Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 256

Thread: iPad 5 - iPad Air

1. #101 SP
    Designer crisstine's Avatar
    E foarte bizar ce spui tu legat de dropped frames si lag. intr-adevar mai trebuiesc cateva upadate-uri pentru a aduce iOS7 la zi si pt. tablets, dar momentan esti singurul care se plange de responsivness. Fa si niste benchmark-uri, sa nu fi nimerit unul defect. Din pacate eu nu pot sa confirm sau infirm... Scriu de pe un Nexus 7 cu care imi blestem zilele. Lag-ul e CEA mai mica problema... Inca nu inteleg de ce pierd cate 30-40% din baterie cand dorm si e tableta in idle. Poate dorm eu prea mult si nu e ea de vina

P.S. scuze, fiind tableta femeii, scriu de pe contul ei. Sunt eu Lascarica (MonkY)

2. #102 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Totul e ok la mine , smooth in orice joc , fara pic de lag in Safari.Btw , nu se incalzeste mai deloc deci pentru mine cel putin este un mare +

---------- Post added 03-11-2013 at 00:16 ----------

L.E : Razzosinni ai incercat un hard reset ?

3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Desi sper sa nu aveti niciodata nevoie, aveti mai jos un filmulet despre cum sa va faceti singur un mic teardown (in caz ca vreti sa schimbati ecranul unui iPad Air):

4. #104 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Inca nu, s-ar putea sa incerc maine. Cu toate acestea, pot sa spun ca bateria e excelenta. Tine mai mult de 10 ore.

5. #105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai jos aveti si ceva benchmarks in video (iPad Air vs iPad 4 vs iPad 3 vs iPad Mini):

6. #106 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

7. #107 SP
    @ Trefla - am de dat o bere. Ti-am ascultat sugestia si i-am dat un hard reset azi-noapte. Nu stiu ce s-a intamplat, dar a disparut lag-ul din Safari, jocurile merg perfect ( tocmai am terminat o sesiune de Asphalt 8 ), iar App Store-ul nu se mai comporta ciudat. Inca are un mic delay la trecerea din portrait in landscape, si invers, iar spotlight-ul mai face figuri putin, dar sa fim seriosi, nu il folosesc niciodata. Iubesc bateria jucariei asteia, e la 20% dupa 9 ore si jumatate de utilizare.

All in all, ma bucur sa vad ca au disparut problemele care tin de performanta propriu-zisa.

8. #108 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    I-auzi:
    For those customers interested in taking advantage of the iPad Air's ability to allow other devices to tap into its LTE data connection, Apple's latest iPad continues to offer a robust 24 hours of battery life as an LTE hotspot, far more than dedicated MiFi hotspot devices.
    iPad Air Continues to Offer 24-Hour Battery Life as LTE Hotspot - Mac Rumors

9. #109 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scuze pt off, care e pretul pt un ipad 2, 16 gb, wifi-3g? Merci

10. #110 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Scuze pt off, care e pretul pt un ipad 2, 16 gb, wifi-3g? Merci
    Oficial, foarte mare: iPad 2 - iPad - iSTYLE Bucharest - Apple Premium Reseller - Magazin, Service, Training (2500 RON).
    La altii: Apple iPad 2 16GB WiFi 3G Lista de preturi - cel mai mic pret desc (1700 RON).
    Neoficial sau SH il gasesti de la 1100 RON in sus.
    Bafta!

11. #111 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vrea un amic sa o vanda, am gasit repede cumpărător(800 lei) . Merci

12. #112 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci nu mai rezist fara iPad... deja ma gandesc sa-mi comand de afara... Noi parca suntem tara de mana a treia or something
    Macar mai postati si voi (cei care v-ati luat deja) teste, impresii... orice, ca sa-mi mai clatesc si eu ochii cu ceva infos despre iPad Air

13. #113 SP
    L-am pus iarasi la incarcat, ca faceam o poza. M-a tinut 15h 44min de utilizare. Gaming (Asphalt, FIFA, Infinity Blade), documente ( Evernote, Pages), web browsing (Facebook, Safari, Youtube), screwin' around in iLife (GarageBand, iPhoto), citit (iBooks). Setari : Wi-Fi always ON, brightness 50%, Location Off, Siri enabled, dynamic wallpaper.

Ce nu inteleg este de ce Apple nu vorbeste despre asta. Ei spun mereu "10h battery life", dar mie mi se pare ca e cu 50% mai mult decat atat. Asa au facut si cu MacBook-ul. "12h battery life", dar pe mine o singura data m-a tinut sub 14h. De cand am trecut de la Mountain Lion la Mavericks, tine si mai mult.

Pentru mine e impresionant. E ingrozitor de subtire si de usor, dar tine mult mai mult.

14. #114 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Ce nu inteleg este de ce Apple nu vorbeste despre asta. Ei spun mereu "10h battery life", dar mie mi se pare ca e cu 50% mai mult decat atat. Asa au facut si cu MacBook-ul. "12h battery life", dar pe mine o singura data m-a tinut sub 14h. De cand am trecut de la Mountain Lion la Mavericks, tine si mai mult.
    Ei la iPad spun "Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi, watching video, or listening to music"... si cand spun asta se refera la 10 ore in continuu de facut browsing si/sau vizualizat filme (fara pauze), ceea ce pentru o persoana normala (cum presupun ca suntem si noi) e aproape imposibil. Pe mine ma distreaza partea cu "or listening to music". Sa fim seriosi, daca dai drumul la muzica la un iPad si opresti ecranul... cred ca tine peste 100 de ore

---------- Post added 07-11-2013 at 09:29 ----------

Si cu partea de Standby o "dau in bara" cei de la Apple. Ei spun ca tine 30 de zile in Standby... de unde? Uitati-va cat a tinut al lui sid (un iPad 3) pana l-a vandut: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1012300. Spoiler: 77 de zile... si inca mai avea baterie...

15. #115 SP
    Nici pana acuma nu am inteles de ce n-au adus iPad-uri cu 128 GB...In Romania am vazut ca se cumpara la greu iDevice-uri.

16. #116 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca 128 ca 128... dar la noi nici macar de 64GB nu au adus (Cellular). Zici ca suntem tara d-aia... ne-ar da de 4 sau 8GB daca ar putea

17. #117 SP
    Poate o sa vina un stoc mai maricel de iPad Air odata cu lansarea iPad Mini . Am mai observat ceva ciudat : Se simte mai flexibil daca il apesi putin , costurile ca l-au facut mai subtire ?

18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu mai pot sa astept pana apare iPad Mini cu Retina. Mi-l iau de afara daca cei de la noi nu sunt capabili sa aduca... Nu vor sa vanda, sa fie sanatosi!

19. #119 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa fim seriosi, daca dai drumul la muzica la un iPad si opresti ecranul... cred ca tine peste 100 de ore

Jobs spunea ca 140.

20. #120 SP
    Junior Member alex24buc's Avatar

Ipad air

Bine v-am regasit, de 4 zile sunt si eu fericitul posesor al unei tablete Ipad air 32GB wifi. Ca o parere personala dupa utilizarea produsului mentionez ca se vede un spor de performanta in plus fata de Ipad 4 in toate privintele (Riptide gp2 care sacada pe IPAD 4 cu detalii la jumate acum merge perfect cu detalii high). Am facut si cateva benchmarkuri, rezultatele sunt Ok. Ma cam enerveaza delay-ul de la app store cand trec in landscape sau acel lag atunci cand folosesc gestures pentru a minimiza aplicatia. La IPAD 4 era si mai nasol Cred ca este clar o problema a IOS 7 mai ales ca aceasta a mai fost semnalata si de alti utilizatori si am constatat-o si la alte Ipad-uri Air expuse in magazine. Mai este o problema insa cu unele jocuri care nu au fost optimizate pentru Ipad air - temple run oz de exemplu care ruleaza mai prost decat IPAD 4, iar Asphalt 7 cu frame drops-uri. Sper sa se remedieze problemele acestea dar si cele cu IOS 7 care, cel putin pe tableta, inca nu este bine optimizat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast