenind la iPad 2 se pare ca are pret bun. Bravo celor de la PcGarage ca sunt oameni si nu romani, avand preturi de bun simt. Altex & CO sunt o adunatura de ...
    Monky, sa faci un review dupa ce il primesti

3. #163 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    MonkY thanks. destul de slab calitativ in 720p. pe SlashGear mai e un mic video cu pesti. nu e filmat chiar atat de haotic. pare mai ok.

mda, eu nu intrasem pe linkul de la Gizmodo.

4. #164 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    anyway, reviews are in
    Hmm, nu erau toate deja puse (and more): http://www.consolegames.ro/forum/f81...tml#post568496 ?

5. #165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, cred ca o sa-ti anulezi precomanda de acolo. Uite aici un super pret... sper doar sa fie pe bune

LE: nevermind. e urat pretul. De fapt, acolo arata pretul din appstore. pentru ademenire, dar de fapt te rupe. uite un calcul.

Pentru o bucata 16 gb wi-fi de 499:

Sub Total Amount $499.00
    Tax Amount (9.00%) : $44.91
    Flat Rate Shipping Amount : 40 Discount Amount : 25 %
    Total Amount : $729.00

6. #166 SP
    Member Cata25's Avatar
    Ăla de 16 Gb fără 3G costă 730 dolari, deci 22 mil. Nu e mare diferență.

Bagă-l �n coș apoi dă click pe checkout și-ți arată prețul final.

7. #167 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am facut precomanda doar pentru "siguranta". Daca apare pe undeva mai ieftin, nu ma obliga nimeni sa merg cu precomanda respectiva. Nu de altceva, dar ei garanteaza cel mai mic pret... Acum, om trai si om vedea

8. #168 SP
    Junior Member jamescole's Avatar
    Nu inteleg niste lucruri...
    Apple iPad 2 32GB WiFi 3G Pret: 3.299,00 RON
    Apple iPad 32GB WiFi 3G Pret: 3.312,27 RON

de ce e mai ieftin ipad 2 decat ipad 1? desi sunt ambele 32gb si 3g? ofertele sunt de pe pcgarage

9. #169 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Acuma stai ca pana nu apare in magazin nu stim 100% preturile. Se mai rectifica.

10. #170 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Vreau sa-mi iau un iPad 2 din State ... ideea e cum fac cu 3G-ul , ca vad la apple doar at&t si Verizon . Stie cineva ce si cum ? PcGarage cum le-or aduce ? Nu de alta , dar diferenta e de vreo 1000 de ron intre cel de 16GB wifi+3G stateVSpcgarage

11. #171 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Vreau sa-mi iau un iPad 2 din State ... ideea e cum fac cu 3G-ul , ca vad la apple doar at&t si Verizon . Stie cineva ce si cum ? PcGarage cum le-or aduce ? Nu de alta , dar diferenta e de vreo 1000 de ron intre cel de 16GB wifi+3G stateVSpcgarage
    Merge pe orice cartela romaneasca daca il cumperi din state, nu e nimic blocat

12. #172 SP
    Member Catallin's Avatar
    Daca isi ia versiunea pentru Verizon n-as fi chiar asa sigur ca e ok.

13. #173 SP
    Admin MonkY's Avatar
    consol3: nu fi asa sigur. Eu zic ca 99% Verizon si AT&T vor fi blocate... Probabil va exista un unlock, probabil ca nu... E unul din motivele pentru care nu m-am riscat sa-l iau de la un amic din US.... Tu te referi la iPad1, care este alta mancare de peste...

14. #174 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Catallin View Post
    Daca isi ia versiunea pentru Verizon n-as fi chiar asa sigur ca e ok.
    Sigur un roman nu ar cumpara modelul Verizon, nu are logica.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    consol3: nu fi asa sigur. Eu zic ca 99% Verizon si AT&T vor fi blocate... Probabil va exista un unlock, probabil ca nu... E unul din motivele pentru care nu m-am riscat sa-l iau de la un amic din US.... Tu te referi la iPad1, care este alta mancare de peste...
    MonkY, cele vandute in SUA si Canada sunt decodate din fabrica.
    http://www.tuaw.com/2011/03/06/confi...nada-or-anywh/

15. #175 SP
    Admin MonkY's Avatar

16. #176 SP
    Member Catallin's Avatar
    Verizonul zic ca nu are ce face cu el ca e cu CDMA (cum erau zapp la noi) deci nu are ce face cu el Restul cica ar fi deblocate cum a fost si iPad 1.

consol3 ma gandesc si eu ca un roman in mod direct nu ar cumpara verizon dar nu stii cum apar "oferte" de la "nu stiu eu cum e, e tableta d-aia cu mar" si aia e, te alegi si cu verizon

17. #177 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Battery life (according to Engadget):

Battery Life - hours
    Apple iPad 2 - 10:26
    Apple iPad - 9:33
    Motorola Xoom - 8:20
    Archos 101 - 7:20
    Samsung Galaxy Tab - 6:09
    Dell Streak 7 - 3:26

Alte comentarii nu mai sunt necesare... cred

18. #178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asa cum era de asteptat... iFixit a inceput teardown-ul la iPad 2 (varianta WiFi). So, here it is:

iPad 2 Teardown part 1
    Attached Images Attached Images ipad2_inside_1.jpg ipad2_inside_2.jpg ipad2_inside_3.jpg ipad2_inside_4.jpg ipad2_inside_5.jpg ipad2_inside_6.jpg ipad2_inside_7.jpg ipad2_inside_8.jpg ipad2_inside_9.jpg ipad2_inside_a.jpg ipad2_inside_b.jpg ipad2_inside_c.jpg

19. #179 SP
    Admin MonkY's Avatar
    iPad 2 Teardown part 2
    Attached Images Attached Images ipad2_inside_d.jpg ipad2_inside_e.jpg ipad2_inside_f.jpg ipad2_inside_g.jpg ipad2_inside_h.jpg ipad2_inside_i.jpg ipad2_inside_j.jpg ipad2_inside_k.jpg ipad2_inside_l.jpg ipad2_inside_m.jpg ipad2_inside_n.jpg ipad2_inside_o.jpg

20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    iPad 2 Teardown part 3
    Attached Images Attached Images ipad2_inside_p.jpg ipad2_inside_q.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 33 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast