Pai eu am fost acum o saptamana intr-un vodafone si mi-au zis ca ei nu fac din sim normal in micro-sim. Dar acum as avea nevoie de nano-sim din micro-sim. Nici nu as indrazni sa mai merg la ei.
La Vodafone n-o sa gasesti niciodata cutter pentru nano-uri. Ei vand nano sim-urile (sau le dau moka la abonament). Mie mi l-au trimis in plic cand am luat iPhone 5-ul.
Man du-te la un magazin gsm, e si mai accesibil si e si mai ieftin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am intrat in doua magazine GSM si mi-au cerut 50 de RON. Unul e in fata la Cocor iar celalalt langa Carrefour Unirii. Mi-au taiat elanul. Nu ma asteptam sa dau de asemenea preturi. Problema e ca graba e cam mare ca maine plec din tara si de azi am ramas fara telefon. Abia am gasit un i5 pe placul meu dar vreau sa rezolv intai sim-ul inainte sa-l cumpar.
tudyniuz: daca inca nu ai gasit o solutie, da-mi un semn si ne vedem undeva in oras (vin cu cutter-ul) si rezolvam! Free, of course (doar sa ai SIM-ul cu tine).
Btw, Liquipel a ajuns la versiunea a doua (in caz ca va riscati sa va aruncati iPhone-ul in apa - maxim 1 metru adancime, si maxim 30 de minute):
Merci MonkY dar am rezolvat pana la urma la un GSM din Piata Muncii cu 20 RON si merge perfect si cartela si noul telefon![]()
Tudor, da-mi plz un mesaj cu raspul la: "la ce bani l-ai luat si de unde/la cine ?"
Dumnezeu,Maica Precista si Sfinti Parinti.
E fenomenala bateria. Gata,imi iau 5-u'.
Si l-am incarcat complet o singura data. Deci posibil sa duca si mai mult
Am avut brightness pe la 40% + auto, push la mail, notificari la toate prostiile. Am stat pe Safari, Tapatalk, Skype, Pulse si facebook. De jucat nu ma joc. Pentru mine e foarte ok. De la Nokia 6310 nu mai tinea bateria asa. Dar pe ala jucam Space Impact si Snake.![]()
Eu unul cand ai postat tu alea nu am crezut. Dar bateria tine 2 zile lejer. Daca nu stau in prostie pe el, ajung si la 3 zile. Eu sunt foarte multumit.
E cea mai buna performanta de cand cu telefoanele cu wi-fi. Sau cel putin din cate am avut eu![]()
Actually, consumul de baterie e ridicat cam pe orice device mobil cu 3g-ul on. Acum nu stiu daca 20 de minute de folosire constanta ar trebui sa scada 10% din baterie. In stand by cu 3g-ul on mananca mult?
Mananca foarte mult. Am tras concluzia dupa 10 luni de iPhone ca 3G-ul e battery killer-ul suprem. In 6 ore in care telefonul a fost complet pe standby (doar apasari periodice pe butonul de Home pentru a vedea cat e ceasul),de la 100% a mers la 94% cu 3G on. Wi-fi-ul e mult mai decent. Dar nu pot sta fara 3G.
Spuneam paginile anterioare ca nu e o problema pentru mine,intrucat m-am obisnuit sa il pun la incarcat de 3 ori pe zi. Dimineata e 100%,la amiaz inainte sa plec in oras dupa ce ajung de la scoala il mai pun o data si seara inainte sa ma pun in pat,il mai pun inca putin ca sa mai stau pe Net pana adorm.
Astazi am scris cateva mesaje,am ascultat muzica,am stat pe Facebook si Tapatalk. Deci nimic care sa faca procesoru' sa se tavaleasca in chinuri. Si tot am ajuns la 57% de azi-dimineata.
De-asta ma gandesc foarte serios sa imi iau un iPhone 5.
Bookmarks