hypnotic023
id meu pt fifa10 pe live.
am dat add la cativa de pe aici, sa ne duelam
Am zis!
hypnotic023
id meu pt fifa10 pe live.
am dat add la cativa de pe aici, sa ne duelam
Am zis!
nu joci rau.....cine se baga la un turneu pe bani ?
sa ne strangem 8 10 insi intr-o locatie"numai pt cei din bucuresti", punem o miza si jucam
cine se baga???
bani sryvroiam sa zic ca nu pe puncte ca pe live...
ci cash
---------- Post added 29-08-2010 at 08:14 PM ----------
cu tine am jucat fifa daniel?![]()
ok
---------- Post added 29-08-2010 at 10:37 PM ----------
daca vrei te incing si pe tine..da,dupa el![]()
nimeni de aici joaca fifa ultimate team 10 ? eu de cand lam cumparat (vinere trecuta ) joc numai ala XD !!
acum am doar tyganu84 pana imi iau live pe fostu contmihai84
---------- Post added 30-08-2010 at 02:21 AM ----------
dani de ce nu recunosti ca ai jucat cu mine seara trecuta?te dai lovit?) se pare ca nu stii sa pierzi
mai trebui sa inveti sa si pierzi
![]()
Mane ce'ai patit? E prea tarziu pentru tine sau care'i treaba? Ce sa recunosc? Ca m'ai batut? Bravo!![]()
Nu ma lua tu pe mine ca nu stiu sa pierd pt ca nu ma cunosti....![]()
nu asta...da te am intrebat daca cu tine am jucat acum 1 noapte si mi ai spus ca nu cu tine...deci..?....aia e bine ca i recunoscut in final![]()
Doar atatea detalii ? Ramasese sa ne spui cum l-ai incins si ce ati facut dupa. Cum a reactionat, cum a fost preludiul, etc.
pei cu el jucasem inainte....sa postez eu...daca el nu a recunoscut ca jucase cu mine,normal ca i am zis sal incing un picdar deja i l incinsesem
..nu zic scorurile ca nu i frumos
![]()
vai.. @mita1984 e un meci de fotbal, chiar mai mult e un meci de fifa.. ai castigat bravos, acum ce vrei, sa spamezi tot forumul cu talentul tau la fifa? ai zis o data, de doua ori, de trei ori... acum ce vrei sa faci? iti propun sa scrii o stire cum ai castigat tu cu tote detaliile meciului si o s-o postez eu pe homepage, in felul acestava vedea toata lumea rezultatul extraordinar pe care l-ai scos impotriva campionului de la fifa.
"Lauda de sine nu miroase a bine" - Laudele pe care si le aduce omul singur nu numai ca nu sunt luate in seama, dar produc si o impresie defavorabila
mihai84 = mita1984 = whatever
Iti recomand sa ramai cu un singur user pe acest forum si sa o lasi mai moale cu cocalarismele de stadion.
Am nevoie de ajutor pentru a face niste achievement-uri online.Se ofera cineva?
Va ajut si pe voi sa le faceti daca aveti nevoie...![]()
Bookmarks