Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 34 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #221 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi-am bagat 3 addon-uri la Siri si se blocheaza telefonul si are nevoie de hard reset. Am sters doua din ele, dar ultima din ele nu imi apare la chestiile instalate si nu stiu cum sa sterg. Nici nu mai stiu cum se cheama ca sa intru in el sa-i dau modify. Any advice?

2. #222 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Holy cow. FakeClockUp best thing ever. Chiar iti da impresia ca ai un telefon nou. Zboara prin meniuri. De unde poti modifica viteza la el Monky?
    Oricum eu sunt multumit cu the default one, dar de curiozitate.

EDIT: Cum a zis si razvanrazy acum partea negativa e ca observi mai usor timpul de incarcare a aplicatiilor . Care era cumva ascuns de faptul ca miscarea intre ecrane era voit intarziata.

3. #223 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mi-am bagat 3 addon-uri la Siri si se blocheaza telefonul si are nevoie de hard reset. Am sters doua din ele, dar ultima din ele nu imi apare la chestiile instalate si nu stiu cum sa sterg. Nici nu mai stiu cum se cheama ca sa intru in el sa-i dau modify. Any advice?
    Vezi ca ar trebui sa fie in Cydia, la installed apps. Daca nu apare acolo, e de rau... vezi poate-l poti opri direct din SBSettings (de la More - System Wide Options - Mobile Substrate Addons). Sau in Springtomize in More - Mobile Sybstrate Addons).
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Holy cow. FakeClockUp best thing ever. Chiar iti da impresia ca ai un telefon nou. Zboara prin meniuri. De unde poti modifica viteza la el Monky?
    Oricum eu sunt multumit cu the default one, dar de curiozitate.
    In Settings - FakeClockUp

4. #224 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Cum se numeste tweak-ul prin care pot sa fac back-up la tot ce am luat de pe cydia?

5. #225 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu am reusit sa refac Siri. Am facut update din iTunes si apoi am refacut JB. Am incercat iar tweak-urile si cea care mi-a blocat-o pe Siri e un tweak care o face sa iti arate imagini. Si de data asta mi-a blocat-o total incat iar am facut update in iTunes si inca o data JB.

Feriti-va de tweak-ul prin care Siri poate arata imagini.

6. #226 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Am si eu o intrebare cum pot sa renunt la jailbreak , acum am facut pentru primada la ios 6.0.1 , nu mergea appsync 6+ , numai restore dadea si imi bloca telefonul asa ca nu multumesc pt mine ... ma poate ajuta cineva nu vreau sa imi pierd date din telefon sau aplicatii platite .multumesc

7. #227 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by GoodFella10 View Post
    Cum se numeste tweak-ul prin care pot sa fac back-up la tot ce am luat de pe cydia?
    PKGBackup sau xBackup.

8. #228 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    ^ prima data deschide Cydia de pe telefon -> Manage -> Sources -> Edit -> Add -> http:// repo.hackyouriphone. org/ sau http:// repo.biteyourapple. net/ (fara spatii in link) -> cauti ce ai de cautat.

Aveti si un screenshot cu toate tweak-urile pe care le-am instalat. (ultima poza)
    Probabil ca voi renunta la unele, pentru ca autonomia bateriei a scazut cu aprox ~20-30%
    Iti recomand FastBlurredNotificationCenter. Cum scrie si la descriere: "More efficient version of BlurriedNCBackground"

9. #229 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Am si eu o intrebare cum pot sa renunt la jailbreak , acum am facut pentru primada la ios 6.0.1 , nu mergea appsync 6+ , numai restore dadea si imi bloca telefonul asa ca nu multumesc pt mine ... ma poate ajuta cineva nu vreau sa imi pierd date din telefon sau aplicatii platite .multumesc
    Te duci in itunes si dai restore. E atat de simplu.

Cat de jailbreak si appsync 6.x, merg fara probleme. Sigur nu ai facut ceva bine. Zi cum ai facut sau daca vrei, te putem ajuta pas cu pas cu ce ai nevoie.

10. #230 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai bine hai sa nu mai discutam despre appsync... ca stim foarte bine pentru ce este folosit. Jailbreak e una, pirateria e alta. Fara suparare, dar... asta este.

11. #231 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ideea era ca e pacat sa renunte la jailbreak pentru ca nu i-a mers o chestie, cand sunt atat de multe lucruri bune.

12. #232 SP
    Junior Member freddie91's Avatar

Iphone 3gs update iOS

Am un 3GS cu Jailbreak facut si un iOS 4.1 si as vrea sa ii pun 4.3 sau 5.1 eventual. Am tot incercat si nu reusesc fie cu redsnow, snowbreeze bla bla...s pricepe cineva bine la asa cv?

13. #233 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai nu o sa poti niciodata daca nu ai niciun shsh salvat, imi pare rau. copiaza iFaith de aici si vezi daca ai shsh salvate, daca nu, poti sa treci doar la ultimul fw. ai nevoie de unlock? vezi ca ultrasn0wul functioneza cam prost cu 6.1 in principal daca faci cu snowbreeze. iti recomand cu redsnowul.

14. #234 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai bine hai sa nu mai discutam despre appsync... ca stim foarte bine pentru ce este folosit. Jailbreak e una, pirateria e alta. Fara suparare, dar... asta este.
    Da dar recomanzi instalare repo sinfuliphonerepo... nu e ok nici asta.

Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini

15. #235 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Da dar recomanzi instalare repo sinfuliphonerepo... nu e ok nici asta.

Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini
    Eu acolo nu am facut o recomandare... omul m-a intrebat de unde ia FakeClockUp, si cum nu mai tineam minte daca a fost din xsellize sau sinfuliphonerepo, le-am postat pe amandoua (de fapt chiar 3 de care imi aduceam aminte). Nu vad care este problema daca ia o aplicatie care este freeware din acel repo...

Faptul ca tu folosesti un repo precum sinfuliphonerepo sau xsellize doar pentru piraterii, este strict alegerea ta (si presupun ca si a lui tray odata ce ti-a dat Thanks). Exista dealtfel si un disclaimer cand adaugi anumite repo-uri in Cydia prin care tu iti asumi raspunderea. Eu de exp. nu am mai gasit FakeClockUp decat pe xsellize (desi e tweak free), la fel cum SIManager (care la fel, este free) nu l-am putut descarca decat de pe sinfuliphonerepo... Screenshots below, in caz ca ai ceva de comentat.

Oameni buni, ce face fiecare la el acasa... e alegerea lui. Daca unii dintre voi aleg sa foloseasca appsync, install0us, warez, illegal aps or whatever... e treaba voastra! Noi nu suntem aici pe post de "Militia" romana sau judecatori care sa decida daca ceea ce faceti voi in privat este ilegal sau nu. Doar ca pur si simplu avem regula de a nu permite discutii despre piraterii.

Jailbreak-ul de bine de rau nu este interzis sau ilegal in Romania. Pirateria da! Just keep that in mind!
    Attached Images Attached Images photo1.jpg photo2.jpg

16. #236 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Monky stai linistit el e perfectiunea intruchipat!

Cel care stie orice despre iphone si da sfaturi la toata lumea,unde mai pica cate un fraier mai ciupeste si el o prajitura!

Ps: Sa nu ii spui ca e ungur ca iti arde idevice-ul doar cu puterea minti!

17. #237 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu ma deranjeaza ca avem opinii diferite. Din pro si contra se nasc ideile bune. Dar nici sa nu exageram acum la orice, pentru ca nu e totul alb si negru si nici nu e cineva care sa detina un adevar suprem. Eu aici incerc sa ajut cu ceea ce stiu. Nu sunt o somitate in domeniu ca altii, dar daca se considera bune sfaturile, e ok. Daca nu, just ignore them...

P.S. N-am nimic cu ungurii. Nici nu stiam care e nationalitatea lui (si sincer nici nu ar conta)...

18. #238 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Eu acolo nu am facut o recomandare... omul m-a intrebat de unde ia FakeClockUp, si cum nu mai tineam minte daca a fost din xsellize sau sinfuliphonerepo, le-am postat pe amandoua (de fapt chiar 3 de care imi aduceam aminte). Nu vad care este problema daca ia o aplicatie care este freeware din acel repo...

Faptul ca tu folosesti un repo precum sinfuliphonerepo sau xsellize doar pentru piraterii, este strict alegerea ta (si presupun ca si a lui tray odata ce ti-a dat Thanks). Exista dealtfel si un disclaimer cand adaugi anumite repo-uri in Cydia prin care tu iti asumi raspunderea. Eu de exp. nu am mai gasit FakeClockUp decat pe xsellize (desi e tweak free), la fel cum SIManager (care la fel, este free) nu l-am putut descarca decat de pe sinfuliphonerepo... Screenshots below, in caz ca ai ceva de comentat.

Oameni buni, ce face fiecare la el acasa... e alegerea lui. Daca unii dintre voi aleg sa foloseasca appsync, install0us, warez, illegal aps or whatever... e treaba voastra! Noi nu suntem aici pe post de "Militia" romana sau judecatori care sa decida daca ceea ce faceti voi in privat este ilegal sau nu. Doar ca pur si simplu avem regula de a nu permite discutii despre piraterii.

Jailbreak-ul de bine de rau nu este interzis sau ilegal in Romania. Pirateria da! Just keep that in mind!
    Stai un pic ca nimeni n-a zis ca folosesc acel repo pt piraterii. De cateva luni bune nici nu mai am iPhone sau iPad, iar cand aveam nu foloseam jailbreak-ul. Ca fac altora jailbreak e altceva. Sinfuliphonerepo este vestit pt ca contine foarte mult content piratat. Ba chiar, in momentul in care introduci acel repo in Cydia, esti avertizat fata de acest aspect. Am facut remarca de mai sus pt ca spuneai ca nu piratezi si ma miram ca recomanzi asa ceva.
    PS. Nu va mai simtiti asa atacati ca nu e cazu.

19. #239 SP
    Senior Member tray's Avatar
    (si presupun ca si a lui tray odata ce ti-a dat Thanks).
    De ce sa fiu ipocrit, cand am ales dintre s3 si 4s installous a inclinat in mare parte balanta. Imediat dupa am descoperit asta http://www.consolegames.ro/forum/f81...ri/index3.html
    de unde am luat vreo 20 de jocuri si mai am un gift card de itunes de 50$. Nu am mai apucat sa folosesc installous, iar intre timp s-a inchis.

Cat despre cydia nu stiu ce sa zic, un singur app am platit o data si mi-a facut bateria sa dureze mai putin. De atunci stau doar cu sbsettings, infinifolders si ireveal.

PS: Ce aveti cu ungurii?

20. #240 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Copilasi, vreti sa vorbiti de unguri, faceti thread! Aici se vorbeste de jailbreak.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 34 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast