Neah, nu cred... mi-am adus aminte ca ala facea bani (cu lopata) in Spania. Asta e in UK. Sau mai stii, poate s-a relocat?
Oricum, daca n-are asa ceva... degeaba! Chiar, ia sa fac o gluma pe Facebook, sa spun ca asa se fac banii in Romania!![]()
Neah, nu cred... mi-am adus aminte ca ala facea bani (cu lopata) in Spania. Asta e in UK. Sau mai stii, poate s-a relocat?
Oricum, daca n-are asa ceva... degeaba! Chiar, ia sa fac o gluma pe Facebook, sa spun ca asa se fac banii in Romania!![]()
L-am vazut.
Off : Am ras una buna, mai ales luand in calcul faptul ca toti oamenii pe care ii cunosc si pe care ii vad pe strada au in proportie de 90% fie Galaxy-uri, fie iPhone-uri. Iar eu traiesc in Romania. In Vest (Paris, Roma, Viena), am vazut si copii de 12 ani cu iPhone. Trece romanu' granita si reuseste sa isi ia un telefon de 700 de euro? Da, frate, inseamna ca a reusit. E OK si sa faca foamea 3 luni de acuma, macar are ce posta pe Facebook. Ii ador pe astia care trag ca hamalii ca sa isi permita un rahat si dupa aceea se comporta de parca au o slujba de 15.000 de euro, vila cu piscina si Mercedes si per ansamblu, un lung sir de satisfactii deopotriva personale si profesionale.
Infiorator de penibil.
In sfarsit ti s-a indeplinit visul de a mai vedea inca un produs Apple facut varza... Cred ca dai petrecere in seara asta, nu?
Spre deosebire de tine insa eu n-o sa incep sa postezi liste cu filmulete in care Galaxy Gear si Moto 360 se sparg la fel de "frumos" si de usor. O sa-ti lasa tie placerea asta, pt. ca refuz sa procedez in stilul asta.
Lasand hating-ul deoparte, sunt curios cum se va descurca Apple Watch-ul (cel cu safir). Dar ma indoiesc ca va reusi sa reziste precum un LG watch R, care are avantajul acelei rame metalice (cred ca e unicul dintre smartwatches), rama care iese mult in exterior tocmai pentru a proteja ecranul.
P.S. Sincer, vazand cat de mult uraste tudy un produs Apple, mai ca ma convinge sa-mi iau si eu unul (desigur, nu varianta Sport... aceea este pentru amaratii plecati in Anglia ce au deja S6). Pana acum cam toate produsele Apple care lui tudy i s-au parut super naspa, pentru mine au fost senzationale - asa ca ma bazez pe "intuitia" lui. So, cat draci costa un Apple Watch de 42mm, Sapphire Crystal + Classic Buckle Black Leather?
Later edit: 699$ - well, vedem! O sa-mi fac o regula: la fiecare 2 "haiterisme" ale lui tudy la adresa produselor Apple, mai pun 50$ la pusculita Apple. O sa fie al naibii de greu, pentru ca stiu ca nu poate rezista
---------- Post added 25-04-2015 at 23:53 ----------
Nah ca l-au omorat cu tigaia cei de la CNET! OLE! skilletgate?
Ah, si avem "The official Visual Mechanical Inspection information for the Apple Watch", cel pe care il vor folosi service-urile autorizate Apple. Totodata: "Apple disclosed earlier this month that it will charge out-of-warranty service fees of $229, $329 and $2,800 for the Sport, Watch and Edition models respectively for repairs not covered by Apple's limited one-year warranty or AppleCare+ for Apple Watch."
Apple Watch vs Apple Watch Sport: Unboxing & Comparison:
---------- Post added 26-04-2015 at 00:07 ----------
Gata, am aflat cum sa-mi fac singur ceasul din haur! O sa moara dusmanii, nu alta!
