Originally Posted by
AndRewqp
scuze de raspunsul tarziu, dar ma jucam fifa, de data asta cu Arsenal. nu am avut timp sa joc cu ei, decat vreo 5-6 meciuri si de fiecare data am incercat tactici noi. de obicei sunt foarte preventiv si nu ma arunc in atatc, dar de data asta am jucat 4-1-5, da cu 5 atacanti si era care pe care, cine da mai multe goluri. e adevarat ca jucatorii fac diferenta, orice sut a lui drogba de la 30m merge ori in poarta ori in bara, dar daca joci cu o echipa slaba e un pic mai challenging si necesita putin mai multa concentrare si atentie din parte ta.
vreau sa te corectez cu ceva, nu noi am ales echipa:D, echipa a fost trasa la sorti, e adevarat ca printre optiuni nu se afla Barcelona, Chelsea sau Real Madrid. in legatura cu turneul pe LIVE, puteti sa organizati nu va opreste nimeni, dar eu sau ovidiu nu ne putem ocupa ca e pe xbox. uite de exemplu poti sa-l organizezi tu, daca vrei cu regulile tale :D.
nu avem cum sa jucam ca eu am PS3 si in plus e normal ca ai avea un avantaj imens in fata mea, din 2 motive: 1)chelsea are jucatori mult mai buni ca cei de la wolfsburg, care pot rezolva meciul doar apasand pe :c: 2) din cate am observat tu joci mereu cu Chelsea si te-ai obisnuit cu ea, eu nu am o echipa preferata, eu imi schimb mereu echipa pe PSN in functie de ce isi alege adversarul. eu ii schimb doar tactica 4-2-2-2 si ma uit la jucatori.