Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 27 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 540

Thread: iPhone 6

  1. #381 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cum adica daca te-ar lasa apple sa dezactivezi 3g-ul? Nu merge?

  2. #382 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu (sau cel putin eu n-am gasit). In iOS 8.1 se pare ca va fi adaugata functia (exista deja din Beta 2) prin care vei putea alege 2G, 3G sau LTE. Uite ceva screenshots:

    Later edit: Am impresia ca daca dezactivez Cellular Data, trece in 2G. Dar nu e prea intuitiv....
    Attached Images Attached Images ios-8-1-cellular-settings.jpg ios-8-cellular-settings.jpg

  3. #383 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Asta ziceam si eu de spate, mi-am luat o chestie transparenta din plastic si nu mai am problema respectiva. Acum dupa ce ti-am citit postarea, am vazut ca aveam activat Background App Refresh. Ma intreb cum de mi-a scapat.
    Da-le pace phandroizilor, aia-mi vorbesc de Nexus 4 in 2014. Si cum poti sa spui ca Touch ID "dureaza asa mult", cand pe Galaxy S5 imbatranesti pana deschizi telefonul cu amprenta? E ca si cum te-ai plange ca un Z8 atinge suta in 4 secunde, dar tu ai conduce Logan.
    Intr-adevar, speaker-ul e superior generatiilor anterioare. Se aude mult mai clar decat 5S. Risc sa spun o prostie, insa ma tem ca se leaga de hardware : dupa ce mi-am importat libraria veche din iTunes, toate melodiile suna mult mai bine pe iPhone 6, chiar si atunci cand ascult la casti. Ma gandesc ca tehnologia Earpods-urilor nu s-a schimbat, nu? Adica sunt aceleasi din 2012.

  4. #384 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPhone 6

    Spre rusinea mea castile nu le-am pus deloc. Dar diseara cand se intoarce si i5-ul acasa, o sa fac un compare intre ele. E posibil castile sa fie aceleasi dar DSP-ul sa fie upgradat (chipul audio). Cateodata asta nu-mi place la Apple ca nu spune tot ce-a modificat. Ia sa caut pe iFixit...

  5. #385 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ma mir ca spui asta de calitatea audio in casti, cand un prieten (obsedat de muzica si de calitate, pentru care EarPods sunt mizerii) mi-a spus ca iPhone 6 e mult sub 5S ca si calitate audio. Si ambele testate cu acelasi casti (nu stiu exact ce sunt, dar sunt ceva scump, in ear, cu lemn - i suck at this. nu dau 2 bani pe chestii de genu, dar m-a speriat putin).

  6. #386 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tot ce am gasit la un search (pe i6 desigur) e ca 5S-ul foloseste un Cirrus Logic 338S120L pe cand i6 un Cirrus Logic 338S1201 Audio Codec. Nu e acelasi se pare. Well, revin mai incolo cu teste. De fapt, o sa incerc rapid un compare intre i6 si Note3. Brb.

    ---------- Post added 20-10-2014 at 10:30 ----------

    Revin cu rezultatul la testul rapid de audio. N-am avut la indemana "doapele" de la Apple, asa ca am testat cu niste Sennheiser-uri avute prin preajma. Nu vreau sa fiu rautacios... si Note 3-ul se aude bine, insa la spatialitate si claritate (mai ales la volum maxim), nu se compara. Note-ul parca distorsioneaza un pic la volum maxim si pierde extrem de mult din claritate (aproape ca a devenit obositor sa ascult la maxim pe N3, si asta dupa 5 minute). So, i still luv my i6 (desi nu prea imi convine mie jack-ul audio in partea de jos - il preferam on top, dar nah...)

    ---------- Post added 20-10-2014 at 10:32 ----------

    P.S. Am testat aceleasi melodii rulate din retea... asta ca sa nu apara problema "pai da, dar pe iTunes sunt cu bitrate mai mare". Insa n-am dat play cu playerul default (sper ca nu conteaza asta) pt. ca deh, n-avem voie

  7. #387 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Asta cu calitatea audio e extrem de relativa si difera de la persoana la persoana. Eu am incercat adineauri cu Earpods-urile de la un iPod Nano, cel lansat in 2012 si nu am observat diferente.

  8. #388 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca ma speriasem... aveam impresia ca e mult mai mare cererea pentru iPhone 6 Plus decat pentru 6... si credeam ca a luat-o intr-adevar lumea razna. Din fericire, raportul este de 6:1 in favoarea lui iPhone 6. Pie chart-ul e facut de Localytics... acum nu stiu cat de real este si daca nu cumva conteaza si faptul ca Apple a produs mai putine 6 Plus-uri... Oricum, inca mai sper
    Attached Images Attached Images skitched-20141020-124102.jpg

  9. #389 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, dupa update la iOS 8.1, lucrurile arata destul de bine. Nu am folosit telefonul foarte mult (nu pot sa stau totusi toata ziua pe un telefon), dar... eu zic ca-i bine.
    Attached Images Attached Images img_0075.png img_0076.png

  10. #390 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, se poate si mai mult... se pare. No gaming though... Anyway, i love i6 - si de-abia astept jailbreak sa-l "descatusez".
    Nu de alta, dar animatiile din iOS au ramas la fel de lente - stiu ca pe i5 daca schimbai viteza la tranzitii zbura... la asta ar trebui sa devina racheta.
    Attached Images Attached Images img_0077.png img_0078.png

  11. #391 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Home & Lock Screen?

  12. #392 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPhone 6

    Am impresia ca pentru iOS asta inseamna CPU usage-ul din timpul stat in springboard (dashboard, cum vrei sa-i zici) plus in lock-screen (ceea ce ar insemna notifications + widgets).

    ---------- Post added 23-10-2014 at 14:30 ----------

    Uite ce am gasit ca explicatie oficiala la Apple: Apple - Batteries - Maximizing Performance
    Home & Lock Screen. This indicates that the Home screen or Lock screen was displayed on your device. For example, the display was awakened by pressing the Home button or by a notification.

  13. #393 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ultimul screenshot cu bateria la i6, si gata... nu va mai obosesc cu el. E clar, daca bagi turbo (un super joc de exp.) probabil te va tine bateria intre 5-6 ore. Daca mergi pe un normal usage (ca mine), te tine 2 zile fara probleme. Sunt ferm convins ca daca dezactivezi WiFi-ul (eu stau always On cu el) si brightness mai mic (eu 60% or so) se duce la 3 zile (repet, cu normal usage - care inseamna cam 2 ore de vorbit la telefon pe zi, vreo 2 ore de Facebook, Youtube & Co).

    Comparativ, al meu Note 3 sta complet degeaba (nici nu m-am mai atins de el in ultimele 2 zile - nici macar ecran pornit, doar WiFi On). Si ma uit acum la el si a ajuns la 20% baterie cu 1 zi si 10 ore. In concluzie, ar tine vreo 2 zile stand complet degeaba (nici nu are SIM in el). Avand in vedere ca Note 3-ul are o baterie aproape dubla, eu zic ca e foarte OK la i6. Ma declar multumit.
    Attached Images Attached Images img_0084.png

  14. #394 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ia uite @MonkY, ca te tot plangi tu de subtirime




  15. #395 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O aberatie, ce sa zic? Sa renunti tu la jack-ul audio pt. ca nu mai e loc... sau sa lasi camera "agatata" in afara... Bleah! Eu tot sper ca in curand isi vor da seama ca nu mai au ce sa minimizeze si se vor opri din cursa asta tampita... trecand la chestii serioase: gen baterie mai buna!

  16. #396 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe cat pui pariu ca si Apple va trece in 1-2 ani la casti pe lightning in loc de jack ? Sau poate jack de 2.5mm, desi tind mai degraba spre prima.

  17. #397 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer, daca urmatorul va fi si mai subtire, cu baterie si mai mica, cu camera in afara si alte d-astea... probabil voi trece si eu la altceva. Eu inteleg ca Tim Cook e gay (si e treaba lui), dar eu nu sunt si vreau sa pot sa folosesc un telefon normal, nu sa ma impung cu el (ah ce evil am fost).

  18. #398 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie mi se pare penibil ca fac telefoanele subtiri dar scot si accesorii pentru ele. Parca pana la iPhone 5, nu au scos ei nimic, pentru ca 4/4S erau telefoane pe care le puteai tine fara probleme si fara 1000 de huse.

    Oricum, din ce am vazut, iPhone 6 e cu sub 1mm mai subtire decat 5, adica exact camera aia. Mureau daca ramaneau la fel ?

    Vad ca s-a lansat si in RO. Vreau sa merg in weekend pe la magazine sa pun si eu mana pe 6 si 6+ ca sunt foarte curios.

  19. #399 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Man, el e facut extrem de bine, tipic Apple. Doar liniile acelea si camera in afara parca n-au ce cauta. In rest, din secunda in care il iei in mana iti dai seama ca e un produs premium si e din alta lume fata de multe alte flagship-uri. Mergi si joaca-te cu el, cred o sa-ti placa. Daca nu gasesti de test si esti prin Bucuresti, da-mi un semn si poate ne vedem... sa-l butonezi.

    Eu unul m-am speriat initial cu iOS 8.x... mi-era sa nu se intample cam ce patesc cu PS4 si nebuniile aparute la 2.0. Insa e stable as a rock de la 8.1. N-am avut niciun crash, niciun restart... A fost in prima zi o duda cu YouTube-ul, care se oprea cand il puneam in background, dar au updatat aplicatia si e OK acum. In sfarsit am si eu un telefon la care nu trebuie sa fac tech support aproape zilnic, sa stau sa caut erori, fix-uri si alte alea.

  20. #400 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca testul asta e pe bune, eu m-am lamurit:



    Pe hartie Z3 trebuia sa fie campion, vad insa ca in cele mai multe situatii, cu putine exceptii, i6 scoate poze mai bune. Mitul ala ca procesarea imaginilor pe Android e varza, e cam realitate. E imposibil sa ai clar un senzor mai bun, mai multi MP, tot ce vrei sub capota, dar sa scoti rezultate mai slabe.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 27 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  3. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  4. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts