Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 319

Thread: FIFA 2010

1. #221 SP
    Junior Member cordyhigh's Avatar
    A da f bine
    Meciurile dinainte? ai uitat de ele? iar meciul official prima reprezia nu prea ai contat si totul a inceput. Tipic pentru un pustan de 16 ani.....
    Jucam diseara filmez meciul si il postez pentru a elimina suspiciunile ca te vad zmeu mare cu 3-4 goluri spectaculoase din lob...

Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Eu sunt tipul cu care ai jucat meciul

Si meciul a decurs total in favoarea mea
    Inafara de cateva driblinguri si 2 suturi la poarta nu ai avut.

Eu zic sa o lasam jos ca deja....

2. #222 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by cordyhigh View Post
    legat de ironie ...
    Am impresia ca tie iti place sa fi mereu aprobat. Fiecare are dreptul sa spuna ce il taie capul atat timp cat nu jigneste pe nimeni. Eu doar mi-am spus parerea vis a vis de acest lucru.

Legat de joc...
    Sa inteleg ca pentru tine fifa e fliper sau biliard trebuie sa ajunga mingea de la un jucator la celalalt si dupa in ate. Nu e chiar asa. In primul rand cand nu cunosti echipa, jucatori nu poti sa faci un joc bun. Iar daca tu nu ai capabiliata de a dribla sau alte trickuri normal ca o echipa ca wolsburg se muleaza perfect pe tine. Ca o paranteza legata de jucatorii gen mesi si ibra daca nu esti prea dibaci nu faci nimic spectaculos cu ei. Celebrul gol din lob il da si portarul... asa ca daca vrei sa facem o sinteza a jocului fifa iti dau oricand la dispozitie.

Pur si simplu faceam haz de necaz... atata tot nu era cazul sa te simti lezat.
    Iar daca juca fiecare cu ce echipa vroia era acelasi lucru... declara echipa si nu o schimba pana la terminarea campionatului... si era fix problema lui ca poate echipa era mai slaba decat a celorlalti el si-a ales-o e obisnuit cu ea si nu i-a fost impusa de nimeni.
    Te rog sa nu-ti formezi o impresie asa repede despre mine, pentru ca nu ma cunosti. pe mine nu m-a deranjat opinia ta, ci modul in care ti-ai exprimat-o. daca ziceai: nu mi-a palcut deloc echipa si nici modul in care a fost organizat campionatul, te intelegeam si nu comentam nimic, dar sa faci mistouri ieftine... asta m-a deranjat. nu esti singurul care a pierdut din cauza echipei si eu am pierdut, chit ca am jucat de multe ori cu ovidiu si sa zicem ca propotia victorilor era in favoarea mea si sincer nu ma asteptam sa pierd, dar nu am dat vina pe echipa niciodata.

ce ai zis tu, cu alegerea echipei, s-a facut deja de prea multe ori si am incercat ceva nou in turneul acesta, daca vom primi un feedback negativ din partea participantilor normal ca vom schimba regulamentul, dar daca nu incercam nu avem de unde sa stim.

"Sa inteleg ca pentru tine fifa e fliper sau biliard" cum de ti-ai dat seama din postul meu de acest lucru? vrei sa spui ca doar cu echipe bune poti juca fotbal adevarat? ca poti dribla? ca poti sa dai goluri de la distanta sau din lovituri libere? nu e adevarat, depinde mult de tine si de echipa, dar mai mult de tine. cu tactica potrivita poti sa faci un meci bun cu aceasi echipa. eu am reusit perfomanta cu wolfsburg de a bate de 2 ori Barcelona, Inter si Chelsea in meciuri ranked, poate ca au fost ei slabi, dar aveau acelasi skill level ca si mine. pana la urma fifa tot un arcade ramane si plin de buguri (eu asa consider toate acele goluri date prin lob) asa ca nu exista o regula, cine e mai bun castiga.

3. #223 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Iti inteleg supararea Doar ai fost umilit de un pustan de 16 ani

Ce sa zic de meciurile de dinainte.... Tu jucai cu Chelsea, eu cu Wolfsburg si am pierdut cu 2 - 1
    Nu vad problema

ca te vad zmeu mare cu 3-4 goluri spectaculoase din lob...
    Ce vorbesti tu acolo?
    Daca ti'am dat un gol din lob e bine....

4. #224 SP
    Prima repriza ai stat cu curu in poarta ai jucat defensiv. Am fortat atacul si ma costat.
    Cand te simti in stare ma anunti si jucam un meci, fiecare cu ce echipe doreste il filmez si il postam ca sa vada lumea cat de zmeu esti.
    Iar ca ai prins un meci de genul asta asta nu inseamna ca ai valoare...

Iti inteleg supararea Doar ai fost umilit de un pustan de 16 ani

Ce sa zic de meciurile de dinainte.... Tu jucai cu Chelsea, eu cu Wolfsburg si am pierdut cu 2 - 1
    Nu vad problema

Ce vorbesti tu acolo?
    Daca ti'am dat un gol din lob e bine....

---------- Post added 20-08-2010 at 05:09 PM ----------

Degeaba pui tactica unei echipe mari la una mai mica daca nu te ajuta jucatorii. Ca tu sau altii au avut timp sa comparatii tacticile si sa le aplicati pe wolsburg e f bine dar niciodata nu o sa joace o echipa ca wolsburg cu toata tactica care o faci cu o face una din cele mentionate de tine deoarece jucatori fac diferenta si spectacolul.

Din punctul meu de vedere ideea cu echipa stabilita de organizatori mi se pare una f proasta. In rest totul a fost bine pus la punct.

Poate pe viitor organizam si un turneu LIVE ca tare sunt curios sa vad "spuma" si valoarea acolo... Cand am intrebat acum vreo un an cine se baga la turnee LIVE decat "mitza1984" a raspuns de pe acest forum si a participat.

Hai sa facem diseara un meci doua tu cu wolsburg "tunata" cum sti tu mai bine si eu cu chelsea sau barcelona.... ca ceea ce spui tu e cam imposibil din punctul meu de vedere. Jucam doua din trei meciuri. Ce zic?

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Te rog sa nu-ti formezi o impresie asa repede despre mine, pentru ca nu ma cunosti. pe mine nu m-a deranjat opinia ta, ci modul in care ti-ai exprimat-o. daca ziceai: nu mi-a palcut deloc echipa si nici modul in care a fost organizat campionatul, te intelegeam si nu comentam nimic, dar sa faci mistouri ieftine... asta m-a deranjat. nu esti singurul care a pierdut din cauza echipei si eu am pierdut, chit ca am jucat de multe ori cu ovidiu si sa zicem ca propotia victorilor era in favoarea mea si sincer nu ma asteptam sa pierd, dar nu am dat vina pe echipa niciodata.

ce ai zis tu, cu alegerea echipei, s-a facut deja de prea multe ori si am incercat ceva nou in turneul acesta, daca vom primi un feedback negativ din partea participantilor normal ca vom schimba regulamentul, dar daca nu incercam nu avem de unde sa stim.

"Sa inteleg ca pentru tine fifa e fliper sau biliard" cum de ti-ai dat seama din postul meu de acest lucru? vrei sa spui ca doar cu echipe bune poti juca fotbal adevarat? ca poti dribla? ca poti sa dai goluri de la distanta sau din lovituri libere? nu e adevarat, depinde mult de tine si de echipa, dar mai mult de tine. cu tactica potrivita poti sa faci un meci bun cu aceasi echipa. eu am reusit perfomanta cu wolfsburg de a bate de 2 ori Barcelona, Inter si Chelsea in meciuri ranked, poate ca au fost ei slabi, dar aveau acelasi skill level ca si mine. pana la urma fifa tot un arcade ramane si plin de buguri (eu asa consider toate acele goluri date prin lob) asa ca nu exista o regula, cine e mai bun castiga.

5. #225 SP
    Asa sunteti voi, mari si tari ca stiti sa faceti 2 driblinguri rotind din ciupercuta aia.

Nu va inteleg totusi. Tu imi spui ca Wolfsburg e varza iar altu vine si imi zice ca sunt cei mai buni si joaca automatizat si ca deaia l'am batut de 4 ori la rand
    Am jucat 4 meciuri cu el (Real madrid, Villareal, Manchester United si Chelsea). De fiecare data l'am batut cu Wolfsburg cu scoruri de genu 5-0, 6-0 etc. Tipul are mii de ore jucate pe FIFA si se crede de 10 ori mai bun ca mine. Si azi crede ca din cauza la Wolfburg a luat bataie si imi zice ca daca jucam cu o echipa de 5 stele luam bataie
    Nu stiu ce sa mai cred.... Pana la urma ori sunt cei mai varza ori cei mai tari....

Si ca sa revin la meciul nostru nu stiu ce meci ai jucat tu acolo dar la faza cu fundul (nu curu ) in poarta m'ai dat pe spate
    Stai linistit ca nu trebe sa ma simt in stare sa joc un meci cu tine si nu ma simt niciun zmeu!
    Nu stiu unde ai vazut tu in posturile mele ca am scris ca am valoare.... FOrget about it

Eu zic sa termini cu ironiile si sa te duci sa joci World Cup si sa lasi flipperul asta de FIFA pentru ca nu prea ai legatura cu el (ca sa te atac si eu un pic, m'a deranjat faza cu ''pustanu de 16 ani)

LE: Apropo, am uitat sa'ti spun, am 15 ani nu 16

Gata, am gatat cu OFF'ul

6. #226 SP
    Cocos maxim 16 ani ai sa iti zic si de ce:
    1. meciul cu tine nu l-am contestat pana sa te apuce pe tine grandomania ca ai jucat de ai rupt si numai stiu ce.
    2. nu am vazut rostul sa intervi in discutia noastra si asta rezulta ca inncerci sa iesi in fata pupand in fund moderatori pentru a fi si tu sun sef mai mic cum spun parazitii
    3. nu stiu pe cine ai batut tu cu wolsburg dar in fata mea cu chelsea ai pierdut... in ce mod nu conteaza.
    4. iar legat de world cup are f multe imbunatatiri fata de fifa 2010... iar daca nu il aveti pentru ca nu la-ti cumparat nu are sens discutia...
    5. ma repet cand te simiti in stare jucam si filmam meciul sa vada lumea zmeul cat de tare e ... numaram si ocaziile si suturile ca am am observat ca ai statistica eronata

PS: Ma intreb daca organizatorii alegeau Hamburg la fel vorbeai si despre ea? Oricum meriti un poster cu Wolsburg.
    Iar daca driblingurile le faci si iti creeaza avantat inseamna ca ai skill si faci un joc spectaculos. Daca nu le poti face nu le critica ca dai dovada de incapabilitate si prostie.

Asa sunteti voi, mari si tari ca stiti sa faceti 2 driblinguri rotind din ciupercuta aia.

Nu va inteleg totusi. Tu imi spui ca Wolfsburg e varza iar altu vine si imi zice ca sunt cei mai buni si joaca automatizat si ca deaia l'am batut de 4 ori la rand
    Am jucat 4 meciuri cu el (Real madrid, Villareal, Manchester United si Chelsea). De fiecare data l'am batut cu Wolfsburg cu scoruri de genu 5-0, 6-0 etc. Tipul are mii de ore jucate pe FIFA si se crede de 10 ori mai bun ca mine. Si azi crede ca din cauza la Wolfburg a luat bataie si imi zice ca daca jucam cu o echipa de 5 stele luam bataie
    Nu stiu ce sa mai cred.... Pana la urma ori sunt cei mai varza ori cei mai tari....

Si ca sa revin la meciul nostru nu stiu ce meci ai jucat tu acolo dar la faza cu fundul (nu curu ) in poarta m'ai dat pe spate
    Stai linistit ca nu trebe sa ma simt in stare sa joc un meci cu tine si nu ma simt niciun zmeu!
    Nu stiu unde ai vazut tu in posturile mele ca am scris ca am valoare.... FOrget about it

Eu zic sa termini cu ironiile si sa te duci sa joci World Cup si sa lasi flipperul asta de FIFA pentru ca nu prea ai legatura cu el (ca sa te atac si eu un pic, m'a deranjat faza cu ''pustanu de 16 ani)

LE: Apropo, am uitat sa'ti spun, am 15 ani nu 16

Gata, am gatat cu OFF'ul

7. #227 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Parerea mea e ca fiecare joaca exact asa cum doreste. Daca juca pe Ultra Defensive, ce mai faceai ? Daca asa ii place lui, sa joace defensiv, asa joaca. Ceea ce faci tu se numeste oftica. Nu vad nicaieri sa scrie ca nu ai voie sa te aperi, ca trebuie sa treci cu echipa la Ultra Offensive. Dupa afirmatiile tale, nu iti dau mai mult de 15 ani.

8. #228 SP
    Esti cel mai tare Mai ales cand joci cu Chelsea

Din acest am incheiat orice discutie cu tine

On: Intra cineva acum la un FIFA scurt ?

LE: GS0LS asta e problema ca eu joc intotdeauna Ultra Offensive. De aceea m'am mirat un pic cand am auzit ca am stat cu fundul in poarta
    Eu unul dupa ce as fi pierdut frumos cu 6 - 0, mi'as felicita adversarul si as tacea frumos din gura Fara sa caut scuze zicand ca am pierdut meciul din cauza ca Dzeko sau Grafite din atac nu sunt in stare sa faca 2 driblinguri sau sa incep cu ironii de genu ''Echipe din Azerbaigean''

Deja incep din nou si nu imi place

On again: GS0LS tu ai FIFA?

9. #229 SP
    Banned mita1984's Avatar
    Daniel acum ma bag si eu si ti spun ca conteaza echipa ...dar mai conteaza si experianta in joc cu acea echipa,eu de exemplu pot sa joc cu orice echipa si joc bine...dar daca tu joci cu o echipa de 3 stele si eu cu una de 4 ,tu niciodata nu o sa ai cum sa ma bati....deci....conteaza echipa

10. #230 SP
    Pai probabil ca conteaza si echipa.... Dar de unde sti tu ca daca joc cu o echipa de 3 stele si tu cu una de 4 stele nu pot sa te bat?

11. #231 SP
    De obicei citesti printre randuri??? Eu iti dau maxim 7-8 anisori pentru concluzia inteligenta trasa de tine.
    A castigat un meci si face atat tamtam de parca ca castigat vre un loc pe podium la World Cyber Games.
    Voi doi sunteti din acelasi sat?)

Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Parerea mea e ca fiecare joaca exact asa cum doreste. Daca juca pe Ultra Defensive, ce mai faceai ? Daca asa ii place lui, sa joace defensiv, asa joaca. Ceea ce faci tu se numeste oftica. Nu vad nicaieri sa scrie ca nu ai voie sa te aperi, ca trebuie sa treci cu echipa la Ultra Offensive. Dupa afirmatiile tale, nu iti dau mai mult de 15 ani.

12. #232 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Off: Cordyhigh, inainte sa folosesti numele unui stat macar verifica daca e corect.... Azerbaigean este de fapt Azerbaijan

13. #233 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Da, am citit printre randuri. Eu nu te-am jignit si nu te-am luat la misto. Din ce vad, tu ai facut tamtam mult, ofticandu-te ca a stat in aparare. Nu inteleg care este problema in asta.
    Si ca sa iti zic o chestie: macar eu si Daniel avem bunul simt sa ne punem varsta corecta la profil, nu ne "credem" mai mari si mai tari. Si nu, nu am absolut nicio legatura cu Daniel. Nu inteleg ce legatura are satul, cu discutia asta pe forum. Din cate tin minte, el sta in Galati, iar eu stau in Bucuresti, care este problema ?

@Daniel: da, am Fifa 10, insa nu am bani de Live .

14. #234 SP
    Pustiu din provincie dupa ce ai postat scorul am comentat eu ceva de rezultat sau de modul tau de joc.
    NU. Doar de echipa.

Ti-au luat parinti xbox ca sa iti stimuleze intelectulul???? mare gresala au facut

Esti cel mai tare Mai ales cand joci cu Chelsea

Din acest am incheiat orice discutie cu tine

On: Intra cineva acum la un FIFA scurt ?

LE: GS0LS asta e problema ca eu joc intotdeauna Ultra Offensive. De aceea m'am mirat un pic cand am auzit ca am stat cu fundul in poarta
    Eu unul dupa ce as fi pierdut frumos cu 6 - 0, mi'as felicita adversarul si as tacea frumos din gura Fara sa caut scuze zicand ca am pierdut meciul din cauza ca Dzeko sau Grafite din atac nu sunt in stare sa faca 2 driblinguri sau sa incep cu ironii de genu ''Echipe din Azerbaigean''

Deja incep din nou si nu imi place

On again: GS0LS tu ai FIFA?

---------- Post added 20-08-2010 at 06:34 PM ----------

Nu inteleg ce vrei tu sa subliniezi. Ce urmaresti pana la urma ca eu nu inteleg?
    Cu ce te-am jingit eu pe tine???? La misto e si normal sa va iau daca imi dati motive si aberati si mai sunteti si mandrii de ce spuneti.
    La urmatorul mesaj fi te rog mai la obiect.

Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Da, am citit printre randuri. Eu nu te-am jignit si nu te-am luat la misto. Din ce vad, tu ai facut tamtam mult, ofticandu-te ca a stat in aparare. Nu inteleg care este problema in asta.
    Si ca sa iti zic o chestie: macar eu si Daniel avem bunul simt sa ne punem varsta corecta la profil, nu ne "credem" mai mari si mai tari. Si nu, nu am absolut nicio legatura cu Daniel. Nu inteleg ce legatura are satul, cu discutia asta pe forum. Din cate tin minte, el sta in Galati, iar eu stau in Bucuresti, care este problema ?

@Daniel: da, am Fifa 10, insa nu am bani de Live .

15. #235 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Degeaba pui tactica unei echipe mari la una mai mica daca nu te ajuta jucatorii. Ca tu sau altii au avut timp sa comparatii tacticile si sa le aplicati pe wolsburg e f bine dar niciodata nu o sa joace o echipa ca wolsburg cu toata tactica care o faci cu o face una din cele mentionate de tine deoarece jucatori fac diferenta si spectacolul.

Din punctul meu de vedere ideea cu echipa stabilita de organizatori mi se pare una f proasta. In rest totul a fost bine pus la punct.

Poate pe viitor organizam si un turneu LIVE ca tare sunt curios sa vad "spuma" si valoarea acolo... Cand am intrebat acum vreo un an cine se baga la turnee LIVE decat "mitza1984" a raspuns de pe acest forum si a participat.

Hai sa facem diseara un meci doua tu cu wolsburg "tunata" cum sti tu mai bine si eu cu chelsea sau barcelona.... ca ceea ce spui tu e cam imposibil din punctul meu de vedere. Jucam doua din trei meciuri. Ce zic?
    scuze de raspunsul tarziu, dar ma jucam fifa, de data asta cu Arsenal. nu am avut timp sa joc cu ei, decat vreo 5-6 meciuri si de fiecare data am incercat tactici noi. de obicei sunt foarte preventiv si nu ma arunc in atatc, dar de data asta am jucat 4-1-5, da cu 5 atacanti si era care pe care, cine da mai multe goluri. e adevarat ca jucatorii fac diferenta, orice sut a lui drogba de la 30m merge ori in poarta ori in bara, dar daca joci cu o echipa slaba e un pic mai challenging si necesita putin mai multa concentrare si atentie din parte ta.

vreau sa te corectez cu ceva, nu noi am ales echipa, echipa a fost trasa la sorti, e adevarat ca printre optiuni nu se afla Barcelona, Chelsea sau Real Madrid. in legatura cu turneul pe LIVE, puteti sa organizati nu va opreste nimeni, dar eu sau ovidiu nu ne putem ocupa ca e pe xbox. uite de exemplu poti sa-l organizezi tu, daca vrei cu regulile tale .

nu avem cum sa jucam ca eu am PS3 si in plus e normal ca ai avea un avantaj imens in fata mea, din 2 motive: 1)chelsea are jucatori mult mai buni ca cei de la wolfsburg, care pot rezolva meciul doar apasand pe 2) din cate am observat tu joci mereu cu Chelsea si te-ai obisnuit cu ea, eu nu am o echipa preferata, eu imi schimb mereu echipa pe PSN in functie de ce isi alege adversarul. eu ii schimb doar tactica 4-2-2-2 si ma uit la jucatori.

16. #236 SP
    Banned mita1984's Avatar
    iti spun sigur daniele si o sa vezi zilele astea cand o sa mi iau live

17. #237 SP
    Cand am zis LIVE nu m-am referit la Xbox Live. Ideea era sa ne intalnim toti la un bar/pub si sa jucam la aceasi consola/e. Eu am prieteni care nu au console joaca "pe unde apuca" si se descurca destul de bine. In cateva ore se joaca tot turneul de la cap la coada si este cu totul alt feelingul. Jocul numai are delay ca pe net.
    Stiu ca a fost trasa la sorti dintre doua echipe.
    Cat despre goluri prefer sa iau unul de la 20-30 de metri spectaculos decat un ***** de lob care il poti da si cu fundasul.
    Cat despre echipele mai slabe iti distrug moralul si nervii tie si totul e o loterie pe baza greselilor de aparare.

PS: Cum ar fi ca UEFA va organizeze un Champions League al echipelor de la mijlocul clasamentului in jos

In curand o sa fie in bucuresti o sala de gaming numai cu console. Si atunci sunt curios cati o sa isi arate valoarea.

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    scuze de raspunsul tarziu, dar ma jucam fifa, de data asta cu Arsenal. nu am avut timp sa joc cu ei, decat vreo 5-6 meciuri si de fiecare data am incercat tactici noi. de obicei sunt foarte preventiv si nu ma arunc in atatc, dar de data asta am jucat 4-1-5, da cu 5 atacanti si era care pe care, cine da mai multe goluri. e adevarat ca jucatorii fac diferenta, orice sut a lui drogba de la 30m merge ori in poarta ori in bara, dar daca joci cu o echipa slaba e un pic mai challenging si necesita putin mai multa concentrare si atentie din parte ta.

vreau sa te corectez cu ceva, nu noi am ales echipa, echipa a fost trasa la sorti, e adevarat ca printre optiuni nu se afla Barcelona, Chelsea sau Real Madrid. in legatura cu turneul pe LIVE, puteti sa organizati nu va opreste nimeni, dar eu sau ovidiu nu ne putem ocupa ca e pe xbox. uite de exemplu poti sa-l organizezi tu, daca vrei cu regulile tale .

nu avem cum sa jucam ca eu am PS3 si in plus e normal ca ai avea un avantaj imens in fata mea, din 2 motive: 1)chelsea are jucatori mult mai buni ca cei de la wolfsburg, care pot rezolva meciul doar apasand pe 2) din cate am observat tu joci mereu cu Chelsea si te-ai obisnuit cu ea, eu nu am o echipa preferata, eu imi schimb mereu echipa pe PSN in functie de ce isi alege adversarul. eu ii schimb doar tactica 4-2-2-2 si ma uit la jucatori.

18. #238 SP
    Man tu ai o problema. Esti tot timpul nemultumit
    De ce te'ai mai inscris in campionat cand pe prima pagina scria clar ca se va juca cu echipe cu Att, Mid si Def < 82 ?
    '' < '' = sub

Si mai termina cu ''lobul'' ala nenorocit Daca esti asa de bun, atunci nu ar trebui sa'i dai oportunitatea adversarului sa marcheze prin lob Nici eu nu sunt de acord cu loburile dar tu exagerezi. Pana la urma face parte din joc si asta e.

Quote Originally Posted by mita1984 View Post
    iti spun sigur daniele si o sa vezi zilele astea cand o sa mi iau live
    Man am jucat cu Wolfsburg (4 stele) contra la Real Madrid, Chelsea, Manchester, etc. (zeci de meciuri) impotriva la jucatori cu sute de ore de FIFA pe Live si daca am pierdut 5 meciuri e bine
    Insa nu ma grabesc sa fac pe duru pana nu ne intalnim pe Live pentru ca, totusi, exista posibilitatea (cat o fi ea de mica) sa mi'o iau peste ''bot''

19. #239 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Au explodat muschii pe aici. Nu va mai certati copii, ca dauneaza grav tineretii.

20. #240 SP
    Din cate stiu eu ''cearta'' nu contine nicotina lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks