Haters gonna hate...
P.S. Scuze, trebuie sa sterg videoclipul, pt. ca e "tipic" romanesc... cu un limbaj demn de buda...
Haters gonna hate...
P.S. Scuze, trebuie sa sterg videoclipul, pt. ca e "tipic" romanesc... cu un limbaj demn de buda...
Dupa ce am aflat ca ecranul va ramane acelasi mi-am facut curaj si am luat iPad 1G la pret bun. E superb iPad 2G dar la 1500 ron sigur nu se va gasi prea curandpoate peste 1 an.
Ajunge si masina, nu-mi trebuie neaparat F1. Totusi stau si vad benchmark-urile astea si iPad 1G e mai rapid decat i4. Hmm, sigur nu are i4 procesorul la 1Ghz.
Cat priveste bateria, nu va faceti griji ca tine muuult. Daca rulezi NONSTOP filme te tine doar 10 ore, in rest merge 1-2-3 zile depinde cat il butonati.
Revenind la iPad 2 se pare ca are pret bun. Bravo celor de la PcGarage ca sunt oameni si nu romani, avand preturi de bun simt. Altex & CO sunt o adunatura de ...
Monky, sa faci un review dupa ce il primesti![]()
MonkY thanks. destul de slab calitativ in 720p. pe SlashGear mai e un mic video cu pesti. nu e filmat chiar atat de haotic. pare mai ok.
mda, eu nu intrasem pe linkul de la Gizmodo.
Hmm, nu erau toate deja puse (and more): http://www.consolegames.ro/forum/f81...tml#post568496 ?
MonkY, cred ca o sa-ti anulezi precomanda de acolo. Uite aici un super pret... sper doar sa fie pe bune
LE: nevermind. e urat pretul. De fapt, acolo arata pretul din appstore. pentru ademenire, dar de fapt te rupe. uite un calcul.
Pentru o bucata 16 gb wi-fi de 499:
Sub Total Amount $499.00
Tax Amount (9.00%) : $44.91
Flat Rate Shipping Amount : 40 Discount Amount : 25 %
Total Amount : $729.00
Ăla de 16 Gb fără 3G costă 730 dolari, deci 22 mil. Nu e mare diferență.
Bagă-l �n coș apoi dă click pe checkout și-ți arată prețul final.
Am facut precomanda doar pentru "siguranta". Daca apare pe undeva mai ieftin, nu ma obliga nimeni sa merg cu precomanda respectiva. Nu de altceva, dar ei garanteaza cel mai mic pret... Acum, om trai si om vedea![]()
Nu inteleg niste lucruri...
Apple iPad 2 32GB WiFi 3G Pret: 3.299,00 RON
Apple iPad 32GB WiFi 3G Pret: 3.312,27 RON
de ce e mai ieftin ipad 2 decat ipad 1? desi sunt ambele 32gb si 3g?ofertele sunt de pe pcgarage
Vreau sa-mi iau un iPad 2 din State ... ideea e cum fac cu 3G-ul , ca vad la apple doar at&t si Verizon . Stie cineva ce si cum ? PcGarage cum le-or aduce ? Nu de alta , dar diferenta e de vreo 1000 de ron intre cel de 16GB wifi+3G stateVSpcgarage
consol3: nu fi asa sigur. Eu zic ca 99% Verizon si AT&T vor fi blocate... Probabil va exista un unlock, probabil ca nu... E unul din motivele pentru care nu m-am riscat sa-l iau de la un amic din US.... Tu te referi la iPad1, care este alta mancare de peste...
Sigur un roman nu ar cumpara modelul Verizon, nu are logica.
MonkY, cele vandute in SUA si Canada sunt decodate din fabrica.
http://www.tuaw.com/2011/03/06/confi...nada-or-anywh/
Verizonul zic ca nu are ce face cu el ca e cu CDMA (cum erau zapp la noi) deci nu are ce face cu elRestul cica ar fi deblocate cum a fost si iPad 1.
consol3 ma gandesc si eu ca un roman in mod direct nu ar cumpara verizon dar nu stii cum apar "oferte" de la "nu stiu eu cum e, e tableta d-aia cu mar" si aia e, te alegi si cu verizon![]()
Battery life (according to Engadget):
Battery Life - hours
Apple iPad 2 - 10:26
Apple iPad - 9:33
Motorola Xoom - 8:20
Archos 101 - 7:20
Samsung Galaxy Tab - 6:09
Dell Streak 7 - 3:26
Alte comentarii nu mai sunt necesare... cred![]()
Asa cum era de asteptat... iFixit a inceput teardown-ul la iPad 2 (varianta WiFi). So, here it is:
iPad 2 Teardown part 1
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Apple
By OEE in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks