E echipamentul lui de "thrashball". O sa il poti alege in multiplayer.
Pai ideea e sa te scoti mai ieftin daca tot faci precomanda. Da,le-am jucat pe celelalte.E unul din seriile preferate de mine pe 360.Ar aparea prin septembrie se pare. De cumparat oricum o sa mi-l cumpar...Cred ca o sa fac in Feb precomanda>intreb doar daca vi se pare ok 40 de lire pt asta.
Conteaza daca ni se pare noua ok sau nu ? Ala e pretul de lansare, il vrei cand se lanseaza dai precomanda la pretul ala si gata. N-ai bani pt el sau nu-ti convine pretul...sau nu-ti place chiar asa mult : e simplu, astepti dupa lansare si vezi daca nu-l prinzi la o promotie (e posibil sa-l vezi pe zavvi, thehut, etc la 17-18 lire). Daca nu...astepti si mai mult si in max. un an il iei SH la pret bun (sub 20 lire).
Dupa lansare nu o sa-l vezi la pret mic. E un joc foarte asteptat, e un joc care se va vinde bine (ca Halo sau Gran Turismo 5, poate nu la fel de bine), va ramane la un pret mai mare. Sunt sanse insa sa prinzi o oferta cu pre-order la 30-35lire, mai bine astepti putin.
Halo Limited Edition e 25 de lire pe Hut/Zavvi deci e posibil si sa scada preturile la jocuri mult asteptate.
La aproape 4 luni de la lansare. Eu vorbeam de reducerile aparute la o luna de la lansarea jocului (cum s-a intamplat cu Enslaved sau Castlevania).
Ms Raverx pt sfat, nu si pt ton.Nu e vorba de bani, dar nu imi place nici sa arunc cu ei, cand as putea lua putin mai ieftin.
Ms erik95, cred ca o sa iti urmez sfatul si poate prind preorder la 35 lire.
Character Movement Speed (CMS) has been increased back to Gears 1 speed for multiplayer - Asa domne. Asta vroiam sa vad.
Nu am apucat inca sa joc nici un titlu al acestei serii, dar cat de curand voi achizitiona al II lea titlu.
De ce nu ai incepe cu gears of war 1? (mai ales ca le poti gasi pe amandoua la preturi foarte mici)
Pai si cei care au Seriously (originalul sau 2.0)?
E bine ca macar pentru level 100 primim ceva. Can't wait any longeeeeer !![]()
la mine nu a fost cazul, dar sunt convins ca se putea face 50-100 in aceasi zi cand era 35x xp
By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
By Rasko in forum Microsoft Xbox One
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By party_man in forum Videos
Bookmarks