Lol MonkY, pentru tine:
1. E urat cu ciucuri.
2. E butucanos.
3. Are un OS prea complicat.
4. Bateria tine o singura zi.
5. Comparativ cu competitia, seamana mult cu primele smartwatches de la Samsung.
6. Ceasuri Casio si Timex de 50EUR sunt mult mai rezistente la socuri.
7. Cand porti camasa, nu se ascunde dedesubt precum un ceas normal.
8. Este mult prea scump pentru ce ofera.
9. O singura bratara e cateva sute de euro.
10. Nu e waterproof precum unui Casio de 50EUR.
11. Peste 1 an e deja un produs invechit.
12. E prima generatie, cumparatorii sunt niste beta-testeri.
13. Daca nu ai telefonul langa tine, e destul de useless.
14. Costuri service imense.
15. Ai variante similare ca functii, dar mai reusite ca design la competitie.
MonkY, 15 motive contra de la mine, 50EUR de caciula, ai banii sa-l iei. Te astept cu un review![]()
Apple Watch: Consumer Reports' First Test Results - exact cum banuiam, varianta Sport e varza.
Merci de ajutor tudy... dar ai fost mult prea rapid pt. mine. Totusi, am vazut ca ai tot comparat cu Casio si Timex de 50 EUR. Nu stiam ca exista smartwatches la 50 EUR. Poti sa-mi dai un link? Ca o sa-mi cumpar cateva pana se umple pusculita pt. Apple Watch...
Sport nu merita decât daca efectiv vrei cea mai ieftină varianta posibila.
Minimum pt mine are fi un SS milanese loop.
Eu l-am vazut in dimineata asta si m-am jucat putin cu o varianta: "42mm Stainless Steel Case with Milanese Loop". E un ceas care se va vinde cu 789EUR, asadar mintea mea era oricum decisa vizavi de el, dar 2 lucruri pot spune ca mi-au placut. Mi s-a parut mare, gros si butucanos, pus langa Seiko meu de doar 250EUR mi s-a parut ca designul e cel putin rusinos. Pe mana nu mi s-a parut prea confortabil fiind mai inalt chiar si decat ceasurile mele mai inalte, sub maneca camasii intradevar nu a intrat si era deja zgariat pe margini.
Ecranul mi-a placut mult. Se vede ca e AMOLED sau ce naiba e, se vede super, iar culorile sunt mai ca la Samsung decat "flat" cum sunt de regula la Apple, dar asta mi s-a parut chiar ok. Cat despre OS, eu unul n-am priceput mare lucru si mai nimic nu mi s-a parut intuitiv. Rotita e un fel de home button si imi mentin parerea ca e singurul atuu al ceasului asta fata de restul, dar experienta mea a fost un mare meh. Nu am facut pairing cu telefonul ca nu era ceasul meu, dar era deja configurat in demo-mode si ai acces la 80% din chestiile pe care le face.
Ce mi-a placut cel mai mult a fost cureaua care e dementiala. Recunosc ca mi-a placut maxim. E din alt film cu totul fata de ceas. E eleganta, se prinde superb si arata intr-un mare fel. Nu imi amintesc exact la ce alt model de ceas am vazut de mult ceva similar, dar aici mi s-a parut absolut de nota 10.
Poate mai reusesc azi sa ma joc cu el, daca nu abia luni, dar daca vreti sa ii fac ceva sau sa il zgarii sau mai stiu eu ce, sa imi spuneti
Modelul de mai jos l-am folosit:
Foloseste si tu mai multe aplicatii. Intra si iesi din ele, schimba intre ele. Ca asta am inteles ca merge cel mai greu la ceas si sunt curios.
Nu mi s-a parut incet. Nu m-a impresionat ca s-ar misca repede sau ceva de genul, dar nici nu am fost deranjat in vreun fel. Se misca cum te astepti sa se miste. Ce pot spune e ca acel heart rate monitor nu se grabeste, dureaza mult comparativ cu un smartphone care are asa ceva. Bine, nu ca m-ar interesa pe mine asta, dar e singura chestie care mi s-a parut inceata. In rest e ok, dar nici nu e ceva wow.
Slide off the Apple Watch's bottom band, peek into the connection slot, and you'll notice something interesting. It's a hidden port that Apple doesn't acknowledge on its website or in any documentation for the smartwatch. That would suggest it's not something for consumers to mess around with and exists for Apple's own internal use.
Astazi l-am vazut si eu. Varianta de 38mm, varianta Sport. Chiar si daca e cea mai ieftina varianta, tot mi s-a parut extrem de bine facut. Nu cunosc eu multe despre ceasuri, acum o luna am primit un Guess pe care il folosesc zilnic, dar nu cunosc alte marci, modele si niciodata nu am fost preocupat de asa ceva. Mie, cel putin, ceasul mi s-a parut extrem de frumos. In randul primei ture de review-uri, exista un consens general cum ca e cel mai frumos smartwatch. Nu am fost de acord cu asta, fiindca vedeam altele cu Android care mi se pareau mult mai estetice. Dar odata ce l-am vazut, am zis ca e superb.
Ecranul e foarte OK, desi culorile sunt un pic cam saturate. Nici eu nu am inteles mare lucru din OS si desi totul era foarte fluid si toate aplicatiile mergeau de rupeau, tot nu am fost in stare sa ii gasesc o intrebuintare. Nu l-am purtat, pur si simplu m-am jucat cu un model expus, deci nici vorba de pairing. Dar tot ce se intampla pe ceas e controlat din iPhone. Asta mi se pare un mare dezavantaj si ca sa pot spune ca merita 100%, ar trebui sa fie capabil sa faca o gramada de lucruri singur.
Design-ul e OK, din cale afara de stabil si de fluid, companion excelent pentru iPhone.
Now give me a killer feature, Apple.
One man found out the hard way that using the Apple Watch while driving is considered illegal – in Canada at least.
Jeffery Macesin was pulled over by Quebec police and slapped with a $120 (about £80) fine for changing songs using his Apple Watch while driving, The Verge reported. He also had four points added to his driving license.
Macesin told Montreal-based CTV News he was shocked to be pulled over as he thought it would be fine to watch his Apple Watch while driving, so long as he wasn't fiddling with his smartphone.
“I have it in the bag charging while the auxiliary cable is plugged in to the radio and this controls my phone to play the music. So I was changing songs with my hand on the steering wheel,” he said.
The Quebec Highway Safety Code reads: "No person may, while driving a road vehicle, use a handheld device that includes a telephone function."
There are similar laws in place worldwide, which could get more stringent as smartwatch ownership becomes more common.
"It's not so much handheld. It's a watch," said Macesin, who is contesting the ticket, to CTV News. "You know, it's on my wrist. That's where it gets controversial."
O lista cu ce e nou in WatchOS 2
New Features in Watch OS 2:Improvements to Watch OS That Aren't Really New 'Features'
- All-new Watch Faces to personalize your Apple Watch Face experience even further with images from your Camera Roll or Time Lapse videos from all around the world
- Support for third-party Watch Face Complications, allowing you to view information from your third-party Apple Watch applications right from your Apple Watch's Watch Face
- All-new Time Travel feature lets you see events in the future or past by scrolling up or down on the digital crown from the Watch Face, such as seeing the weather conditions over the next few hours or minutes, or viewing your schedule for later in the day
- All-new nightstand mode makes the Apple Watch an active nightstand all night long when it's being charged, so it can act as an alarm clock
- Support for native third-party applications allows developers to write applications specifically for the Apple Watch so that the Apple Watch processes its own information instead of loading on the iPhone, which improves speed and independence
- An improved Mail application that lets you reply to your e-mails right from your Apple Watch instead of just reading them
- Improved friend screens let you have more than one friend screen so that if you have more than one screen lets you fit, they aren't left out
- New colors and tools for sending people sketches
- An improved Maps application with support for transit and walking directions
- Improved Apple Pay adds support for more credit cards/debit cards, as well as in-store loyalty cards
- Improved Siri gets smarter with the ability to perform more actions and understand what you're trying to dictate better
- Activation Lock for the Apple Watch protects your Apple Watch from theft by requiring your Apple ID to use it
- New APIs allow developers to take advantage of various parts of the Apple Watch for third-party application data, such as the accelerometer, digital crown, microphone, and external speaker
- You can now watch videos on your Apple Watch, listen to music on your Apple Watch, and more
Watch OS 2 is currently in its first developer beta, but it will be available to the general public starting this Fall. Watch OS 2 works on all available Apple Watch models. Compatible wearables include:
- Speed bumps and Wi-Fi improvements make the Apple Watch faster and more independent from your iPhone than before
- Apple Watch Sport 38mm
- Apple Watch Sport 42mm
- Apple Watch 38mm
- Apple Watch 42mm
- Apple Watch Edition 38mm
- Apple Watch Edition 42mm
Bookmarks